Research Analist - medische fysiologie

Research Analist - medische fysiologie

Geplaatst Deadline Locatie
16 jan 6 feb Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Als analist op de afdeling medische fysiologie ervaar je een goede mix tussen het uitvoeren van experimenten met daarin het gebruik van cel/moleculair biologische en histologische technieken en het mede-begeleiden van studenten.

Functieomschrijving

Je neemt deel aan het onderzoek naar de elektrofysiologische aansturing van het hart in gezondheid en bij ziekte. Deze functie is een mix van het uitvoeren van onderzoek door het toepassen van een breed scala aan analytische technieken, het vervullen van algemene taken (bv bestellingen), en het ondersteunen en mede-begeleiden van studenten. Denk voor de experimenten aan het toepassen van SDS-PAGE/Western blotting, moleculaire biologie (qPCR/kloneren), (immuno)histochemie, ELISA, celkweek en fluorescentie/TIRF microscopie. Je participeert in de diverse lijnen van onderzoek binnen de afdeling. Deze lijnen hebben het karakter van bench-to-bedside en daarvoor heb je goede sociale vaardigheden nodig. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het uitvoeren van een eigen project. Daarvoor is er ervaring met medisch biologische laboratoriumtechnieken en microscopie nodig. We werken zowel met cellijnen, stamcellen, humane cellen en weefsel, maar ook met dierlijke cellen. Tevens is het ook een pre als je in het bezit bent van een artikel 9 dan wel een 13F2 certificaat.

Een deel van de functie bestaat uit het mede-begeleiden en opleiden van stage studenten en de aansturing van ons MolBio lab. Wij zijn daarom op zoek naar een enigszins ervaren kandidaat met goede communicatieve vaardigheden. Jij steekt graag de handen uit de mouwen en je bent bereid en toegewijd om praktisch werk uit te voeren, maar je wilt jezelf ook graag verder ontwikkelen. In je werk ben je flexibel, zelfstandig, innovatief en streef je naar verbetering.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

Je bent een laboratoriumprofessional, die een hbo-opleiding in een biochemische of celbiologische richting heeft afgerond. Ervaring met moleculairbiologische en microscopische technieken zijn vereist. Hiertoe heb je een bewezen werkervaring van minstens twee jaar als research-analist. Verder ben je communicatief vaardig, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je bent creatief in het vinden van oplossingen voor problemen, besluitvaardig, sociaal, zelfstandig, initiatiefrijk en je kunt goed plannen.

Wij bieden een contract voor de duur van minimaal een jaar met de aanwezige mogelijkheid tot verlenging van het dienstverband. Ben jij die teamspeler en spreekt deze vacature je aan? Stuur dan voor 31 januari 2023 jouw sollicitatiebrief en CV per mail aan Dr. Toon van Veen (A.A.B.vanVeen@umcutrecht.nl) en Dr. Marcel van der Heyden (M.A.G.vanderHeyden@umcutrecht.nl)

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (28 - 36 uur) functie bedraagt maximaal € 3.627,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Afdeling

Het laboratorium van de UMC Utrecht-afdeling medische fysiologie bevindt zich in het Alexander Numan gebouw, een gebouw waar ook meerdere spin-off bedrijven zitten van het UMC Utrecht. De levendige afdeling medische fysiologie maakt onderdeel uit van de divisie hart en longen en het laboratorium van het speerpunt Circulatory Health. Onze afdeling voert translationeel onderzoek uit aangaande de elektrofysiologie en de pompfunctie van het hart, de mechanismen die ten grondslag liggen aan hartritmestoornissen en verslechtering van pompfunctie, en behandelingen die deze klachten kunnen voorkomen, beperken dan wel beter kunnen voorspellen. Analisten en biotechnici zijn volledig geïntegreerd in ons onderzoeksteam en publiceren vanzelfsprekend mee.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • 28—36 uur per week
  • max. €3627 per maand
  • HBO
  • 2023-2881

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you