Marketing- en communicatiespecialist (senior)

Marketing- en communicatiespecialist (senior)

Geplaatst Deadline Locatie
16 jan 30 jan Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Heb jij ervaring met de samenwerking tussen het bedrijfsleven of de overheid met universiteiten of een vergelijkbare non-profitinstelling? Weet jij wat subsidieverstrekkers belangrijk vinden in hun keuzes? En ben jij een marketing- en communicatiespecialist die vanuit de behoeften van de doelgroep ons aanbod op een aantrekkelijke manier onder de aandacht weet te brengen? Dan past deze nieuwe rol binnen de Radboud Universiteit bij jou. 

De divisie Marketing & Communications bedient verschillende interne en externe doelgroepen vanuit diverse expertisegebieden. Met als doel deze doelgroepen te informeren, enthousiasmeren en aan onze universiteit te binden. 

Als senior marketing- en communicatiespecialist word jij verantwoordelijk voor de doelgroep samenwerkingspartners en subsidieverstrekkers. Jouw doel is het vertalen van ons onderzoeks- en onderwijsaanbod naar potentiële samenwerkingspartners en subsidieverstrekkers en het verantwoorden van onze impact die we met bestaande samenwerking en subsidie weten te realiseren. Je werkt hiervoor samen met materiedeskundigen uit de universiteit, zoals wetenschappers, experts op het gebied van subsidieaanvragen en beleidsmedewerkers.

Binnen de divisie Marketing & Communications werk je nauw samen met experts op het gebied van CRM, content, events, branding en positionering. Het betreft een nieuwe rol binnen de divisie waarbij je samen met collega’s dit (nieuwe) doelgroep team vorm gaat geven. Je onderhoudt nauw contact met de doelgroep, zorgt voor doelgroeponderzoek en inzicht in klantreizen en belangrijke touch points en monitort blijvend de behoefte van de doelgroep.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
  • Je beschikt over brede (liefst profit en non-profit) marketing- en communicatie ervaring.
  • Je bent creatief en ondernemend.
  • Je kunt jezelf omschrijven als een echte netwerker.
  • Je bent pragmatisch en resultaatgericht.
  • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en bent optimistisch.
  • Je brengt visie en lange termijn ambities mee die je direct weet te vertalen naar resultaat.
  • Je beschikt over een professionele beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Het betreft een dienstverband van 0,8 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 3.974 en maximaal € 5.439 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 11).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Je bent onderdeel van de divisie Marketing & Communications. We werken continu aan het verbeteren en versterken van de reputatie van de Radboud Universiteit en het optimaal bedienen van onze doelgroepen. Je werkt in een open en collegiale sfeer met veel vrijheid en ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling.

Radboud Universiteit
Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • max. 32 uur per week
  • €3974—€5439 per maand
  • HBO
  • 1203545

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you