Promovendus Capri (1,0 fte)

Promovendus Capri (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
1 dec 18 dec Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

CAPRI is een observationele studie naar uitkomsten in de dagelijkse praktijk van de behandeling van hormoon sensitief (HSPC) en castratie-resistent prostaatcarcinoom (CRPC), in 20-40 ziekenhuizen verspreid over Nederland. Het onderzoek richt zich op uitkomsten in de dagelijkse praktijk, zoals voorschrijfgedrag, kwaliteit van leven, overleving en economische uitkomsten. In de afgelopen jaren zijn vele nieuwe medicijnen beschikbaar gekomen voor de behandeling van HSPC en CRPC-patiënten. Dit onderzoek moet inzicht geven in de implementatie van deze nieuwe geneesmiddelen in de dagelijkse praktijk en antwoord geven op de vraag: “Krijgt elke patiënt de beste therapie aangeboden in Nederland?”.

Het onderzoek wordt gecoördineerd door de stichting CAPRI 3, de Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM)/institute for Medical Technology Assessment (iMTA) en de afdeling urologie en medische oncologie van Radboudumc. In de studie wordt samengewerkt met urologen, oncologen, radiotherapeuten, de studie wordt gesteund door de Dutch Uro-Oncology Studygroup (DUOS), de patiëntenvereniging en de farmaceutische industrie. Het onderzoek wordt geleid door prof. Carin Uyl-de Groot, hoogleraar Health Technology Assessment, dr. Inge van Oort, oncologisch uroloog en dr. Malou Kuppen, radiotherapeut i.o. Daarnaast zal de promovendus drs. Dianne Bosch actief betrokken blijven bij dit onderzoek.

Functie-inhoud
De succesvolle kandidaat zal participeren in het onderzoek CAPRI 3’. Hij of zij is betrokken bij de organisatie van het onderzoek, de dataverzameling en de analyse van de data, schrijft en publiceert wetenschappelijke artikelen en heeft de intentie dat dit resulteert in een dissertatie.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

De succesvolle kandidaat voor deze positie is gezondheidswetenschapper, epidemioloog of andere relevante opleiding en heeft de ambitie te promoveren. De kandidaat heeft interesse in observationeel onderzoek, gezondheidseconomie en patiënt-gerapporteerde uitkomsten. De kandidaat is bereid en in staat naar de deelnemende ziekenhuizen af te reizen. De kandidaat kan goed werken in teamverband en heeft uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van de behandeling van prostaatkanker is aanbevelingswaardig en verdere scholing kan worden verkregen door het volgen van relevante cursussen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1,5 tot 4 jaar.

Het betreft een voltijdsdienstverband van 1,0 fte voor in eerste instantie 1,5 jaar. Bij gebleken geschiktheid zal het dienstverband vervolgens worden verlengd met 2,5 jaar. De beoogde startdatum is in overleg.

Het salaris wordt vastgesteld op basis van de promovendusschaal van de CAO voor Nederlandse Universiteiten en bedraagt bij een fulltime aanstelling € 2.541,- waarna het stapsgewijs zal oplopen tot € 3.247,- bruto per maand in het vierde jaar.

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners en een persoonlijk opleidingsbudget. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR-faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend. www.eur.nl

Afdeling

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) and institute for Medical Technology Assessment (iMTA)

ESHPM van de Erasmus Universiteit is binnen Nederland leidend met haar onderwijs- en onderzoeksactiviteiten, gericht op beleids- en management onderwerpen in de gezondheidszorg. ESHPM verzorgt een bacheloropleiding, vijf masteropleidingen, een schakelprogramma voor zij-instromers en postacademisch onderwijs.

Als sinds de oprichting in 1982 zijn bij ESHPM onderzoek en onderwijs nauw met elkaar verbonden. Kennis en ervaring uit verschillende wetenschappelijke disciplines zoals economie, recht, sociaal-medische wetenschappen, organisatiekunde en bestuurskunde worden er samengebracht en toegepast in de gezondheidszorg. Deze multidisciplinaire benadering van onderwijs en onderzoek is uniek. ESHPM is gehuisvest in het Bayle (J) Building op campus Woudestein van de EUR. Bij ESHPM studeren meer dan 1.350 studenten en werken 228 medewerkers. Internationalisering wordt hooggewaardeerd bij ESHPM. Het aantal studenten, docenten en onderzoekers vanuit het buitenland is aanzienlijk toegenomen over de afgelopen jaren en hebben ons programma verrijkt.

ESPHM werkt voor sommige projecten samen met het institute for Medical Technology Assessment (iMTA), een BV die zich focused op onderzoek. www.iMTA.nl

Specificaties

  • PhD
  • Economie; Gezondheid
  • 38—40 uur per week
  • €2541—€3247 per maand
  • Universitair
  • ESHPM/HTA/01122022

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you