Supportmedewerker IT en Onderwijslogistiek Utrecht University College (0,4 - 0,6 fte)

Supportmedewerker IT en Onderwijslogistiek Utrecht University College (0,4 - 0,6 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
3 dec 19 dec Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben je goed in Engels en heb je verstand van IT? Lijkt het je leuk om anderen te ondersteunen bij hun IT-problemen? Dan komen we graag met je in gesprek!

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega bij University College Utrecht? Wij zoeken een ondersteuner voor onze IT en onderwijslogistiek. Samen met de Informatie- en Demand manager geef je vorm aan ons IT-beleid. Je denkt mee, helpt, informeert en voert uit. Je werkt samen in een klein, fijn, hands-onteam bij University College Utrecht (UCU) en met collega’s in de rest van de Universiteit Utrecht.

Wat ga je doen?

  • Je beheert en ondersteunt de verschillende onderwijsapplicaties van University College Utrecht. Denk hierbij aan de digitale leeromgeving (Blackboard), de plagiaatsoftware (Ouriginal) en het videoplatform (Ubicast). Je zorgt ervoor dat omgeving is ingericht, instructies up-to-date zijn, en dat vragen over het gebruik adequaat worden afgehandeld. Ook denk je na over hoe we deze applicaties zo goed mogelijk kunnen gebruiken.
  • Je helpt docenten en medewerkers bij vragen over algemene kantoorapplicaties, zoals MS Teams.
  • Je beheert de hardware van UCU, zowel de apparatuur op kantoor als de mobiele devices. Bij vragen of problemen ondersteun je de gebruiker.
  • Je beheert de medewerkerstoegang tot gedeelde opslag en functionele mailboxen (QDS beheer).

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wie ben jij?
We zoeken een collega die graag werkt met informatiesystemen en plezier heeft in het ondersteunen van gebruikers. Lopen docenten of medewerkers tegen problemen aan? Dan zorg jij voor een oplossing. Je werkt zorgvuldig en gestructureerd, ook in drukke tijden. Je bent een positieve doorzetter. Nieuwe applicaties krijg jij snel onder de knie. Je werkt graag samen en je kan ook prima zelfstandig werken.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een mbo- of hbo-opleiding en enkele jaren werkervaring.
  • Ervaring in de IT is geen eis. Wel heb je interesse in hard- en software en in het beheer van (onderwijs)applicaties.
  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, mondeling en schriftelijk.
Natuurlijk zeggen opleiding en werkervaring iets over wat je kunt, maar bij UCU zijn we ervan overtuigd: wie je bent is nog veel belangrijker! We kijken ook graag naar je persoonlijkheid en competenties. Heb je niet de juiste papieren of ervaring maar herken je jezelf in dit profiel? Of ben je enthousiast over deze functie? Dan komen we graag met je in contact.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,4 - 0,6 fte) voor de duur van een jaar met – bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Bij gebleken geschiktheid door de benodigde ervaring is direct een vast contract bespreekbaar. Het salaris bedraagt minimaal € 2.818,- en maximaal € 3.764,- (schaal 8 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

University College Utrecht is de Engelstalige bacheloropleiding Liberal Arts and Sciences van Universiteit Utrecht. University College Utrecht is opgericht in 1998, als het eerste university college in Nederland. De studie bestaat uit een driejarige bacheloropleiding in geesteswetenschappen (Humanities), sociale wetenschappen (Social Sciences) en bètawetenschappen (Science). Studenten stellen hun eigen curriculum samen met vakken uit de verschillende disciplines. Aan het einde van hun studie behalen zij een Bachelor of Science (BSc)- of Bachelor of Arts (BA)-diploma van de Universiteit Utrecht. Uniek in Nederland is de campus van het University College Utrecht, waar de ongeveer 800 studenten niet alleen studeren maar ook wonen. Met ongeveer de helft van de studenten uit het buitenland is het University College Utrecht een echte internationale gemeenschap. Onder normale omstandigheden vinden op de campus ook veel sociale activiteiten plaats. In de lijn van de Liberal Arts and Sciences-filosofie bereidt University College Utrecht studenten voor op een actief participerend maatschappelijk leven.

Specificaties

  • IT
  • 16—24 uur per week
  • €2818—€3794 per maand
  • MBO
  • 1201037

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Campusplein1, 3584 ED, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you