Opleider acute zorg

Opleider acute zorg

Geplaatst Deadline Locatie
9 dec 6 feb Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

We bieden een dynamische functie als opleider in het cluster acute zorg. Met je collega-opleiders werk je samen voor de verschillende zorgopleidingen.

Functieomschrijving

Je bent als opleider verantwoordelijk voor het coördineren van opleidingsgroepen. Je geeft zelf lessen en evalueert met studenten het onderwijs en begeleidt hen tijdens het leerproces. Het gaat hierbij om studenten of opleidingsgroepen van de acute zorg opleidingen. Daarnaast ontwikkel je, met je collega-opleiders, binnen de structuur van de opleiding onderwijsmateriaal en modulen. Je draagt bij aan het opleveren van gekwalificeerde beroepsbeoefenaars door uitvoering te geven aan verschillende onderwijsrollen binnen het leren op school. Dit conform landelijke, wettelijke kaders en/of kwaliteitseisen van de klant(en) ten aanzien van de betreffende opleidingen. Verder lever je jaarlijks evaluatiegegevens op ten aanzien van inhoud curricula en kwaliteit docenten en het doen van voorstellen ter verbetering van de kwaliteit. Ook adviseer je klanten met betrekking tot het functiegericht opleiden. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vakgebied van de acute zorg

Je hebt tijdens je werk als SEH-verpleegkundige genoeg ervaring opgedaan en bent er klaar voor om andere zorgprofessionals op te leiden. Je kent het zorglandschap in het acute domein en weet hoe je opleidingen kan ontwikkelen die hier een goede aanvulling op zijn. Je weet hoe je situaties uit het werkveld kan vertalen naar onderwijs. Bij wijze van spreken heb je bij het lezen van deze vacature tekst al ideeën. Wij zoeken daarom een collega met 5-7 jaar werkervaring op de spoedeisende hulp en een onderwijsbevoegdheid.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

  • Je beschikt over ervaring op twee gebieden: verpleegkundige ervaring op een SEH én ervaring met het ontwikkelen van onderwijs.
  • Je bent analytisch, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een klantgerichte houding.
  • Je bent flexibel en resultaatgericht.

De vacature staat gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal €4800,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

Afdeling

UMC Utrecht Academie

Samen met 45 collega’s werk je aan het opleiden van topzorgprofessionals, je staat aan de basis van het continu verbeteren van de zorg in Nederland. De Academie verzorgt (vervolg)opleidingen voor verpleegkundigen en voor medisch ondersteunende beroepen, zoals operatieassistent en anesthesiemedewerker. Je doelgroep bestaat uit studenten, starters en ervaren zorgprofessionals. De Academie is ook verantwoordelijk voor de centrale coördinatie van de mbo- en hbo-verpleegkundestudenten die in het UMC Utrecht worden opgeleid. Voor circa 200 verpleegkunde studenten verzorgt de Academie de werving, selectie, stageplanning en opleidingsroutes.

De UMC Utrecht Academie is het één-na-grootste opleidingscentrum van de universitair medische centra. Door de groei van het aantal studenten en een grote onderwijsinnovatie zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • max. €4800 per maand
  • HBO
  • 2022-2699

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584 CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you