Controller

Controller

Geplaatst Deadline Locatie
8 dec 8 jan Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Beschik je over academisch werk- en denkniveau op het gebied van bedrijfseconomie of bedrijfskunde? Heb je affiniteit met onderzoek en onderwijs én werk je graag in een complexe en uitdagende werkomgeving? Lever dan een belangrijke bijdrage op financieel gebied als controller. Dit doe je in een open en collegiale cultuur, met veel aandacht voor een prettige werksfeer.

Als controller van de divisie Finance & Control maak je onderdeel uit van de afdeling Concern controlling, Accounting en Reporting (CAR). Binnen deze afdeling lever je in teamverband een belangrijke bijdrage op het gebied van bekostiging, middelenverdeling, jaarplan en begroting, in relatie tot de strategische doelen van de universiteit. Samen met collega's ontwikkel je een inzicht en overzicht waarmee beter vooruitgekeken kan worden. In dat kader verzamel je informatie van faculteiten en instituten en bied je inzicht in de financiële staat van de universiteit en haar onderdelen. Je bewaakt en toetst de voortgang en uitvoering van (strategische) organisatiedoelstellingen en draagt daarnaast bij aan de verdere modernisering van de manier waarop informatie verzameld en gepresenteerd wordt.

Je hebt een belangrijke rol bij het optimaal doen functioneren van de planning- en controlcyclus, mede in afstemming met je collega's uit de afdeling CAR. Ook onderhoud je nauwe contacten met de controllers van de faculteiten en instituten en neem je deel aan universitaire werkgroepen.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een universitaire bacheloropleiding afgerond op het terrein van bedrijfseconomie of bedrijfskunde.
  • Je hebt kennis van planning en control en governance vraagstukken.
  • Je hebt enige ervaring met werken in een complexe en professionele non-profit organisatie. 
  • Je beschikt over een goede Nederlandse en Engelse taalvaardigheid, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor verhoudingen tussen organisatieonderdelen met verschillende belangen.
  • Je beschikt over IT-vaardigheden en hebt ervaring met het gebruik van ERP-systemen en datawarehouse omgevingen.
  • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en goede adviesvaardigheden.
  • Je bent een teamspeler die goed kan netwerken en organiseren, bent planmatig sterk en resultaat- en kwaliteitsgericht.
  • Affiniteit met onderzoek en onderwijs is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

  • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 4.814 en maximaal € 6.181 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 12). Een aanloopschaal kan van toepassing zijn.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Je komt te werken binnen de afdeling Concern controlling, Accounting & Reporting (CAR) van de divisie Finance & Control en Inkoop (F&C). De divisie F&C is één van de zes divisies van Radboud Services. Met ruim 1200 medewerkers is Radboud Services verantwoordelijk voor alle centrale dienstverlening binnen de Radboud Universiteit en levert daarmee een wezenlijke bijdrage aan de brede maatschappelijke impact die de universiteit op het gebied van onderwijs en onderzoek heeft. Werken bij Radboud Services betekent werken in een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer, binnen een universiteit met een internationale reputatie waar onderling vertrouwen, autonomie en eigen verantwoordelijkheid worden gestimuleerd en waar iedere medewerker telt.

De divisie F&C en Inkoop (totale omvang 55 fte, verdeeld over ongeveer 70 medewerkers) heeft een cruciale rol in de integrale financiële ondersteuning van onderzoek, onderwijs en impact en is op concernniveau verantwoordelijk voor het goede reilen en zeilen op financieel, economisch en administratief gebied en de controle daarvan bij alle organisatie-eenheden. Het centrale CAR team bestaat uit zes medewerkers. Verder bestaat de divisie F&C uit de afdelingen Centrale Financiële Administratie (CFA), Inkoop en het Finance & Control secretariaat.



Radboud Universiteit
Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Financiën; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • €4814—€6181 per maand
  • Universitair
  • 1201726

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you