Junior ICT Beheerder met hart voor Identity & Access Management

Junior ICT Beheerder met hart voor Identity & Access Management

Geplaatst Deadline Locatie
8 dec 8 jan Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tilburg University | University Services is op zoek naar een Junior ICT Beheerder met hart voor Identity & Access Management (0,8-1,0 fte) voor de Divisie Divisie Library and IT Services, afdeling Application & Services Management Team, locatie: Tilburg, duur arbeidsovereenkomst: 12 met uitzicht op vast.

Functieomschrijving

Heb jij kennis en ervaring met Identity en Access management en wil je daar jezelf verder in specialiseren. Wil je een bijdrage leveren aan de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Identity Governance and Administration (IGA)?
Zorg jij samen met je collega’s voor een veilige, consistente en betrouwbare dienstverlening?
Dan zijn we op zoek naar jou!

De universiteit beschikt over een uitgebreid Identity management systeem (IdM) op basis van MIM (Microsoft Identity Manager). Vanuit diverse bronsystemen beheerd IdM tientallen doelsystemen die bij voorkeur gekoppeld worden op basis van API’s. Dit systeem draait on premises maar zal in de komende jaren naar de cloud worden gemigreerd (Azure AD). Access management zal hier een defintief onderdeel van gaan uitmaken zodat het uiteindelijke doel een compleet functionerend IAM systeem wordt. Voor de versterking van de huidige formatie, de migratie naar de cloud en uitbouwen naar een volwaardige IAM omgeving zoeken we een IAM specialist erbij. 

Je taken zullen o.a. bestaan uit:

  • Applicatiebeheer van MIM met interactie naar andere omgevingen/producten waaronder Microsoft (AD en Entra/Azure AD).
  • Afhandelen van incidenten, en informeren en adviseren van stakeholders en gebruikersorganisatie bij incidenten en wijzigingen. 
  • De volwassenheid van de IAM/IGA-omgeving naar een hoger niveau brengen
  • Als teamlid wordt je betrokken bij implementatie, aanpassingen en advies voor alle IAM vraagstukken. 
  • Participatie in de migratie van de IAM-omgeving naar de cloud 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Jouw kwalificaties 

  • Afgeronde HBO IT opleiding
  • Relevante werkervaring 
  • Grondige kennis van C#
  • Kennis en ervaring met IAM en tooling (bijv. MIM, Azure AD) is een pré
  • Tilburg University is een internationale universiteit, stevig verankerd in de regio en daarom tweetalig. Van onze medewerkers verwachten we dat zij voldoen aan het taalniveau passend bij de functie. Voor administratief en IT personeel is een goede beheersing van het Engels vereist: CEFR-niveau B2. 

Jouw talenten

  • Je toont persoonlijk leiderschap: je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en loopbaan, en beschikt over goede zelfkennis.  
  • Je hebt teamspirit: je voelt je onderdeel van een team en geeft hier uiting aan door middel van samenwerking, het delen van kennis en ervaringen, en het bijdragen aan een open en inclusieve werkomgeving. 
  • Goed kunnen samenwerken
  • Het vermogen om business vragen te vertalen naar technische oplossingen
  • analytisch en nauwkeurig werken

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden met uitzicht op vast dienstverband.

Het betreft een functie voor 0.8 fte – 1.0 fte (32-40 uur per week) van de volledige werktijd. 

Het salaris bedraagt minimaal €3.098 en maximaal €4.257 bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel ICT Beheerder 3 en salarisschaal 9 van de Cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring.

Werknemer kan worden verplicht om bereikbaarheids- en/of aanwezigheidsdiensten te verrichten of om arbeid te verrichten op ongebruikelijke of wisselende werktijden en zal daarvoor conform hoofdstuk 3 cao Nederlandse universiteiten worden vergoed.

Dit is een vacature voor een structurele positie overeenkomstig artikel 2.3 lid 1 Cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie krijg je na deze periode aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd. 
Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. Als je 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar.

Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling. 

Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.

Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.

 

Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 

Informatie en sollicitatie
Meer informatie over de vacature kan worden verkregen bij Peter van Empel (Afdelingshoofd ASM) via Peter.vanEmpel@tilburguniversity.edu of telefoonnr: 0134662885.  

We nodigen je uit om vóór 9 januari 2023 te solliciteren naar deze functie; dit kan uitsluitend online. Richt je motivatiebrief aan Peter van Empel (Afdelingshoofd ASM) en voeg een CV toe. 

Je start idealiter op 1 februari/maart 2023 met werken voor Tilburg University. 

Werkgever

Tilburg University | University Services

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

De ondersteuning van de universiteit is belegd bij University Services, georganiseerd in zeven Divisies:

1. Academic Services
2. Marketing & Communication
3. Human Resources
4. Finance & Control
5. Library & IT Services
6. Facility Services
7. Executive Services

Specificaties

  • IT
  • 32—40 uur per week
  • €3098—€4257 per maand
  • HBO
  • 21194

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you