Medewerker Learning & Projectsupport

Medewerker Learning & Projectsupport

Geplaatst Deadline Locatie
3 jan 27 jan Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ga jij georganiseerd te werk en kan jij ons team ondersteuning bieden bij de logistieke en digitale werkzaamheden die leiden tot een succesvol project of leerervaring voor onze deelnemers?

De Portfolio Support Group van Wageningen Centre for Development Innovation, een instituut van Wageningen University & Research, is op zoek naar een enthousiaste en proactieve Medewerker learning & projectsupport. Wij bestaan uit ca. acht personen en kennen twee subteams, te weten: Admission & Marketing en Learning & Project Support.
  • Jij bent een passende aanvulling aan ons team wanneer je een pro actieve, hands-on mentaliteit hebt en makkelijk kan schakelen tussen diverse werkzaamheden.
  • Je bezit goede administratieve, organisatorische en digitale vaardigheden en tot slot neem je graag je verantwoordelijkheid.
  • Het zou heel mooi zijn als je ervaring hebt met werken in projectteams en kennis bezit van projectmanagement.
  • In deze functie is het belangrijk dat je om kan gaan met stress en onverwachte situaties, je weet bij welke collega's je om hulp en advies kunt vragen en bent bereid bij werkzaamheden van directe collega's bij te springen, in geval van nood.
  • Je neemt actief deel aan diverse werkoverleggen en denkt mee in duurzame oplossingen die leiden tot efficiëntere en effectievere werkprocessen.
  • Samen met je collega's zorg je voor een goed functionerende ondersteuning van projecten en trainingen, je draagt zorg voor het professionaliseren van de ondersteuning en hebt een signalerende rol voor jouw Teamleider.
  • Je legt functioneel verantwoording af aan de Teamleider, net als de rest van het team. Jouw Teamleider is tevens je eerste aanspreekpunt voor dagelijkse operationele zaken.
Wageningen Centre for Development Innovation heeft een omvangrijk portfolio als kennispartner en uitvoerder van internationale projecten in het domein van verduurzaming voedselsystemen en verzorgt daarnaast internationaal trainingen voor professionals. Voor elk project en training wordt er een team samengesteld van (project/training) coördinatoren, Learning & Project Support medewerkers, facilitators en andere collega's. Als Medewerker learning & projectsupport focus je je binnen dit team op het ondersteunen van logistieke en digitale taken die leiden tot een succesvol project of leerervaring voor onze cursisten. De afgelopen jaren hebben we onze internationale cursussen zich van face-to-face naar online cursussen ontwikkeld. Hetzelfde geldt in zekere zin voor onze projecten. Voor onze cursussen zitten we nog in een belangrijke transitie-fase richting een meer 'blended' vorm van een aanbod aan trainingen en leertrajecten. Naast projecten, trainingen en leertrajecten zal je ook eventueel evenementen ondersteunen. Je werkt met computerprogramma's en digitale tools zoals Microsoft Teams, TalentLMS, Brightspace, Zoom! en Google. In overleg met je collega's kun je hun taken bij afwezigheid overnemen.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

  • In ieder geval MBO+ werk- en denk-niveau;
  • uitstekende algemene computervaardigheden (bijv. MS Office) en affiniteit met online tools en leer-platvormen zoals TalentLMS, BrightSpace, Zoom!, MS Teams en Google;
  • ervaring met project ondersteuning, project management is een pre;
  • goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Engels (onze werktaal, het gewenste taalniveau is B2. Meer informatie over dit niveau is te vinden in het document Taalniveau.) en het Nederlands. Beheersing van de Franse taal is een pré;
  • veerkracht, stressbestendigheid en een servicegerichte houding;
  • nauwkeurigheid, goede en bewezen organisatorische vaardigheden in complexe situaties;
  • zelfstandig, toont initiatief en verantwoordelijkheid. Je kan de urgentie en prioriteit van de toegewezen taken zelf inschatten.

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research. Een aantal highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
  • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
  • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra vakantie uren op te bouwen;
  • sabbatical leave, studieverlof en betaald ouderschapverlof;
  • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een geringe vergoeding, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
  • een structurele eindejaarsuitkering van 3%;
  • uitstekende pensioenregeling via ABP.
Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal €2281,- tot maximaal €3099,- bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 6). Bovendien is een aanstelling van 0.8 fte, bij voorkeur verspreid over 5 werkdagen, bespreekbaar. Hoewel de duur van de arbeidsovereenkomst in eerste instantie één jaar is, heb je (afhankelijk van onder andere je prestaties) uitzicht op een vast dienstverband.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Werkgever

Wageningen University & Research

De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 6.800 medewerkers en 12.900 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Wij zijn uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Onderwijs 2019-2020.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Landbouw
  • max. 36 uur per week
  • MBO+
  • P1132641-1

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you