Docenten stralingsonderwijs

Docenten stralingsonderwijs

Geplaatst Deadline Locatie
10 jan 1 mrt Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Met bevlogen collega’s heel diverse beroepsgroepen in Nederland onderwijzen over stralingsbescherming. Dat is je mooie baan als docent stralingsonderwijs bij de TU Delft op onze locatie in Utrecht.

Functieomschrijving

Als docent stralingsonderwijs ga je aan de slag bij TU Delft Stralingsonderwijs, het opleidingsinstituut van het Reactor Instituut Delft (RID). Het RID is als onderdeel van de faculteit Technische Natuurwetenschappen van de TU Delft een wereldwijd befaamd kenniscentrum voor aan straling gerelateerd wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Kennis die we niet alleen delen met onze eigen onderzoekers en studenten, maar ook met allerlei beroepsgroepen die in hun werk met straling te maken hebben. En die we zo leren hoe zij zich goed tegen straling kunnen beschermen. Denk aan medewerkers van Defensie of zorgprofessionals. Voor ons instituut zoeken we twee docenten die met name op onze locatie in Utrecht hun kennis op het terrein van straling en onderwijs willen delen.

 

Je maakt deel uit van een erg leuk en betrokken docententeam. Samen met jou en nog een nieuwe collega verzorgen we met in totaal negen docenten het onderwijs; vijf in Delft en vier in Utrecht. Daarnaast geven we regelmatig les op locaties van onze opdrachtgevers ergens in het land. Je doceert en geeft op verschillende niveaus voorlichting en instructie over de aard en toepassing van radioactiviteit en ioniserende straling. Dit in een inspirerende omgeving met eigen, onlangs volledig vernieuwde laboratoria voor onze practica. Zo zorg je dat onze cursisten na hun opleiding, met een officieel erkend diploma op zak, in hun werk veilig omgaan met straling.

 

Voor de lessen ontwikkel en verbeter je zelf met je collega’s onderwijs-, examen- en voorlichtingsmateriaal. Ook begeleid je praktijkwerk en ben je mede verantwoordelijk voor het laboratoriumbeheer en het instrumentarium. Wat je baan vooral zo boeiend maakt? Dat je jouw kennis binnen een opleidingsinstituut van naam kunt delen met heel verschillende groepen, op meerdere niveaus. In Utrecht en ook gemiddeld een dag per week op wisselende locaties in Nederland. Word jij onze nieuwe collega?

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal hbo-niveau in de exacte wetenschappen.
  • Je hebt de opleiding stralingsbeschermingsdeskundige op het niveau van coördinerend deskundige afgerond of wilt en kunt dit diploma alsnog binnen één jaar halen.
  • Je hebt oprecht hart voor het onderwijs en kunt niet wachten tot je jouw liefde voor het onderwerp straling met onze cursisten mag delen.
  • Je draagt graag op een praktische manier bij aan een klein team en hecht veel waarde aan een goede onderlinge samenwerking.
  • Je hebt het liefst ervaring met radioactiviteit, ioniserende straling en met het geven van onderwijs. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Technische Natuurwetenschappen

Met meer dan 1.000 medewerkers, waaronder 135 baanbrekende hoofdonderzoekers (principal investigators), en ongeveer 3.400 gepassioneerde studenten is de faculteit Technische Natuurwetenschappen een inspirerend wetenschappelijk ecosysteem. Onze faculteit richt zich op sleuteltechnologieën, zoals quantum- en nanotechnologie, fotonica, biotechnologie, synthetische biologie en materialen voor energieopslag en -conversie, en biedt oplossingen voor belangrijke problemen van de 21e eeuw. Daarvoor leiden we studenten op in brede bachelor- en specialistische masteropleidingen met een sterke onderzoekscomponent. Onze wetenschappers verrichten baanbrekend fundamenteel en toegepast onderzoek op het gebied van Life and Health Science & Technology, Nanoscience, Chemical Engineering, Radiation Science & Technology en Engineering Physics. We leiden ook de volgende generatie middelbare school docenten en wetenschapsvoorlichters op.

Klik hier om naar de website van faculteit Technische Natuurwetenschappen te gaan.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 38 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • HBO
  • TUD02941

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you