Floormanager (0.8-1.0 fte)

Floormanager (0.8-1.0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
6 dec 1 jan Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben je een echte verbinder, wil je verantwoordelijkheid zijn voor een optimale dienstverlening en is service verlenen je tweede natuur? Heb je affiniteit met (studenten)sport en met het creëren van teams die resultaatgericht en met plezier samenwerken?

Functieomschrijving

Als floormanager zorg je dat ervoor dat op ons USC alles in de teams front-office, horeca en algemene dienst soepel verloopt waardoor aan sporters, medewerkers en bezoekers een uitstekende service wordt verleend. Je weet de samenwerking binnen de teams te stimuleren en medewerkers gericht met enthousiasme te coachen. Tevens zorg je ervoor dat de bedrijfsvoering optimaal verloopt en doelstellingen worden behaald. En dat allemaal in een sportieve omgeving met- en voor studenten.

Je bent zowel mens- als resultaatgericht en hebt gevoel voor hospitality. Door de ruime openingstijden van het USC gedurende de hele week is dit geen 9-tot-5 baan.

Wat ga je doen?
  • Je geeft leiding aan een aantal coördinatoren en medewerkers binnen de teams front-office, horeca en algemene dienst;
  • Je bent verantwoordelijk voor werkprocedures, roosters, onderhoud, schoonmaak en BHV;
  • Je draagt bij aan het afdelingsplan en de begroting van het USC en zorgt voor het behalen van de doelstellingen en bewaakt daarbij de budgetten; bouwt aan de ontwikkeling van sterke teams;
  • Je bent betrokken bij het proces van nieuwbouw USC en verdere tactische ontwikkelingen voor het USC;
  • Je denkt mee en implementeert een nieuwe organisatiestructuur voor het verder professionaliseren van het USC;
  • Je denkt mee met strategische thema's van het USC en met je teams maak je daarvan een vertaalslag naar de uitvoering;
  • Je bent lid van het Management Team van het USC.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Wat breng je mee?
  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau bij voorkeur binnen een facilitaire omgeving met een aantal jaren leidinggevende ervaring;
  • Je hebt affiniteit met serviceverlening, studenten(onderwijs) en sport;
  • Je kan coachend en directe sturing afwisselen afhankelijk van het team of van de medewerkers; ervaring met verandertrajecten is een pre;
  • Je kan snel schakelen zonder het uiteindelijke doel uit het oog te verliezen;
  • Je beschikt over financieel inzicht en weet daar door het jaar heen goed op te sturen;
  • Je beschikt over de volgende competenties: verbindend leiderschap, organisatiesensitiviteit, plannen en organiseren, klantbetrokkenheid, delegeren en innovatief handelen;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (B2 niveau volgens het CEFR).

Arbeidsvoorwaarden

Diversiteit en inclusie
Het bevorderen van een inclusieve gemeenschap staat centraal in de waarden en visie van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar om een inclusieve gemeenschap te worden die alle studenten en medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen en zich volop te ontplooien. Diversiteit in ervaringen en perspectieven verrijkt ons onderwijs en versterkt ons onderzoek. Onderwijs en onderzoek van hoge kwaliteit is inclusief.

Ons aanbod
Een functie in een organisatie volop in beweging. Mensen maken het verschil in onze organisatie en daarin willen we ook investeren. Een dienstverband vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten, voor de duur van een jaar. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van behoefte, gebleken geschiktheid en beschikbare middelen. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal €3.098 en maximaal €4.670,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 9/10).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kun je nalezen op de website.

In deze functie is het mogelijk om beperkt gedeeltelijk thuis te werken (hybride werken). Meer informatie over Universiteit Leiden kun je vinden op: https://www.universiteitleiden.nl.

Verklaring omtrent het gedrag (VOG)
Voor deze functie vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze verklaring is verkrijgbaar bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente waar je staat ingeschreven. De kosten hiervoor worden vergoed. Een uitgebreide beschrijving van de VOG is hier te vinden.

Werkgever

Universiteit Leiden

Als expertisecentrum SOZ motiveren en ondersteunen wij studenten om hun academische en persoonlijke vaardigheden optimaal te ontwikkelen vanuit mentaal, fysiek, en sociaal welzijn. Het is onze ambitie dat alle studenten hun studie-en studententijd met succes en plezier doorlopen. Aan zowel studenten, begeleiders als partners bieden wij informatie, ondersteuning, voorzieningen en werken we samen met elkaar, in en buiten de universiteit. Alleen zo kunnen we onze dienstverlening steeds vernieuwen en verbeteren om een fijne en optimale studie-en studententijd te faciliteren.

Het USC heeft een uitgebreid sportprogramma in Leiden en Den Haag voor haar meer dan 10.000 leden die voornamelijk bestaan uit studenten van de Universiteit Leiden. Naast drie fitness locaties zijn er trainingen in verenigingsverband en vele groepslessen. In de sportzalen vinden overdag vaak tentamens plaats van de Universiteit Leiden, het LUMC en de Hogeschool Leiden. Daarnaast zijn de sportzalen en -velden af te huren voor (sport gerelateerde) evenementen. Het USC is een dynamische organisatie met een gemêleerd gezelschap aan medewerkers, (freelance)docenten, verenigingen en studenten. Het USC heeft ca 21 FTE vaste medewerkers in dienst, maar de factor sport verbindt ons tot een grote 'familie' van ruim 200 personen.

Specificaties

  • Management
  • €2960—€4670 per maand
  • HBO+
  • 13216

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Einsteinweg 6, 2333CC, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you