HR-medewerker

HR-medewerker

Geplaatst Deadline Locatie
16 jan 29 jan Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als HR-medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor leidinggevenden met vragen rondom in-, door- en uitstroom van personeel. Daarnaast ondersteun je de HR-adviseurs van meerdere eenheden en vervang jij je collega's bij afwezigheid. Je draagt onder andere bij aan een soepel lopende werving- en selectieprocedure bij het aanstellen van nieuwe medewerkers. Je speelt daarnaast een belangrijke rol in het signaleren en coördineren van zaken rondom de uitvoering van (wettelijke) regelingen, zoals ziekteverzuim en pensioen.

Met jouw klant- en servicegerichte houding herken je vragen en problemen en weet je regelingen en procedures duidelijk over te brengen. Hierbij breng je een gezonde balans tussen mensgerichtheid en zakelijke belangen en ga je op gepaste wijze om met vertrouwelijke en persoonlijke informatie.

Er is daarnaast ruimte om eenheid-overstijgende werkzaamheden op te pakken. De collega's van het HR-adviesteam stemmen met elkaar af, delen kennis en ervaring met elkaar en vervangen elkaar bij afwezigheid.

Heb je zin in een afwisselende baan in een leuk team waar er volop ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling in je werk? Neem dan zeker contact met ons op!

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

  • Je hebt een relevante opleiding op hbo-niveau;

  • Je hebt enkele of meerdere jaren ervaring met het geven van (on)gevraagd advies en bent bekend met het maken van managementrapportages;

  • Je bent goed op de hoogte van de regelgeving op het gebied van sociale zekerheid, waaronder Wet Verbetering Poortwachter;

  • Je deinst niet terug van het uitspreken van jouw mening rekening houdend met verschillende belangen binnen de organisatie;

  • Je voert werkzaamheden zorgvuldig uit, controleert je eigen werk en bent nauwkeurig in de afwerking van taken;

  • Je schakelt gemakkelijk tussen verschillende taken en past jouw manier van benaderen aan de persoon of situatie aan;

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een dienstverband voor de periode van een jaar. Bij gebleken geschiktheid is een vast dienstverband mogelijk. Het dienstverband is voor 32 tot 38 uur per week.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, € 2.818 tot € 4.257 bruto per maand op basis van een volledige werkweek van 38 uur. Dit is exclusief 8 % vakantie- en 8.3 % eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Werkgever

Bestuur en Bestuursstaf UvA

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 42.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

De afdeling HR-advies UvA en HvA is onderdeel van de Bestuursstaf en valt rechtstreeks onder de secretaris van de UvA en de secretaris van de HvA. De afdeling HR-Advies werkt ter ondersteuning van de staven en diensten van de HvA en UvA. De afdeling bestaat uit acht HR-adviseurs, zes HR-medewerkers, een medewerker HR-analytics, een projectmedewerker diversiteit en inclusie en een arbeidsjurist en wordt aangestuurd door het hoofd HR-advies.

De afdeling ondersteunt het management van 16 grote en kleine eenheden met in totaal ca. 2.500 medewerkers. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de kaders van het Strategisch HRM-beleid. Daarnaast bestaat er een nauwe samenwerking met de centrale afdeling HR-beleid en de Personeels- en Salarisadministratie van het Administratief Centrum. De HR-adviseurs ondersteunen allen een eigen eenheid of meerdere eenheden.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • HRM
  • max. 38 uur per week
  • €2818—€4257 per maand
  • HBO
  • 11099

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you