Junior Onderzoeker

Junior Onderzoeker

Geplaatst Deadline Locatie
2 jan 28 jan Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het CAOP zoekt onderzoekstalent! Weet jij wat er speelt bij arbeidsmarktvraagstukken en vind je het snijvlak van beleid en onderzoek interessant? Heb jij talent voor het doen van onderzoek? Solliciteer dan op deze functie van junior onderzoeker!

Functieomschrijving

Team onderzoek

Als junior onderzoeker word je onderdeel van het Team Onderzoek. Dit multidisciplinaire, jonge team bestaat uit ongeveer 15 onderzoekers. De activiteiten van dit team zijn gericht op het ontwikkelen, opzetten en uitvoeren van onderzoeksprojecten voor opdrachtgevers zoals ministeries, NRO, gemeenten en arbeidsmarktfondsen. Team Onderzoek werkt aan uiteenlopende vraagstukken over de arbeidsmarkt in de onderwijssector, maar ook in de zorg, bij de overheid en andere sectoren. Denk aan onderzoek naar de tekorten aan personeel, professionele ontwikkeling van onderwijspersoneel en duurzame inzetbaarheid. Via kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeken, zoals literatuuronderzoek, enquête-onderzoek en casestudies, CBS micro-data, en nog veel meer bieden we onze opdrachtgevers antwoord op hun vragen. 

Wat ga je doen als junior onderzoeker?

Wil jij je ontwikkelen tot een allround onderzoeker? Dan zijn we naar jou op zoek. Als junior onderzoeker help je onder andere bij het uitvoeren van kwantitatief en kwalitatief arbeidsmarktonderzoek. Je weet op een slimme en efficiënte manier relevante informatie te verzamelen. Je ondersteunt bij het afnemen van interviews en focusgroepen en weet die na enige tijd zelfstandig uit te voeren. Ook help je bij de ontsluiting van literatuur over de arbeidsmarkt en vind je het leuk om kwantitatieve data te analyseren. Je werkt onder begeleiding van een projectleider en schrijft mee aan offertes en onderzoeksrapporten.

Specificaties

CAOP

Functie-eisen

Wat neem jij mee?

  • Academisch werk- en denkniveau.
  • Kennis van en ervaring met het uitvoeren van kwantitatief en kwalitatief onderzoek.
  • Ervaring met Excel, SPSS en/of R.
  • Affiniteit met arbeidsmarktvraagstukken.
  • Politieke sensitiviteit en gevoel voor verhoudingen.
  • Zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk.
  • Nauwkeurige, proactieve en zelfstandige werkhouding.
  • Breed en flexibel inzetbaar. 
  • Minimaal één jaar aantoonbare ervaring op het gebied van projectmatig werken en onderzoek voor verschillende klanten en opdrachtgevers. 

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?

Een dynamische onderzoeksbaan in een interessant en complex werkveld. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring minimaal € 3.412,- en maximaal € 4.874,- (schaal 10 CAO-CAOP) bruto per maand. Dit is op basis van een 38-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Werkgever

CAOP

Werken aan maatschappelijke uitdagingen en complexe arbeidsvraagstukken. Dat is wat we bij het CAOP doen. Vol passie houden wij ons dagelijks bezig met actuele onderwerpen als het lerarentekort, de werkdruk, de invloed van technologie op de werkvloer, duurzame ontwikkeling van werkenden en werkzoekenden, cao-onderhandelingen en nog veel meer. Dit doen we door advies, onderzoek, opleiding en ondersteuning te bieden. Maar ook door opdrachtgevers fonds-, programma- en projectmanagement uit handen te nemen. Samen werken we aan een betere samenleving, zorgen we voor impact en maken we écht het verschil.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Recht; Gedrag en maatschappij; Economie
  • 32—38 uur per week
  • €3412—€4874 per maand
  • Universitair
  • AT CA 20230102

Locatie

Lange Voorhout 13, 2514 EA, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interesting for you