Management Assistent Onderwijs

Management Assistent Onderwijs

Geplaatst Deadline Locatie
18 jan 12 feb Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Word jij onze Go-to-persoon voor organisatorische onderwijsvragen?
 • Lijkt het je leuk om aan een academische, internationaal georiënteerde onderwijsinstelling te werken? Of heb je daar al ervaring mee?
 • Weet je van aanpakken en houd je je staande in een rol waar veel verschillende partijen iets van je nodig hebben?
 • Kun je goed omgaan met mensen van verschillende nationaliteiten en opleidingsniveaus?
Solliciteer dan op de functie van Management Assistent Onderwijs bij de Sectie Strafrecht van de Afdeling Publiekrecht aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam. We zijn op zoek naar iemand die onze brede groep docenten proactief en zelfstandig administratief en organisatorisch werk uit handen neemt en onze opleidingsdirecteuren ondersteunt.

Wat ga je doen?

In onze sectie zijn docenten bezig om onderwijs te verzorgen in de Bachelor-opleiding, de Master Publiekrecht (Nederlands Strafrecht)) en de (Engelstalige) Master International Criminal Law. Dat betekent voor de coördinatoren van vakken ook administratief en organisatorisch werk dat ten koste gaat van de tijd voor de inhoud en ontwikkeling van het onderwijs en daarom soms frustraties oproept. En daar ga jij verandering in brengen.
Om te beginnen word je onze verbindingspersoon met het Education Service Center (ESC). Het ESC is verantwoordelijk op facultair niveau voor de algemene onderwijsorganisatie, inclusief zaken zoals vakinschrijvingen, roostering, organisatie van tentamens en de verwerking van tentamenresultaten. Dit kan echter alleen in nauwe samenwerking met de docenten in de afdelingen. Jij zorgt voor een soepele samenwerking tussen het ESC en de docenten in de afdeling. Hiertoe leer je de processen van het ESC kennen en begrijpt wat zij nodig hebben, maar je weet vooral ook wat in de afdeling speelt, waar docenten tegenaan lopen, en waar zij kunnen worden geholpen. Dat doe je proactief door bijvoorbeeld deadlines te bewaken of informatie uit te vragen en aan te leveren en door waar nodig problemen te helpen oplossen. Je focus ligt daarbij op het ontzorgen van de docenten.
Daarnaast ondersteun je in de afdeling de trackcoördinator Nederlands Strafrecht en de opleidingsdirecteur International Criminal Law die voor de kwaliteit en inhoudelijke samenhang van de Masterporgramma's verantwoordelijk zijn. Denk daarbij aan de ondersteuning van de onderwijsinzetplanning (wie doet welke taak in welk vak?), de organisatie van de voorlichtingsbijeenkomsten of career events voor studenten, de jaarlijkse buluitreiking en het bijhouden van de opleidingspagina. Maar ook voor hulp bij het rapporteren over de opleiding kunnen zij bij jou terecht.
Jij richt je op alle administratieve en organisatorische processen rond het onderwijs van de afdeling en bent daarvoor het aanspreekpunt. Je werkt dus nauw samen met onder andere de opleidingsdirecteuren, vakcoördinatoren en verschillende ESC-medewerkers. Je hebt daarbij een grote mate van vrijheid om deze nieuwe functie in de afdeling op een creatieve en effectieve manier vorm te geven.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Werken in een onderwijsinstelling spreekt je aan en je hebt mogelijk al inzicht in hoe het er in een universiteit aan toe gaat. Het vooruitzicht om ergens nieuw in te stappen en je eigen werkveld te creëren prikkelt je. Je respecteert daarbij bestaande processen en afspraken, maar signaleert ook verbetermogelijkheden. Als je iets (nog) niet weet of niet begrijpt, dan ga je daar achteraan, waarmee je je ontwikkelt tot de deskundige die anderen opzoeken voor informatie en ondersteuning. Als aanspreekpunt voor heel veel verschillende partijen ben je toegankelijk. Je blijft vriendelijk en respectvol in je communicatie, maar je zorgt ook dat je goed je prioriteiten stelt en efficiënt met je tijd omgaat. Je bent in staat een goede toon en aanpak te gebruiken in je omgang met verschillende mensen. In de breedte van je werkgebied schuw je ook de kleine taken niet, bijvoorbeeld het invullen van een Excel-sheet met tentamenuitslagen. Het maakt je trots en tevreden om nauwkeurig werk te leveren, waarop een ander weer voort kan bouwen.

Daarnaast heb je:
 • Een opleiding op HBO- of universitair niveau
 • Affiniteit met rechtsgeleerdheid en nationaal en internationaal strafrecht
 • Goede kennis van het Nederlands en het Engels in woord en schrift
 • Gedegen kennis van standaard Office-toepassingen en de vaardigheid om je specifieke computerprogramma's snel eigen te maken.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een dienstverband voor de periode van een jaar met een proeftijd van twee maanden, bij voorkeur met ingang 1 maart 2023. Bij gebleken geschiktheid is een vast dienstverband mogelijk. Het dienstverband is voor 19,0 uur per week.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, €2.818 tot €3.764 bruto per maand (schaal 8) op basis van een volledige werkweek van 38 uur. Dit is exclusief 8 % vakantie- en 8.3 % eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Naast het salaris en de inspirerende omgeving bieden we een gevarieerd pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden:
 • 232 vakantie-uren per jaar (gebaseerd op fulltime) en extra vakantiedagen tussen kerst en 1 januari;
 • verschillende cursussen, bijvoorbeeld op het gebied van tijdsmanagement of werkdruk en een online cursusplatform met meer dan 100 verschillende cursussen;
 • 7 weken geboorteverlof met 100% salarisbehoud en gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof;
 • de mogelijkheid om in overleg hybride te werken en thuis een werkplek in te richten;
 • een pensioen bij ABP, waar de UvA voor twee derde aan bijdraagt.
Nieuwsgierig naar ons uitgebreide pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden? Hier kun je er meer over lezen.

Werkgever

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

Faculteit der Rechtsgeleerdheid Betrokken, verantwoordelijk en met een open blik. Zo kijken we bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid naar de rol van het recht in een (internationale) samenleving die voortdurend verandert. Met ruim 5.000 studenten en 550 medewerkers zijn we een van de grotere juridische faculteiten in Nederland. We leiden juristen op die het recht effectief weten in te zetten met als doel daadwerkelijk bij te dragen aan oplossingen voor de samenleving. Met vernieuwend en grensverleggend onderzoek spelen we in op maatschappelijke ontwikkelingen. Zo houden we altijd de verbinding met de samenleving.

De sectie Strafrecht is onderdeel van de Afdeling Publiekrecht en verzorgt onderwijs en onderzoek op het terrein van het nationaal en internationaal strafrecht. Het onderzoeksprofiel van de leden van de sectie, dat het onderwijs mede bepaalt, is internationaal, internationaal rechtsvergelijkend en nationaal georiënteerd.Medewerkers van de sectie verzorgen onderwijs in de bacheloropleiding Nederlands recht en in de masteropleiding Publiekrecht, track Strafrecht en in de masteropleiding International Criminal Law. Het onderzoek van de leden van de sectie is ondergebracht bij het Amsterdam Centre for International Law (ACIL) en Amsterdam Center for Criminal Justice (ACCJ).

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Recht
 • max. 38 uur per week
 • €2818—€3764 per maand
 • HBO+
 • 10967

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nieuwe Achtergracht 166, 1018WV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you