AIOS Longziekten en Tuberculose regio Oost Nederland

AIOS Longziekten en Tuberculose regio Oost Nederland

Geplaatst Deadline Locatie
2 jan 31 jan Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

We zijn gezamelijk op zoek naar 3 assistenten in op leiding (AIOS) voor de opleiding Longziekten en Tuberculose in de regio Oost Nederland (CWZ, Radboudumc, Rijnstate). De regionale samenwerking leidt ertoe dat de AIOS de best mogelijke blootstelling krijgt aan de verschillende expertise die in de afzonderlijke ziekenhuizen aanwezig is. Hierdoor kan door persoonlijke profilering het maximale uit de eigen opleiding worden gehaald door de AIOS.

Al sinds jaar en dag is er, mede door de gunstige reisafstand, een laagdrempelige uitwisseling van assistenten tussen de drie ziekenhuizen. Daarbij is de sfeer van de ziekenhuizen complementair aan elkaar. De visie op opleiden is in de afgelopen jaren naar elkaar toe gegroeid, waarbij participatie en verantwoordelijkheid voor patiëntenzorg als belangrijke basis wordt gezien voor opleiden.

Longartsen, physician assistants, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen en verschillende paramedici leiden je in gezamenlijkheid op. We besteden nadrukkelijk aandacht aan het ontwikkelen van je algemene competenties en vragen je te excelleren op jouw sterke kanten. Wij leiden longartsen op die zinvolle, integrale en persoonsgerichte zorg leveren. Daarnaast vragen we van jou dat je je in onze regio ontwikkelt op het gebied van research, zorginnovatie of onderwijs.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zijn gezamenlijk op zoek naar een enthousiaste en prettige BIG geregistreerde arts met de ambitie om het beste uit zichzelf te halen en met oog voor het grotere geheel. Je beschikt over de nodige ervaring in de longgeneeskunde en/of interne geneeskunde en hebt aantoonbare interesse om longarts te worden. Uiteraard heb je affiniteit en bij voorkeur wetenschappelijke en/of klinische ervaring met het vak longziekten. Bovendien heb je een proactieve houding in het inrichten en vormgeven van je eigen opleiding.

Naast ambitie en collegialiteit, heb je goede sociale en communicatieve eigenschappen. Je bent zelfstandig, maar ook zeker een teamspeler. Daarnaast heb je een flexibele en positieve instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: voor de duur van de opleiding.

De startdatum is 1 juni 2023. In je opleidingstraject wissel je, gezien de huidige afspraken tussen de verschillende ziekenhuizen, regelmatig van contract en arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Radboudumc

De longartsen van de opleidingsregio Oost Nederland (CWZ, Radboudumc, Rijnstate; Nijmegen/Arnhem) willen actief vormgeven aan de regionale opleiding tot longarts. Het betreft drie vacatures over de regio.

Alle drie ziekenhuizen beschikken over de volledige opleidingsbevoegdheid waarbij alle elementen van de gehele opleiding tot longarts gevolgd kunnen worden. Juist om voor een AIOS een opleidingstraject te bieden dat kan worden afgestemd op de kwaliteiten van een individuele AIOS maken we gebruik van de verschillende expertisegebieden in deze drie ziekenhuizen.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • max. 46 uur per week
  • €4026—€5544 per maand
  • Universitair
  • 176163-P1131817-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you