Managementassistent

Managementassistent

Geplaatst Deadline Locatie
23 dec 30 jan Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Onze ambitieuze wetenschappers doen baanbrekend onderzoek in de ruimte- en luchtvaarttechniek. Op jou als managementassistent kunnen ze bouwen voor secretariële, financiële én HR-ondersteuning!

Functieomschrijving

Zet het nieuws aan of sla de krant open en het onderwerp komt voorbij: de geluidsoverlast en klimaateffecten van vliegverkeer. Hoe inspirerend is het om te werken tussen de wetenschappers die hier vol enthousiasme oplossingen voor zoeken? Jij ondersteunt hen vanuit de afdeling Control en Operations van de Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek. Een bruisende werkplek, waar je alle ruimte krijgt voor eigen initiatief.

Je bent de steun en toeverlaat van de onderzoeksgroep Aircraft Noise and Climate Effects. Een hechte, gemixte club met enorm sociale collega’s die bij jou terechtkunnen voor allerlei zaken. Hoe dien ik een declaratie in voor onderzoeksapparatuur? Wat zijn de contractmogelijkheden voor nieuw onderzoekstalent? En hoe vervoer ik materiaal het beste naar de luchthaven van Lelystad? Je weet nooit met wat voor vragen deze collega’s bij jou binnenlopen en dat maakt jouw functie lekker afwisselend.

Daarnaast ondersteun je de wetenschappers bij hun agendabeheer. Met al die interessante congressen en meetings is het soms lastig om nee te zeggen. Jij helpt hen prioriteiten te stellen en durft het aan te geven als het beter is om een afspraak over te slaan. Ook help je onze masterstudenten om hun weg te vinden binnen de faculteit. Zij kloppen bijvoorbeeld bij je aan om iets te regelen voor hun afstuderen of om een afspraak met hun begeleider te plannen.

Je staat er in deze uitdagende onderzoeksomgeving niet alleen voor: je kunt altijd je drie collega-managementassistenten van de andere secties opzoeken. Samen ondersteunen jullie de hele afdeling Control en Operations. Jouw focus ligt vooral bij finance, waarbij je zorgt dat alle financiële declaraties goed blijven lopen. Verder kom je regelmatig samen met de andere managementassistenten van de faculteit om elkaar vooruit te helpen. Mooi toch, om je vanuit deze thuisbasis in te zetten voor grensverleggende wetenschap?

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt mbo-niveau.
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare ondersteunende functie.
  • Je vindt het leuk om initiatief te nemen, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaat zorgvuldig te werk.
  • Je maakt gemakkelijk verbinding met diverse collega’s en bouwt fijne samenwerkingen op.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels: op onze faculteit heb je veel contact met internationale wetenschappers en studenten.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 year.

  • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

De faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de Technische Universiteit Delft is een van de hoogst scorende (en een van de meest volledige) communities voor onderzoek, onderwijs en innovatie in de wereld op het gebied van de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek. Meer dan 200 wetenschappers, zo’n 250 promovendi en iets meer dan 2.700 BSc- en MSc-studenten zetten disciplines uit de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek in om de grote wereldwijde maatschappelijke uitdagingen op te lossen die ons vandaag de dag bedreigen. Klimaatverandering is zonder twijfel hiervan de belangrijkste. Onze focus: duurzame luchtvaart- en ruimtevaart, big data en kunstmatige intelligentie, bio-geïnspireerde technologie en slimme instrumenten en systemen. Werken aan de faculteit betekent samenwerken. Met partners in andere faculteiten, kennisinstellingen, overheden en industrie - aerospace en non-aerospace. In field labs en innovatiehubs op onze universiteitscampus en ver daarbuiten.

Klik hier om naar de website van faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek te gaan.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 30—40 uur per week
  • €2471—€3336 per maand
  • MBO+
  • TUD03317

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you