Accountmanager / Adviseur Huisvesting - labfaciliteiten (0,8- 1.0 fte)

Accountmanager / Adviseur Huisvesting - labfaciliteiten (0,8- 1.0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
18 jan 27 feb Eindhoven

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Mensen zijn het hart en ziel van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Met uitstekende onderzoeks- en onderwijsprogramma's, maken we deel uit van nationale en internationale academische netwerken, nemen we deel aan samenwerkingsverbanden met industrie en maatschappelijke organisaties en zijn we het academische hart van de toptechnologieregio Brainport.
Bovendien is de TU/e een belangrijke spil in een wereldklasse hightech ecosysteem. We staan internationaal bekend om onze expertise op het gebied van wetenschappelijke en technologische basisdisciplines.

De TU/e heeft de ambitie om bij de leidende universiteiten op het gebied van wetenschap en technologie te blijven behoren. Drie uitdagingen zijn fundamenteel voor onze visie voor 2030: een duurzame wereld, de technologische revolutie en de impact van technologie op de samenleving. Zie ook: TU/e Strategy 2030 (tue.nl)

De technologieregio Brainport is een succesvolle groeiregio en daarmee groeit de TU/e zelf ook. Er is een toenemende vraag naar onze studenten, de studentenpopulatie groeit hierdoor, hybride werken en nieuwe vormen van onderwijs nemen steeds grotere vormen aan, en er wordt steeds meer onderzoek opgezet binnen de TU/e. Dit alles heeft impact op technische complexiteit van en op de vraag naar (duurzame en innovatieve) huisvesting. Al het vastgoed van de TU/e bevindt zich op één campusterrein, en beslaat nu een oppervlakte van 300.000 m2 verdeeld over 75 hectare, verdeeld over zo'n 50 gebouwen.

Het Real Estate team

Real Estate (RE) is één van de centrale diensten van de Technische Universiteit Eindhoven en is verantwoordelijk voor de totale vastgoedontwikkeling, het vastgoedbeheer, het parkmanagement en de 75 hectare terreinen op de campus van de TU/e Campus. Daarnaast heeft Real Estate een adviserende rol naar de faculteiten en diensten op huisvestingsgebied en is er sprake van een klant-opdrachtgever-relatie voor huisvestingsprojecten. Op het gebied van wonen, HBO onderwijs en bedrijvigheid faciliteert RE overige vastgoedeigenaren op de Campus.

Real Estate telt ongeveer 60 medewerkers en bestaat uit de afdelingen Strategy & Consultancy, Projects en Maintenance die ondersteund worden door de stafafdelingen Facility Support en Finance & Control.

Binnen ons team van Strategy & Consultancy hebben wij plek voor een adviseur huisvesting lab faciliteiten, welke tevens optreedt als accountmanager richting de technische faculteiten. De adviseurs in dit team werken allen als zelfstandige professionals met een eigen aandachtsgebied. Zij dragen in diverse samenwerkingsverbanden bij aan de verdere ontwikkeling van de TU/e Campus. Die samenwerking vindt zowel intern binnen de TU/e plaats als extern met publieke en private partijen.

De Functie
Als Accountmanager / Adviseur Huisvesting - labfaciliteiten ben je op de hoogte van wat er speelt binnen de Universiteit en de wereld om ons heen. Je hebt goed en frequent contact met de verantwoordelijken binnen de Faculteiten en bent op de hoogte van de laatste (technische) ontwikkelingen op het gebied van (hoogwaardige) labs. Je vindt het leuk en uitdagend om je te bevinden in een hoogwaardige technische omgeving waar vooraanstaande onderzoekers van wereldniveau werken. Daarnaast weet je goed het overzicht te houden en weet je de verschillende onderdelen van de faculteiten op real estate gebied met elkaar te verbinden. De kennis die je hebt en ophaalt vertaal je enerzijds naar lange termijn beleidslijnen en anderzijds naar concrete oplossingen. Je levert vanuit jouw expertise een belangrijke bijdrage aan (het bijstellen van de) vastgoedstrategie.  

Wat ga je doen:
  • Je neemt als accountmanager het initiatief tot frequent overleg met diverse (technische) Faculteiten op strategisch niveau en bent daarmee op de hoogte van de middellange en lange termijn ontwikkelingen, welke je zelfstandig combineert tot Universiteitsbrede managementinformatie.
  • Je volgt de trends en ontwikkelingen op het gebied van hoogwaardige labomgevingen en vertaalt deze, samen met de informatie die je bij de faculteiten hebt opgehaald, naar nieuwe concepten en levert input aan en uitwerking van de vastgoedstrategie.
  • Je stelt functionele en ruimtelijke programma's samen voor verschillende labprojecten, waarbij je pro-actief en zelfstandig informatie ophaalt bij diverse partijen zoals onder andere collega's, overige organisatie-eenheden, faculteiten, externe adviseurs etc.
  • Je neemt deel aan verschillende organisatiebrede en faculteit overstijgende werkgroepen die  betrekkingen hebben op labs en/of ontwikkelingen daaromtrent.
  • Je bouwt pro-actief en zelfstandig aan een netwerk met andere universiteiten, campussen, overige relevante organisaties en bedrijven.

Wil je wat meer gevoel krijgen bij onze campus en onze research labs? Kijk dan eens naar deze filmpjes:

Specificaties

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Functie-eisen

Wie ben jij:
  • Je beschikt over een opleiding op WO-niveau in een relevante technische richting, aangevuld met een relevante opleiding en/of werkervaring op het gebied van hoogwaardige labomgevingen.
  • Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring met het adviseren, analyseren en ondersteunen van het hoger management op het gebied van huisvesting. Deze ervaring heb je bij voorkeur opgedaan binnen een organisatie met een grote en technisch complexe vastgoedportefeuille.
  • Je kunt goed in scenario's denken en hebt ervaring met het werken met lange termijn vastgoedplanningen. Je bent analytisch, beschikt over een conceptueel vermogen en organisatiesensitiviteit.
  • Je bent een verbinder en in staat om vanuit die rol kritische vragen te stellen en diverse belangen uit te lijnen om te komen tot een voor de universiteit beste en meest toekomstgerichte oplossing.
  • Je beschikt over een goed ontwikkeld gevoel voor het werken in complexe politiek-bestuurlijke organisatie.
  • Je kunt effectief mondeling en schriftelijk communiceren, zowel in het Nederlands als Engels (minimaal op C1-niveau) met inhoudelijk deskundigen, niet-inhoudelijk betrokkenen, bestuurders en andere stakeholders.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
  • Een boeiende vastgoedpositie bij een toonaangevende, internationale universiteit. 
  • Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 4.814,- en maximaal € 6.181,- bruto per maand (schaal 12 CAO Nederlandse Universiteiten).
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 41 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek, 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering, een ruime werkgeversbijdrage aan de ABP-pensioenregeling, een keuzemodel arbeidsvoorwaarden, betaald ouderschapsverlof, kinderopvang op de campus én uitstekende sportfaciliteiten.
  • Bij de start betreft het een tijdelijk contract voor de periode van één jaar, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Leren en ontwikkelen vinden we belangrijk. Daarom bieden we je gratis toegang tot trainingsprogramma's en een gunstige regeling voor werk-gerelateerd studeren.  
  • De TU/e ondersteunt hybride werken; met het oog hierop wordt er een thuiswerkvergoeding van €2,- per thuiswerkdag gegeven en een internetvergoeding van €25,- per maand.
  • Voor meer informatie, zie ook Arbeidsvoorwaarden TU/e.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 30.4 uur per week
  • Universitair
  • V85.6241

Werkgever

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Rondom 70, 5612 AP, Eindhoven

Bekijk op Google Maps

Interesting for you