Senior Exchange Beheerder (1,0 fte)

Senior Exchange Beheerder (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
2 dec 1 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Vind jij het een uitdaging samen met je collega-beheerders verantwoordelijk te zijn voor de Exchange-omgeving? Bekijk dan het profiel en solliciteer!

Functieomschrijving

Samen met collega-beheerders ben je verantwoordelijk voor de Exchange-omgeving. De hybride Exchange-omgeving wordt gebruikt als e-mailvoorziening voor alle medewerkers en studenten en voor het versturen van (bulk)mail vanuit (concern)systemen. Andere onderdelen van de Office 365-omgeving zijn in gebruik als samenwerkingsplatform, zoals SharePoint, OneDrive en Teams.
Wat ga je doen?
  • Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de Exchange-omgeving.
  • Je adviseert bij incidenten en gebruikersvragen.
  • Je bent sparringpartner voor collegabeheerders en voor de Servicedesk.
  • Als lid van een scrumteam zorg je voor technische of procesmatige verbeteringen in de Exchange-omgeving.
  • Je werkt bij de afdeling User Collaboration Services (UCS) en bent onderdeel van het Office 365-team. Je rapporteert aan het afdelingshoofd User Collaboration Services.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wat breng je mee?
  • Je hebt hbo of wo werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring met Microsoft Messaging-producten zoals Exchange Online en Exchange 2019. Je bent bekend met Microsoft PowerShel.
  • Je hebt werkervaring in een Enterprise-omgeving.
  • Je hebt kennis van Office 365 beveiligingstechnieken, zoals EOP en ATP. Het is een pre als je ervaring hebt met andere Office 365-producten, zoals SharePoint. En als je kennis hebt van Active Directory, Active Directory Federation Services en Azure AD.
  • Het is en pre als je ervaring hebt met Agile werken zoals Scrum.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.
  • Je communiceert gemakkelijk en je kunt anderen enthousiasmeren. Je bent dienstverlenend en klantgericht.
  • Je hebt goede analytische vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (1,0 fte) voor de duur van een jaar met – bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.  Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - € 2.960,- en maximaal € 4.670,- (schaal 10 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

De directie ITS  is onderdeel van de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht. Een inspirerende en prettige werkomgeving met leuke collega’s. Je werklocatie is het Utrecht Science Park. Natuurlijk kun je flexibel werken. Information and Technology Services bestaat uit dertien multidisciplinaire afdelingen waarbinnen beheer- en innovatiespecialisten samenwerken. Uitgangspunten hierbij zijn: klantgericht werken, gericht op de betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening. Maar ook: investeren in innovatie en eigentijdse technologie. Daarbij staat veiligheid van de UU-data hoog in het vaandel. Bekijk voor een impressie Also want to work in IT at Utrecht University.

Specificaties

  • IT
  • 36—40 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • HBO
  • 1200953

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584 CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you