Teamleider Mechatronica

Teamleider Mechatronica

Geplaatst Deadline Locatie
16 jan 15 feb Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De afdeling Mechatronica ontwikkelt en ondersteunt complexe meetopstellingen voor deze onderzoeksgroepen. Ook de microscopiefaciliteit valt onder Mechatronica. De formatie omvat 8 fte (instrumentmakers, elektronici, software-ontwikkelaars en beeldverwe...

Functieomschrijving

Wat ga je als Teamleider Mechatronica bij ons doen?

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de afdeling Mechatronica. Samen met de teamleden ontwikkel en maak je mechanische, elektronische, optische en mechatronische instrumentatie en apparatuur. Je coördineert de projectplanning en zorgt voor een goede werkverdeling. Je weet in overleg met onderzoekers en teamleden prioriteiten te stellen en neemt besluiten. Administratieve taken rondom het inkoopproces, urenregistratie en kwartaalrapportages en begrotingen horen ook bij deze functie. Je bent op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen van productiemethoden, apparatuur en machines en weet deze goed aan te sluiten op de vraag.

Naast deze teamleiderstaken is er ook ruimte om zelf de meest uiteenlopende (fijn) mechanische en mechatronische instrumentatie te ontwerpen en maken. Deze combinatie maakt deze functie afwisselend en aantrekkelijk.

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Wat vragen we van je als Teamleider Mechatronica?

Een (fijn)mechanicus met HBO werk- en denkniveau die ook affiniteit heeft met optica, elektronica en software. Ervaring met het ontwerpen en maken van mechanische en mechatronische instrumentatie bij voorkeur met Autodesk Inventor. Ervaring met het aansturen en begeleiden van specialiseerde technici. Je bent positief ingesteld, creatief en denkt in oplossingen. Daarnaast zijn de volgende competenties relevant:

Je competenties
  • Creatief, inspirerend en enthousiast
  • Beweegt zich makkelijk op het grensgebied tussen wetenschap en techniek
  • Dienstverlenend en kwaliteitsbewust
  • Zorgvuldig en georganiseerd
  • Legt gemakkelijk externe contacten, zowel met (collega) instituten als het bedrijfsleven
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in de Nederlandse als Engelse taal

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een dynamische en internationale omgeving en een Informele en open werksfeer.

Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd voorafgegaan door een tijdelijke aanstelling van een jaar. De functie wordt gewaardeerd in schaal 11 van de CAO-Nederlandse Universiteiten. Afhankelijk van opleiding en werkervaring bedraagt het salaris bij een full time aanstelling (38 uur/week) minimaal € 3.974,- tot maximaal € 5.439,- bruto per maand exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering (CAO-NU). Naast de reiskosten ontvang je een fiscale woon-en werkverkeer regeling, pensioenvoorziening (70% betaald door de werkgever), flexibele werktijden, 30 dagen verlof, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.

Werkgever

Nederlands Herseninstituut

Het Nederlands Herseninstituut (NIN) is een instituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) waar ongeveer 175 mensen uit tal van landen in dienst zijn. Daarnaast zijn er tal van gasten en studenten werkzaam. Zeventien onderzoeksgroepen doen wetenschappelijk onderzoek naar de werking van de hersenen.

Afdeling

Mechatronica

De afdeling Mechatronica ontwikkelt en ondersteunt complexe meetopstellingen voor deze onderzoeksgroepen. Ook de microscopiefaciliteit valt onder Mechatronica. De formatie omvat 8 fte (instrumentmakers, elektronici, software-ontwikkelaars en beeldverwerkers). Zowel de instrumentmakerij, elektronica werkplaats als de microscopie faciliteiten beschikken over een breed en modern scala aan apparatuur en machines. Wegens vertrek van de huidige Teamleider hebben we een vacature voor een excellente en inspirerende

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • Techniek
  • 32—38 uur per week
  • €3974—€5439 per maand
  • HBO+
  • 1372

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Meibergdreef 47, 1105BA, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you