Operationeel Manager OK

Operationeel Manager OK

Geplaatst Deadline Locatie
11 jan 14 feb Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Samen werken aan optimale gezondheidszorg. Als operationeel manager ben jij de verbindende kracht achter de zorgprofessionals op de operatiekamers. En dat allemaal in een hoogwaardig universitair ziekenhuis, het Radboudumc.

Daarom kies je voor deze vacature operationeel manager OK bij het Radboudumc:
  • Werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is.
  • Direct bijdragen aan kwalitatieve patiëntenzorg.
  • Zorgen voor tevreden medewerkers.
Sandra, tactisch manager OK: "In de dynamische OK-wereld maak je indrukwekkende gebeurtenissen mee. Er als manager kunnen zijn voor de medewerkers maakt het mooi. Je krijgt er een hecht team met krachtige zorgprofessionals voor terug.

Dit beteken jij voor de patiëntenzorg
Als operationeel manager geef je leiding aan een team van anesthesiemedewerkers. Jouw team zorgt voor excellente patiëntenzorg. Jij voelt aan wat nodig is om het maximale uit je team te halen. Niet alleen binnen de OK; als operationeel manager ben je een ook een klankbord voor andere disciplines, zoals specialisten van andere afdelingen of samenwerkingspartners, waaronder het Zelfstandig Uitname Team (ZUT). Binnen de OK werk je samen met verschillende disciplines aan verbeterprojecten. Jij weet niet alleen medewerkers te binden, maar ook te behouden.

Met een open en toegankelijke manier van communiceren creëer je draagvlak en verbondenheid. Zowel binnen als buiten de organisatie. Je durft beslissingen te nemen en weet je boodschap op de juiste wijze over te brengen. Je denkt in oplossingen en durft daarbij innovatief te zijn. Als betrokken operationeel manager ben jij bezig met het:
  • Leidinggeven aan je team en het uitvoeren van hr-beleid (denk aan ontwikkeling -en verzuimgesprekken).
  • Vertalen van operationele kaders naar bedrijfsprocessen.
  • Bewaken van de kwaliteit van de zorg binnen jouw team.
  • Onderhouden van contact met andere disciplines en netwerkpartners.
  • Deelnemen aan projecten zowel op de afdeling als afdelingsoverstijgend.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Al onze collega's verschillen. We hebben festivalgangers, sportievelingen, rustzoekers, jonge ouders, internationaal georiënteerden en collega's van verschillende achtergronden, opleidingen, culturen en geaardheden. Deze verschillen geven ons team kleur. Sterker nog, deze diversiteit omarmen wij juist. Dus wie je ook bent, jij bent welkom binnen ons team.

Voor deze functie zijn wel specifieke eigenschappen van belang. Zo ben jij besluitvaardig, flexibel en stressbestendig. Jij hebt oog voor behoeftes van patiënten en collega's, terwijl je alles in goede banen leidt. Je kunt goed luisteren en heldere grenzen stellen. Jij voelt aan wat nodig is om het maximale uit je team te halen. Je hebt:
  • Hbo werk- en -denkniveau.
  • Werkervaring in de ziekenhuiszorg, bijvoorbeeld als teammanager, teamleider acute zorg of operatieassistent met managementtalent.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.230 en € 5.088 (schaal 10) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Open communicatie, vertrouwen en een ontspannen sfeer. Jij komt in een team met betrokken operationeel managers. Niet alleen betrokken op de werkvloer, ook is er op persoonlijk vlak oog voor elkaar. Jaarlijks wordt er een bowlingtoernooi georganiseerd waar OM-ers en OK medewerkers aan meedoen. Daarnaast gaat het team naar bijscholingsdagen en wordt er een OK-symposium georganiseerd voor en door OK medewerkers.

De afdeling Operatiekamers levert hoogwaardige, veilige operatieve zorg voor ongeveer 25.000 patiënten per jaar. Er zijn 28 operatiekamers, dagbehandeling operatiekamers, de verkoeverkamers, Post Anesthesia Care Unit en onze nieuwe hypermoderne MITeC OK´s inclusief MRI-faciliteit. Met de afdeling wordt continu gewerkt aan innovatie en verbetering van de patiëntenzorg.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Management
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • €3230—€5088 per maand
  • HBO
  • 176586-P1139592-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you