Fellow neurologie met aandachtsgebied neuromusculaire aandoeningen

Fellow neurologie met aandachtsgebied neuromusculaire aandoeningen

Geplaatst Deadline Locatie
16 jan 29 jan Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als fellow neurologie draag je bij aan de diagnostiek, behandeling en begeleiding van neurologische patiënten in het algemeen en patiënten met neuromusculaire aandoeningen in het bijzonder. Kom jij ons team versterken?

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het zien van patiënten op eigen neuromusculaire spreekuren en het superviseren en begeleiden van neurologen in opleiding in de zowel de neuromusculaire als de algemene neurologie. Daarnaast zul je samenwerken met de verpleegkundig specialisten. Wij bieden de mogelijkheid als achterwacht te participeren in avond-, nacht- en weekenddiensten.

Je wordt in staat gesteld je te verdiepen in de neuromusculaire aandoeningen en na afloop van het jaar de kwalificatie in het aandachtsgebied neuromyologie aan te vragen bij de Nederlandse Vereniging voor Neurologie.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

We zoeken een enthousiaste en ambitieuze BIG-geregistreerde fellow neurologie met aantoonbare affiniteit voor neuromusculaire aandoeningen. De gezondheidszorg is in transformatie. Wij vinden het belangrijk dat jij meedenkt over ontwikkelingen in de gezondheidszorg, in de neurologie en in de neuromusculaire ziekten in het bijzonder.

Daarnaast:
  • Affiniteit met neuromusculaire aandoeningen.
  • In staat wetenschappelijke ontwikkelingen goed te vertalen naar de praktijk.
  • Goed in staat zijn om in teamverband te werken. maar ook zelfstandig.
  • Uitstekende contactuele eigenschappen, ondernemende instelling, initiatiefrijk
  • In staat kennis helder over te dragen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 6.758 en € 8.069 (schaal MS) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-48 urige werkweek. Daarnaast kent onze cao productiegebonden verlofdagen.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Neurologie (circa 350 mensen en 200 fte) heeft vier aandachtsgebieden: neuromusculaire aandoeningen, Parkinson en bewegingsstoornissen, neurovasculaire ziekten en neuro-oncologie. In onze strategie en ambitie is onze academische patiëntenzorg leidend. Kennisontwikkeling en onderwijs en opleiding zijn de drijvende krachten achter de academische patiëntenzorg.

Het Radboudumc Spierziekten centrum
De neuromusculaire zorg vindt plaats binnen het Radboudumc Spierziektencentrum en het neuromusculaire onderzoek is onderdeel van het thema Disorders of movement. Beide kennen nauwe samenwerking met de afdelingen Revalidatie, Genetica, Pathologie, Laboratorium geneeskunde en Kindergeneeskunde.

Het Radboudumc Spierziektencentrum is onderdeel van het Spierziekten Centrum Nederland. In dit centrum zien wij patiënten met neuromusculaire aandoeningen in de volle breedte. Specifieke expertise is er op het gebeid van de erfelijke spierziekten en neuralgische amyotrofie. Jaarlijks worden ongeveer 1700 nieuwe patiënten gezien.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health(care). We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • max. 38 uur per week
  • €6758—€8069 per maand
  • Universitair
  • 176923-P1143246-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you