Ervaren adviseur leiderschap- en teamontwikkeling

Ervaren adviseur leiderschap- en teamontwikkeling

Geplaatst Deadline Locatie
11 jan 26 jan Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als adviseur leiderschap- en teamontwikkeling draag je vanuit je inhoudelijke expertise, werkervaring en eigenheid concreet bij aan het bereiken van afdelingsdoelen en aan het realiseren van de missie en visie van het Radboudumc. Pak jij de regie in je werkveld en neem je initiatief bij de uitvoering van plannen en ideeën? Dan maken we graag kennis met je!

In deze rol werk je op alle niveaus en afdelingen van het Radboudumc aan leiderschap- en teamontwikkeling en het effectief realiseren van veranderingsprocessen waarbij houding en gedrag een belangrijke rol spelen. Uitgangspunt daarbij is het activeren van het leervermogen en (persoonlijk) leiderschap en het ondersteunen van mensen en teams bij het effectief inzetten daarvan. Hierbij wordt steeds aangesloten bij de organisatiebrede strategie. Het bovenstaande vertaalt zich in ondergenoemde activiteiten:
  • Ontwikkelen en implementeren van interventiestrategieën en maatwerk leertrajecten om de gewenste veranderingen te realiseren.
  • Adviseren en begeleiden van trajecten met als thema's: samenwerking binnen het team en afdeling, afdelingsoverstijgende samenwerking als ook samenwerking binnen het academisch medisch netwerk. Met aandacht voor persoonlijk leiderschap, effectiviteit en professionalisering van klant- en persoonsgerichtheid.
  • Inrichten, coördineren en uitvoeren van leiderschapsleergangen op verschillende niveaus. Enerzijds gericht op doorvertaling van strategische keuzes naar tactisch en operationeel niveau; anderzijds gericht op de vaardigheden die hierbij nodig zijn als leidinggevende. Dit invullen van het WAT (resultaat) en het HOE (attitude en gedrag) wordt zowel organisatiebreed (open inschrijving) als op maat (per afdeling) aangeboden.
  • Voeren van relatiebeheer op een professionele en resultaatgerichte manier met opdrachtgevers.
  • Relatiebeheer en intensieve samenwerking met HR-adviseurs die aangever zijn van de vragen vanuit de afdelingen.
  • Samenwerking met en inzet van collega's uit de interne en externe trainerspool.
Je zoekt anderen binnen en buiten HR actief op om zo gezamenlijk tot het beste resultaat te komen. En je motiveert en enthousiasmeert hen in de samenwerking. Bovendien heb je in je functie een belangrijke rol in het signaleren en bespreekbaar maken van delicate situaties. Je durft deze aan te kaarten en je neemt hierop de vereiste actie. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en verdere professionalisering van de afdeling HR.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent een integer en mensgericht adviseur/facilitator met ruime ervaring en affiniteit op het gebied van leiderschap- en teamontwikkeling. Samenwerking, rust én ontwikkeling creëren door leiderschap en zelfvertrouwen te versterken, is wat jij het liefste doet. Je bent in staat mensen te verbinden, je inzichten met anderen te delen en in een samenwerking met diverse betrokkenen tot bestendige en goede resultaten te komen. Je houdt van en hebt ervaring met werken binnen een complexe organisatie en je bent creatief in het vinden van de juiste wegen om plannen te realiseren.

Je bent een echte senior en hebt ruime projectervaring waarin je hebt laten zien ook gestructureerd en planmatig te werk te kunnen gaan. Je neemt graag het voortouw in initiatieven en je laat je niet snel van de wijs brengen, ook niet als het soms om delicate kwesties gaat. Samenwerking met je directe collega's evenals met collega's uit andere (HR) disciplines is voor jou vanzelfsprekend.

Verder heb je:
  • Een afgeronde relevante opleiding op hbo- of wo-niveau. Het liefst op het gebied van Sociale Wetenschappen of Human Resources.
  • Minimaal 10 jaar werkervaring in het faciliteren van verandertrajecten en team- en leiderschapontwikkeling.
  • Kennis van en een duidelijke visie op wat mensen nodig hebben om zich te kunnen en durven ontwikkelen.
  • Kun je aansluiten bij en heb je interesse voor diverse opleidingsniveaus en beroepsgroepen.
  • Een nieuwsgierige en open blik en een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 5.249 en € 6.717 (schaal 12) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Human Resources (HR) streeft naar een ijzersterke bezetting voor het Radboudumc. Excelleren in patiëntenzorg, onderwijs en in onderzoek bereikt het Radboudumc alleen met kundige, betrokken en gedreven medewerkers. Topmedewerkers, die zichzelf continu ontwikkelen en die elkaar stimuleren. HR ondersteunt de Raad van Bestuur op strategisch, beleidsmatig niveau en vervult de personele functie van de doelgroep van de Raad van Bestuur (onder anderen afdelingshoofden en bedrijfsleiders). HR faciliteert en ondersteunt leidinggevenden en medewerkers bij deze uitdaging.

Ook ondersteunt HR het positioneren van het Radboudumc als aantrekkelijke werkgever. HR is actief via een frontoffice met intensief klantcontact en een backoffice met specialistische kennis. HR biedt: personeelsadvies, organisatie- en personeelsontwikkeling waaronder loopbaanadvies, mobiliteit en opleidingen arbeidsmarktcommunicatie, werving & selectie, arbeidsvoorwaardelijke en -rechtelijke zaken en personeelsbeheer.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health(care). We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • HRM
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • €5249—€6717 per maand
  • HBO
  • 176643-P1139721-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you