Faculteitssecretaris Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

Faculteitssecretaris Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

Geplaatst Deadline Locatie
11 jan 24 feb Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Als strategisch en operationeel gesprekspartner van de decaan en het management team van de Faculteit voor Luchtvaart- Ruimtevaartechniek maak je het verschil.

Functieomschrijving

Op de Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de TU Delft ontwikkelen wetenschappers en studenten duurzame oplossingen voor onder andere de luchtvaart. Als er iemand op de hoogte is van wat er speelt in deze bruisende internationale omgeving, dan ben jij het wel. Je ondersteunt de decaan en het management team en zorgt dat interne processen binnen de faculteit efficiënt én volgens interne afspraken verlopen. Daarmee kun je jouw expertise in bestuur en beleid volledig benutten.

Jij bent de verbindende factor in de verdere ontwikkeling van onze faculteit. Bovenaan jouw agenda: de samenwerking tussen onze afdelingen bevorderen én de acties die we uitzetten prioriteren. Je coördineert een breed scala aan bedrijfsvoeringsprocessen en -vraagstukken. Denk aan financiële en personele huishouding, veiligheid en sociale veiligheid en je coördineert bijvoorbeeld de bevorderingsprocedures tot hoogleraar binnen de Faculteit. Je zorgt ervoor dat de bestuurlijke input vanuit de faculteit aansluit bij de bedrijfsvoeringsprocessen en wordt omgezet in actiepunten, uitvoering en besluitvorming. En bovenal breng je mensen bij elkaar door goede (bestuurlijke) communicatie.

Daarnaast ben je bijvoorbeeld het aanspreekpunt voor facilitaire zaken en inrichting van het gebouw van L&R. Hoe richten we ons gebouw zo optimaal mogelijk in voor het hybride werken en de verdeling van de beschikbare ruimte? En hoe gaan we om met veiligheid binnen onze laboratoria? Hiervoor ga je in gesprek met onder andere de veiligheidscoördinator, de labmanagers en zoek je de samenwerking op met onze centrale universiteitsdiensten. Je neemt deel aan werk- en stuurgroepen die zich met de ontwikkelingen op Campus Zuid bezig houden.

Al snel bouw je een groot netwerk op binnen én buiten de faculteit. Zo vorm je het facultaire managementteam met de decaan en afdelingsvoorzitters, spreek je de Communicatie- Finance en HR-manager regelmatig en leid je dit in goede banen conform facultaire afspraken. Ook stuur je functioneel de secretarissen van de wetenschappelijke afdelingen aan en ontmoet je regelmatig de andere faculteitssecretarissen binnen de TU Delft om universiteitsbrede vraagstukken te bespreken. Kortom, een uitdagende en veelzijdige functie in het hart van de technische innovatie! Daarnaast ben je functioneel leidinggevende van de facultaire contractmanagemers en hiërarchisch leidinggevende van het directiesecretariaat, de datasteward en de ketenregisseur in de faculteit. 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt wo-niveau en leidinggevende ervaring.
  • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met het coördineren van complexe processen in bestuur en beleid.
  • Je hebt bij voorkeur inzicht in processen rondom huisvesting en veiligheid.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels vanwege het internationale karakter van onze faculteit.
  • Je gaat nauwkeurig en accuraat te werk en kunt uitstekend prioriteiten stellen.
  • Je kunt de processen en procedures bewaken, maar durft waar nodig ook buiten de gebaande paden te treden.
  • Je kunt dankzij je inlevingsvermogen en verbindingskracht mensen goed bij elkaar brengen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

De faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de Technische Universiteit Delft is een van de hoogst scorende (en een van de meest volledige) communities voor onderzoek, onderwijs en innovatie in de wereld op het gebied van de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek. Meer dan 200 wetenschappers, zo’n 250 promovendi en iets meer dan 2.700 BSc- en MSc-studenten zetten disciplines uit de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek in om de grote wereldwijde maatschappelijke uitdagingen op te lossen die ons vandaag de dag bedreigen. Klimaatverandering is zonder twijfel hiervan de belangrijkste. Onze focus: duurzame luchtvaart- en ruimtevaart, big data en kunstmatige intelligentie, bio-geïnspireerde technologie en slimme instrumenten en systemen. Werken aan de faculteit betekent samenwerken. Met partners in andere faculteiten, kennisinstellingen, overheden en industrie - aerospace en non-aerospace. In field labs en innovatiehubs op onze universiteitscampus en ver daarbuiten.

Klik hier om naar de website van Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek te gaan.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 38—40 uur per week
  • €5506—€6702 per maand
  • Universitair
  • TUD03356

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you