Ziekenhuisapotheker

Ziekenhuisapotheker

Geplaatst Deadline Locatie
6 dec 31 jan Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij ziekenhuisapotheker en enthousiast over VTGM van geneesmiddelen? Dan zoeken wij jou! Bij ons kun je samen met fijne collega's zorgen voor de ontwikkeling van het VTGM proces in de kliniek en centraal in de Apotheek. In deze brede functie zorg je voor goede kwaliteit van het klaarmaken van medicatie, waar dan ook in het ziekenhuis. Kom jij ons team versterken?

In de functie van ziekenhuisapotheker VTGM heb je een belangrijke rol binnen ons Bereidingencentrum. Samen met een collega ziekenhuisapotheker en 2 apothekers ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van VTGM in het Radboudumc en herverpakken/heretiketteren van geneesmiddelen, voor reguliere zorg en in het kader van klinisch geneesmiddelenonderzoek. Je staat in nauw contact met collega (ziekenhuis)apothekers, andere medewerkers van het Radboudumc en met patiënten. Je zorgt ervoor dat de geneesmiddelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en dat we deze op tijd leveren. De medicatie is bestemd voor in het Radboudumc opgenomen patiënten, voor andere ziekenhuizen en voor patiënten thuis.

Vanuit je vakinhoudelijke kennis optimaliseer je het VTGM proces in het ziekenhuis. Dit houdt in dat je medicatie-orders analyseert, werkinstructies opstelt en nieuwe VTGM protocollen en producten ontwikkelt. Daarnaast ben je bezig met het proces van incapsuleren, herverpakken en/of etiketteren van (onderzoeks)geneesmiddelen, met de kwaliteitsborging van de medische gassen en met opstellen en implementatie van beleid voor gevaarlijke geneesmiddelen. Je bent een vraagbaak voor parenterale voeding en je optimaliseert de inzet van onze innovatieve robot voor het geautomatiseerd klaarmaken van elastomeerpompen.

Je werkt hiervoor samen met het team van Bereidingen/VTGM, de Quality Unit en ook met de farmaceutische staf binnen de secties Specialistische Farmaceutische Zorg en Logistiek en de Clinical Trial Unit. Uiteraard heb je nauw contact met de afdeling Informatie Management en zorgverleners in het hele ziekenhuis.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent een geregistreerde ziekenhuisapotheker in Nederland of je rondt binnenkort de opleiding tot ziekenhuisapotheker af. Je vindt het klaarmaken van geneesmiddelen een mooi onderdeel van je vak. Je vindt het een uitdaging om het medicatieproces van VTGM continu te verbeteren en beleid hiervoor te ontwikkelen, zowel in de kliniek als in de apotheek.

Naast vakinhoudelijk sterk, ben je iemand met een enthousiaste persoonlijkheid. Je bent in staat om je te verbinden met het team van het Bereidingencentrum, en om prettig samen te werken met andere collega's van de apotheek en het ziekenhuis. Daarnaast ben je goed in plannen en organiseren, daadkrachtig, je stelt de juiste prioriteiten en je denkt en handelt klantgericht. Daarin staat kwaliteit bij jou in alles voorop. Verder vind je continue verbetering en innovatie belangrijk en neem je graag initiatieven op dit vlak.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 6.813 en € 8.764 (schaal 15) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Het Bereidingencentrum van de Apotheek is een erg prettige omgeving om in te werken. We zijn een hecht team. Het onderlinge vertrouwen is groot en we zijn altijd bereid om elkaar te helpen

De Bereidingsafdeling van de Apotheek bestaat uit 2 teams. Het ene team houdt zich bezig met het klaarmaken en herverpakken/heretiketteren van medicatie centraal in de ziekenhuisapotheek. Dit doen we voor opgenomen- en thuispatiënten. Hier werken in totaal ongeveer 40 collega's. Het andere team houdt zich bezig met VTGM op de verpleegafdelingen en bestaat nu uit ongeveer 20 collega's. Dit team zal in 2023 verder groeien om VTGM voor het hele ziekenhuis te realiseren.

De afdeling Apotheek van het Radboudumc, met ruim 300 medewerkers, speelt een centrale rol in de voorziening van geneesmiddelen en de hersterilisatie van medische hulpmiddelen. De apotheek beschikt over diverse certificeringen: GMP, ISO 15189 en HKZ openbare apotheken.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health(care). We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €6813—€8764 per maand
  • Universitair
  • 174445-P1118443-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you