Management Assistant bij SAM XL (LR IMS)

Management Assistant bij SAM XL (LR IMS)

Geplaatst Deadline Locatie
4 jan 6 feb Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Misschien wel de meest afwisselende en brede functie als management assistent die er is. Zit regelen, ondersteunen en organiseren in jouw DNA? En wil je in een unieke, innovatieve omgeving werken? Dan zijn wij misschien wel een goede match!

Functieomschrijving

Door vertrek van onze huidige MA zijn we op zoek naar een vervanger. Het gaat om een functie voor 32-40 uur per week in Delft. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden.

Bij SAM XL, opgericht in 2018, werken 17 mensen waarvan een groot deel ingenieurs die werken aan innovatieve automatiseringsprojecten met robots ten behoeve van de maakindustrie. We zijn als scale-up nog steeds aan het groeien en zijn we onze bedrijfsprocessen aan het verbeteren. We hebben kantoorruimten die deels verhuurt worden aan externe partners zoals GKN/ Fokker en KLM en we hebben een toegangssysteem waar onze gasten geregistreerd worden. We organiseren geregeld evenementen of demonstraties. Hierin heb jij een sleutel rol. Jij organiseert allerlei facilitaire zaken rondom het kantoor en gebouw, fungeert als gastvrouw waar nodig, trekt de organisatie van evenementen, netwerkbijeenkomsten e.d. Daarnaast ben je accuraat in administratieve werkzaamheden, zoals de verwerking van personele mutaties in het HR systeem en betalings- en inkoopactiviteiten. Waar mogelijk doe je agendabeheer voor het management team, waar je nauw mee samenwerkt. Kortom, jij bent een duizendpoot en spin in het web als het gaat om het reilen en zeilen van de organisatie. Hoe jouw dag eruit ziet? Elke dag is anders

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Het allerbelangrijkste: Als persoon ben je een aanpakker en denk je in oplossingen, ben je gastvrij en enthousiast en je wilt graag bijdragen aan de volgende stappen die SAM XL gaat maken.

En verder:

  • Opleidingsniveau HBO/ MBO+ in combinatie met relevante ervaring.
  • Heb je relevante werkervaring in een vergelijkbare regelfunctie.
  • Ervaring met Microsoft Office, andere MS werkpakketten en andere diverse administratieve systemen. Ben je leergierigheid om nieuwe applicaties je eigen te maken.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 year.

  • Je krijgt een aanstelling voor een jaar bij de TU Delft, met de intentie dit om te zetten naar een vast dienstverband.
  • Schaal 8 (€ 2818 - € 3764, afhankelijk van opleiding en ervaring).
  • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Uiteraard heb je flexibele werkuren en zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

De faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de Technische Universiteit Delft is een van de hoogst scorende (en een van de meest volledige) communities voor onderzoek, onderwijs en innovatie in de wereld op het gebied van de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek. Meer dan 200 wetenschappers, zo’n 250 promovendi en iets meer dan 2.700 BSc- en MSc-studenten zetten disciplines uit de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek in om de grote wereldwijde maatschappelijke uitdagingen op te lossen die ons vandaag de dag bedreigen. Klimaatverandering is zonder twijfel hiervan de belangrijkste. Onze focus: duurzame luchtvaart- en ruimtevaart, big data en kunstmatige intelligentie, bio-geïnspireerde technologie en slimme instrumenten en systemen. Werken aan de faculteit betekent samenwerken. Met partners in andere faculteiten, kennisinstellingen, overheden en industrie - aerospace en non-aerospace. In field labs en innovatiehubs op onze universiteitscampus en ver daarbuiten.

Klik hier om naar de website van faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek te gaan.

SAM|XL

SAM|XL staat voor Smart Advanced Manufacturing. Wij ontwikkelen slimme gerobotiseerde maakprocessen, met een focus op Industrie 4.0, hightech materialen, cognitieve robotica en AI. Als dochteronderneming (stichting) van de TU Delft ontwikkelen wij innovatieve oplossingen voor de geavanceerde maakindustrie. Met toptechnologie zetten wij in op maatwerk, met als doel productie van hoge en constante kwaliteit, op een duurzame en goedkopere manier. Hierbij werken wij samen met wetenschappers van de TU Delft en andere Europese onderzoeksinstellingen. Samen creëren we de toekomst in een van de grootste robotica laboratoria van Nederland met de allernieuwste technische snufjes: www.samxl.com

Onze bedrijfscultuur is gastvrij en uitdagend: ieder teamlid krijgt erkenning voor zijn of haar bijdrage. Wij bundelen onze multidisciplinaire achtergrond en werken samen van ‘a tot z’ naar een eindproduct toe. We krijgen energie van onze hersens laten kraken, pionieren en verkennen. Een informele sfeer is onze zuurstof: we helpen elkaar, hebben plezier en zorgen ervoor dat iedereen betrokken is!

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—40 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • MBO+
  • TUD03335

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you