Hoofd Bureau onderwijs en onderzoek (BOO)

Hoofd Bureau onderwijs en onderzoek (BOO)

Geplaatst Deadline Locatie
19 jan 9 feb Heerlen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het Bureau Onderwijs en Onderzoek faciliteert de operationele kant van de faculteit. BOO draagt zorg ervoor dat het onderwijs goed verloopt vanuit het perspectief van de docent en de student. Als hoofd BOO draagt u bij aan de strategische voorstellen inzake onderwijsbeleid, -programma en –organisatie met betrekking tot het managementonderwijs. U geeft leiding en aansturing aan de afdeling BOO en zorgt ervoor dat deze afdeling efficiënt en effectief opereert. U stelt het door de decaan vastgestelde onderwijs- en studentenbeleid op, stelt processen op, implementeert deze en voert ze uit. U heeft kennis van relevante wet- en regelgeving binnen het hoger onderwijs. U draagt bij aan de ontwikkeling en inrichting van het huidige en gewenste onderwijsprogramma, nieuwe curricula en programma’s. U draagt zorg voor de personele organisatie, bezetting, logistiek en benodigde faciliteiten ten behoeve van het onderwijs, aansluitend op het facultair onderwijsprogramma en het bijbehorende budget. U adviseert en ondersteunt de onderwijsverantwoordelijken bij het opzetten, invoeren en onderhouden van een kwaliteitssysteem binnen de door de OU aangereikte kaders. U geeft vorm aan de onderwijsondersteunende processen, alsmede aan de uitvoering hiervan. U beoordeelt declaraties, contracten, keuzeformulieren, studieaanvragen en buitenlandse reis aanvragen binnen gestelde kaders.

 

Specificaties

Open Universiteit (OU)

Functie-eisen

  • U heeft een relevante wo-opleiding op masterniveau afgerond en minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • U heeft kennis en ervaring op het gebied van onderwijsmanagement en het ontwikkelen van strategisch facultair onderwijsbeleid, inclusief de kwaliteitszorg en met de toepassing van ICT in het onderwijs.
  • U heeft goede sociale vaardigheden en beschikt over het vermogen om met hooggeschoolde professionals een samenwerkingsrelatie op te bouwen.
  • U bent proactief en vasthoudend en bent in staat veranderingsprocessen succesvol in gang te zetten, te begeleiden en af te ronden.
  • U bent stressbestendig, resultaatgericht, een teamplayer en in staat om in scenario’s te denken.
  • U bent secuur en accuraat in het afhandelen van declaraties, e.d.
  • U heeft uitstekende communicatieve vaardigheden en u weet uw voorstellen op overtuigende manier te presenteren.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: ) voor de duur van 1 jaar, met mogelijkheden voor vast dienstverband.

Het salaris wordt vastgesteld overeenkomstig salarisschaal 12 van Bijlage A van de CAO Nederlandse Universiteiten en bedraagt maximaal € 6.181,- bruto per maand bij een volledig dienstverband.

De Open Universiteit biedt goede secundaire en flexibele arbeidsvoorwaarden op het gebied van onder andere opleiding en mobiliteit, werken in deeltijd en betaald ouderschapsverlof. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden. 

 

Werkgever

Open Universiteit

Flexibel studeren overal in Nederland en Vlaanderen
De Open Universiteit is de deeltijduniversiteit van Nederland. Studenten volgen er gepersonaliseerd en activerend academisch afstandsonderwijs en binnen de verschillende wetenschapsgebieden wordt disciplinair onderzoek verricht. Studenten kunnen volledige universitaire bachelor- en masteropleidingen doorlopen, maar ook kortere programma’s volgen. Kenmerken van het onderwijs zijn openheid, flexibiliteit en kwaliteit (zie www.ou.nl/rankings). Aan de Open Universiteit studeren ruim 17.000 studenten en werken meer dan 750 medewerkers. De universiteit heeft vestigingen in Nederland en België (zie www.ou.nl/studiecentra). De hoofdvestiging bevindt zich in Heerlen.

De nieuwste technologieën en onderwijskundige inzichten worden toegepast, zowel in de bachelor- en masteropleidingen en cursussen, als in projecten en programma's met partners. Nationaal en internationaal speelt de Open Universiteit een belangrijke rol in de innovatie van het hoger onderwijs. Het onderwijs is verweven met het onderzoek waardoor tevens wordt gegarandeerd dat de actuele stand van de wetenschap wordt verwerkt. De Open Universiteit investeert niet alleen in vakinhoudelijk onderzoek op negen wetenschapsgebieden, maar ook in onderzoek in een multidisciplinair programma: Innovating for resilience.

Afdeling

Faculteit Managementwetenschappen

De faculteit managementwetenschappen is één van de zes faculteiten van de Open Universiteit. Onderwijs, onderzoek en valorisatie zijn de hoofdtaken binnen de faculteit managementwetenschappen. Onderwijs richt zich op Bachelor- en Masteronderwijs op het gebied van bedrijfskunde en management. Aan de faculteit is een ook groot aantal promovendi verbonden die op diverse actuele thema’s binnen het onderzoeksprogramma onderzoek doen.
Bij de faculteit managementwetenschappen kunnen studenten aan de hand van het geleerde direct reflecteren op hun werksituatie. De organisaties waar zij werkzaam zijn worden vaak betrokken bij het uitvoeren van opdrachten en onderzoek in het kader van zowel de bachelor- als de masteropleiding. Door de interdisciplinaire visie op onderwijs en onderzoek en de verbinding met bedrijfsleven is wetenschappelijk werk aan de faculteit managementwetenschappen vernieuwend en uitdagend.

Specificaties

  • Onderwijs
  • 30.4—37.9 uur per week
  • Universitair
  • AC/FAC/MW/22138

Werkgever

Open Universiteit (OU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Postbus 2960, 6401 DL, Heerlen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you