Data Analist

Data Analist

Geplaatst Deadline Locatie
12 jan 9 feb Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Vind je het leuk en uitdagend om bestuurlijke en managementinformatie uit data te halen, te analyseren en hierover te adviseren? Dan is deze functie je op het lijf geschreven!

Functieomschrijving

De faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek & Technische Materiaalwetenschappen (3mE) verricht baanbrekend onderzoek dat leidt tot uitdagende toepassingen en nieuwe fundamentele inzichten op het gebied van werktuigbouwkunde. Van grootschalige energieopslag, medische instrumenten, regeltechniek en robotica, tot slimme materialen, structuren op nanoschaal en autonoom varende schepen. De basis en resultaten van dit onderzoek vinden hun weerslag in uitstekend en modern onderwijs dat studenten opleidt tot maatschappelijk betrokken en verantwoordelijke ingenieurs en onderzoekers. De faculteit 3mE is een dynamische en innovatieve faculteit met een internationale scope en hightech lab-faciliteiten. Onderzoek en onderwijs richten zich op ontwerp, productie, toepassing en verbetering van producten, materialen, processen en mechanische apparaten en dragen zo bij aan de ontwikkeling en groei van een duurzame samenleving en aan welvaart en welzijn.

De faculteit maakt bij de besluitvorming gebruik van jouw managementinformatie. Hierbij kun je denken aan door jou gegenereerde informatie, analyses en adviezen die van belang zijn voor het opstellen van faculteitsbeleid, in besluitvorming en bij het afleggen van verantwoording. Het gaat om informatie uit verschillende domeinen of domeinoverstijgende informatie. Daarom werk je nauw samen met collega’s van diensten als Onderwijs- en Studentzaken, de Facultaire Graduate School, Contract Management, HR, Finance en de Library. Voorbeelden zijn de periodieke onderzoeks- en onderwijsvisitaties en de voorbereiding van voortgangsgesprekken met het College van Bestuur.

Daarnaast stem je regelmatig af met de data analisten c.q. medewerker business analytics van de andere faculteiten en kan je hulp gevraagd worden bij het vergaren en analyseren van informatie over nieuwe TU Delft brede thema’s. Je denkt mee over de inrichting van verschillende operationele processen binnen de faculteit die raken aan informatievoorziening. Verder voer je in opdracht van de Informatiemanager Faculteiten faculteitoverstijgende werkzaamheden uit. Hierin werk je samen met je collega’s aan faculteitsoverstijgende zaken en adviseer je regelmatig over de inrichting van centrale systemen en applicaties van de verschillende domeinen binnen de universiteit.

De gegevens waarmee je aan de slag gaat zijn beschikbaar vanuit verschillende systemen en jij weet als geen ander deze gegevens te combineren, interpreteren, om te zetten in informatie en te vertalen naar heldere en bruikbare managementinformatie en adviezen. Hierbij maak je gebruik van de afzonderlijke bronsystemen en van analyse- en visualisatietools zoals Tableau en Business Objects. Je volgt interne en externe trends nauwlettend en bent een strategische en kritische sparringpartner voor de decaan, faculteitssecretaris, afdelingsvoorzitters en diensthoofden.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt aantoonbaar HBO+ werk- en denkniveau.
  • Je hebt kennis van data-analyse, datamanagement en bij voorkeur ook van informatiemanagement.
  • Je hebt ervaring met data-analyse–tools / visualisatie tools en weet je nieuwe systemen snel eigen te maken.
  • Je hebt een groot analytisch vermogen en bent in staat om jouw analyses en uitleg aan te passen aan de verschillende doelgroepen binnen de faculteit.
  • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Je herkent je in de volgende woorden: collegiaal, proactief, integer, kan gemakkelijk prioriteren, goed zelfstandig werken en durft (kritische) vragen te stellen.
  • Je hebt gevoel voor hoe te werken met persoonlijke en andere vertrouwelijke informatie.
  • Je hebt gevoel voor bestuurlijke processen en bent in staat de faculteit te vertegenwoordigen in verschillende overleggen binnen de universiteit.
  • Een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.
  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal.
  • Je hebt een EU-werkvergunning of de Nederlandse nationaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

De functie heeft een omvang van minimaal 32 of 38 uur per week (0,8-1,0 FTE). Aanstelling is voor een jaar, met uitzicht op een vast contract. De functie is ingeschaald conform CAO van de Nederlandse Universiteiten, schaal 10 of schaal 11 (min. € 2.960,- bruto p/m tot max. € 5.439,- bruto p/m per maand op basis van 1,0 FTE). Inschaling is afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring. 

  • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen

De faculteit 3mE verricht baanbrekend onderzoek dat leidt tot uitdagende toepassingen en nieuwe fundamentele inzichten op het gebied van werktuigbouwkunde. Van grootschalige energieopslag, medische instrumenten, regeltechniek en robotica, tot slimme materialen, structuren op nanoschaal en autonoom varende schepen. De basis en resultaten van dit onderzoek vinden hun weerslag in uitstekend en modern onderwijs dat studenten opleidt tot maatschappelijk betrokken en verantwoordelijke ingenieurs en onderzoekers. De faculteit 3mE is een dynamische en innovatieve faculteit met een internationale scope en high-tech lab-faciliteiten. Onderzoek en onderwijs richten zich op ontwerp, productie, toepassing en verbetering van producten, materialen, processen en mechanische apparaten en dragen zo bij aan de ontwikkeling en groei van een duurzame samenleving en aan welvaart en welzijn.

Klik hier om naar de website van faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek & Technische Materiaalwetenschappen te gaan.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 32—38 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • HBO+
  • TUD03305

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you