Arbo- en Milieucoördinator (in opleiding) faculteit REBO (0,6 - 0,8 fte)

Arbo- en Milieucoördinator (in opleiding) faculteit REBO (0,6 - 0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
15 dec 27 jan Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Loop jij warm voor fysieke verbeteringen in de werkomgeving en adviseren over werkplekinrichting en beeldschermwerk om zo gezond en veilig te werken?

Functieomschrijving

Wil jij het aanspreekpunt worden voor medewerkers als het gaat om fysieke verbeteringen in de werkomgeving, adviseren over werkplekinrichting en beeldschermwerk en hoe iemand op een goede, gezonde en veilige manier kan werken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij zijn het team Huisvesting, Facility en ICT (HFI) dat bestaat uit 10 medewerkers. We zijn gericht op kwaliteit en service en vinden plezier hebben in het werk belangrijk. Wij ondersteunen en adviseren de medewerkers en het bestuur van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie (REBO). Als jij ons team komt versterken dan ga je werken onder directe leiding van het domeinhoofd HFI.

Wat ga je doen?
Je adviseert individuele medewerkers over hun werkplek en je schakelt daarbij zo nodig externe deskundigheid in. Je zorgt voor aanschaf van ARBO-materialen en neemt dit op in een rapportage.
Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, door-ontwikkelen, (mede) implementeren en beheren van de RI&E: Risico-Inventarisatie & Evaluatie.

  • Je signaleert gevaren en risico’s rondom arbeidsomstandigheden en milieu en treft waar mogelijk maatregelen om incidenten en ongevallen te voorkomen.
  • Je bent contactpersoon voor en adviseert het bestuur van de faculteit op het gebied van ARBO en milieu en veiligheidsrisico’s.
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, (mede) uitvoeren en monitoren van het integrale jaarlijkse ARBO-jaarplan en -jaarverslag, in afstemming met het hr-domein.
  • Je hebt een actieve rol in de uitvoering van het crisismanagement binnen de faculteit.
  • Je hebt binnen de faculteit een coördinerende rol t.b.v. bhv, door in samenspraak met het Hoofd bhv binnenstad o.a. nieuwe bhv'ers te werven en te behouden (medewerkers en studenten) en het thema bedrijfshulpverlening en veiligheid actueel te houden.

Het betreft een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. HFI bevindt zich op de binnenstadscampus van het universiteitskwartier.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wat breng je mee en wat kunnen we je bieden?
Je wilt je graag verdiepen op het gebied van arbo en milieu of je hebt al enige kennis en ervaring hiermee. Je hebt affiniteit met huisvesting en facility en al enige jaren werkervaring in een (onderwijs en onderzoek) kantooromgeving. Wij bieden je de gelegenheid je verder te ontwikkelen en richting te geven aan je huidige loopbaan.
Daarnaast  ben je een teamspeler, pragmatisch, gericht op samenwerking, beschik je over sociale en communicatieve vaardigheden (NL en ENG) en kun je ook goed zelfstandig werken.

Werkervaring en opleiding
We zijn op zoek naar een nieuwe collega die zich wil ontwikkelen op het gebied van arbo en milieu. Als je nog geen opleiding richting (middelbare) arbeidshygiëne of veiligheidskunde gevolgd hebt dan bieden we je de mogelijkheid dit te gaan volgen. Als je enige jaren werkervaring hebt, bijvoorbeeld in een coördinerende functie zoals managementassistent of projectassistent, dan is dat een pre.
Daarnaast heb je een bhv-opleiding gevolgd of je wilt dit gaan doen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,6 - 0,8 fte) voor de duur van een jaar met – bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2818,- en maximaal € 4257,- (schaal8/9 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband.  Het betreft UFO-profiel arbo- en milieucoördinator 2/3. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs en motiveert het ondersteunend personeel om dat met elkaar waar te maken. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie (REBO) van de Universiteit Utrecht is een unieke combinatie van 3 departementen: Rechtsgeleerdheid, Economie en Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Deze 3 vakgebieden verzorgen afzonderlijk én gezamenlijk onderwijs en onderzoek. Door dit multidisciplinaire aanbod is de faculteit een onderscheidende partner voor kennisoverdracht op hoog niveau. De faculteit REBO bevindt zich in het historische centrum van Utrecht.

Staf en studenten in het onderwijs, onderzoek en impact staan centraal binnen de faculteit en worden professioneel ondersteund vanuit de Facultaire Service Organisatie (FSO) waar het domein HFI onderdeel van is. De medewerkers in de FSO leveren belangrijke, dienstverlenende bijdragen aan de ontwikkeling en uitvoering van opleidingsprogramma’s, onderzoekprojecten en impactactiviteiten.

In de FSO werken collega’s vanuit een gezamenlijke en gedeelde verantwoordelijkheid voor het grotere geheel samen. Wij werken aan een beweeglijke organisatie, met een open cultuur, gebaseerd op onderling vertrouwen, en waarin ruimte is voor leren en reflecteren. Wij zoeken medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor (de kwaliteit van) hun werk; zij worden daarin gesteund en gefaciliteerd door hun leidinggevenden. Naast kwaliteit en deskundigheid, staan plezier in het werk, onderlinge betrokkenheid en collegialiteit centraal.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 20—32 uur per week
  • €2818—€4257 per maand
  • MBO
  • 1202092

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Janskerkhof 3A, 3512 BK, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you