Microsoft 365 applicatiespecialist

Microsoft 365 applicatiespecialist

Geplaatst Deadline Locatie
11 jan 30 jan Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij de flexibele, creatieve en gemotiveerde ICT-er met wil en lef, die meehelpt de patiëntenzorg beter en veiliger te maken en onderwijs en research actief wilt ondersteunen? En, heb je de kennis, vaardigheden en het persoonlijk leiderschap om dit in de praktijk waar te maken en zo bij te dragen aan onze gezamenlijke ambitie? Dan maken we graag kennis met je!

Of het nu gaat over de volledige digitale infrastructuur van een OK, de IoT in de patiëntkamer, het online lesgeven aan studenten of research hoe AI kan helpen de zorg te verbeteren. Overal speelt ICT een grote rol binnen het Radboudumc.

"Als je houdt van innovatie en vernieuwing op het gebied van ICT in de zorg, dan is een academisch ziekenhuis als het Radboudumc wel dé plek om te zijn."

Binnen Informatie Management bouwen en beheren wij ICT-oplossingen voor de zorg, research en het onderwijs. Het team Digitale Werkplek beheert, optimaliseert en vernieuwt de digitale werkomgeving. Binnen het team Digitale Werkplek zijn verschillende scrumteams ingericht. Het scrumteam Microsoft 365 (MS365) maakt informatie makkelijker toegankelijk , online-samenwerking mogelijk en we betrekken medewerkers meer bij de organisatie door gestructureerde tweewegcommunicatie. Dit zal de samenwerking tussen mensen en afdelingen verbeteren, waardoor het Radboudumc beter zal presteren.

Als MS365 applicatiespecialist ga je collega's helpen met een variateit aan oplossingen. Bij de klant vorm jij de brug tussen de business en de techniek en vertaal je de business vraagstukken naar concrete oplossingen. Je analyseert de functionele wensen en eisen van de klant en denkt met ze mee. Bij de oplossingen die je realiseert maak je onder andere gebruik van: Power Apps, Power Automate, SharePoint Online, Teams en Viva. Een rol met impact, want de oplossingen die je maakt worden gebruikt door de vele medewerkers. Jij bent verantwoordelijk voor het beheer van de MS365 toepassingen die gebruikt worden binnen het Radboudumc. Dit doe je onder andere door de MS365 producten op een slimme manier in te zetten zodat het ziekenhuis kan doen wat belangrijk is : zorg leveren.

Als applicatiespecialist denk je actief mee over verbeteringen en innovaties. De beheertaken (Incident-, Problem- en Change processen) worden uitgevoerd in lijn met de policies en standaarden. Daarnaast bewaak je de afspraken tussen Informatie Management en externe IT-partners van het Radboudumc binnen jouw aandachtsgebied.

Het scrumteam MS365 is relatief nieuw in het team Digitale werkplek. Als teamlid heb je een mooie kans om mee te denken en invloed uit te oefenen en zo dit team mee te helpen verder op te bouwen. Er liggen grote uitdagingen voor het MS365 scrumteam voor de realisatie van de moderne digitale werkplek in het Radboudumc.

Bereikbaarheidsdiensten zijn onderdeel van deze functie.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Jouw hart klopt sneller van het ontwikkelen op basis van Microsoft technologie! Je bent gewend om in complexe omgevingen te werken en je weet lastige vraagstukken moeiteloos te vertalen naar logische, technische oplossingen die toekomstbestendig zijn. In analytisch opzicht ben je ijzersterk. Je houdt ervan om op zoek te gaan naar de beste oplossing en stelt het gezamenlijk belang voorop.

Je bent communicatief vaardig en legt makkelijk contact. Daarnaast ben je flexibel in het werk, een betrokken collega voor je team, en je wilt jezelf vakinhoudelijk en als mens blijven ontwikkelen. Integer, klantgericht, zelfstandig, stressbestendig en resultaatgericht zijn woorden waar jij je in herkent.

Verder heb je/ben je:
  • Hbo werk- en denkniveau, jouw motivatie en ervaring is voor ons belangrijker dan een diploma.
  • Kennis van en ervaring met SharePoint Online en Microsoft Teams.
  • Ervaring met het ontwikkelen van Power Apps/Automate oplossingen is een pre.
  • Bij voorkeur een of meerdere Microsoft certificeringen, zoals:
    • MS365 fundamentals.
    • Powerplatform fundamentals.
  • Ervaring in het werken in omgevingen met hoge beschikbaarheidseisen.
  • Ervaring in het werken in omgevingen met 5000+ gelijktijdige gebruikers.
  • Bekend met werken volgens ITIL processen, bij voorkeur ITIL gecertificeerd.
  • Gewend om in een agile omgeving te werken
  • Uitstekende lees-, spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse en de Engelse taal.
  • Bereid om bereikbare diensten te draaien.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.379 en € 4.632 (schaal 9) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Samen werken aan nog betere ICT in de zorg én aan een betere maatschappij. Werken bij Informatie Management. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Dat geldt ook voor ICT in de zorg, het onderzoek en onderwijs. E-Health is 'hot.' Informatie Management wil vooroplopen in het realiseren van een effectieve en veilige ICT-omgeving voor zowel patiënt en collega's.

Daarnaast zullen wij 'state of the art' ICT-oplossingen moeten leveren aan onderzoek en voor innovatie waarbij de grenzen en kaders nooit helemaal vaststaan. Zo willen wij, samen met betrokken en creatieve collega's, écht een bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Onze mensen weten wat er van ze wordt verwacht en hebben de wil en de durf om hier invulling aan te geven binnen het team en toch met ruimte voor individuele creativiteit. Wij zijn er trots op om deel uit te maken van Informatie Management.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health(care). We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • IT
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €3379—€4632 per maand
  • HBO
  • 176585-P1139590-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you