Medewerker Onderwijsondersteuning Psychologie (0,8 fte)

Medewerker Onderwijsondersteuning Psychologie (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
13 jan 5 feb Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Lijkt het je leuk om mee te werken aan het organiseren en ondersteunen van het onderwijs? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

In de functie van medewerker onderwijsondersteuning, binnen het departement Psychologie (faculteit Sociale Wetenschappen), voer je diverse taken uit met betrekking tot de planning en organisatie van het onderwijs. Samen met andere collega's ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van cursussen die deel uitmaken van de opleiding binnen het departement.

Tijdens het proces rondom de cursusondersteuning heb je veel contacten met docenten van de opleiding en met de afdeling Onderwijs- en Studentenzaken van de faculteit. Als medewerker van het Onderwijsondersteuningsteam ben je verantwoordelijk voor het aanleveren van de roosteraanvraag, cursusevaluaties, het maken van werkgroepindelingen, controleren van cursusbeschrijvingen en ondersteun je overleggen en evenementen.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste teamgenoot, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

Voor deze functie zoeken wij een collega:

 • die goed kan werken met Microsoft Office, met name Excel en Outlook, maar ook affiniteit heeft met administratieve systemen zoals Osiris en Blackboard;
 • die goed kan samenwerken in een dynamische omgeving;
 • met een klantgerichte instelling die het belang van de organisatie niet uit het oog verliest;
 • die beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • die flexibel, accuraat, initiatiefrijk en stressbestendig is;
 • die openstaat voor nieuwe ontwikkelingen en hierbij een proactieve houding aanneemt.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,8 fte) voor de duur van een jaar met – bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.818,- en maximaal € 3.764,- (schaal 8 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. 

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De faculteit Sociale Wetenschappen is een dynamische, toonaangevende faculteit voor hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek en uitdagend academisch onderwijs op het gebied van jeugd, onderwijs, opvoeding, menselijk gedrag en samenleving. De Undergraduate en Graduate School verzorgen voor bijna 6.000 studenten een breed palet aan bacheloropleidingen en (onderzoeks)masters in de disciplines algemene sociale wetenschappen, culturele antropologie, onderwijskunde, pedagogiek, psychologie en sociologie.

De faculteit streeft naar diversiteit onder haar medewerkers en studenten en zet zich in om een veilige en inclusieve omgeving te creëren voor iedereen, zoals te lezen is in het Equality, Diversity and Inclusion beleid van de Universiteit Utrecht.

De faculteit hecht er waarde aan dat haar medewerkers voor nu en in de toekomst breed inzetbaar zijn in de universitaire organisatie ter verdere professionalisering van de ondersteuning van onderwijs en onderzoek. Om dit te stimuleren krijgt iedere medewerker op enig moment in de loopbaan de tijd en faciliteiten – bijvoorbeeld in de vorm van trainingen - om deel te nemen aan projecten of mee te werken op andere afdelingen. Eigenschappen die de faculteit belangrijk vindt zijn betrokkenheid, kunnen samenwerken en flexibiliteit.

Specificaties

 • Onderwijs; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Gedrag en maatschappij
 • max. 32 uur per week
 • €2818—€3764 per maand
 • MBO
 • 1202387

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584 CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you