Projectofficier datageletterdheid

Projectofficier datageletterdheid

Geplaatst Deadline Locatie
23 jan 17 feb Breda

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zijn op zoek naar een 'enthousiaste verbinder', die als ervaren projectmanager met affiniteit op onderwijs en datageletterdheid ons team komt versterken.

Functieomschrijving

Je gaat, in een team van drie projectofficieren, werken in een projectorganisatie waarbij een netwerkbenadering voorop staat. Als projectoffcier datageletterdheid ga je in overleg met inhoudsdeskundigen en de verschillende instituten van de NLDA een nieuw op te zetten doorlopende leerlijn ontwikkelen, implementeren en borgen binnen de opleidingen van de NLDA. Je gaat hierbij zelfstandig binnen het kennisecosysteem binnen en buiten de NLDA te werk. Aan het einde van de drie jaar functieduur is het concrete product een doorlopende leerlijn datageletterdheid. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de Nederlandse Defensie Academie (NLDA) die beheersmatig is ondergebracht bij het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO). De NLDA omvat de faculteit Militaire Wetenschappen (FMW), Koninklijk Instituut voor de Marine (KIM), Koninklijke Militaire Academie (KMA), het Instituut Defensie Leergangen (IDL), Expertisecentrum Leiderschap Defensie (ECLD), Talencentrum Defensie (TCD), het Nederlands Instituut Militaire Historie (NIMH) en een staf.

Functionaris is belast met het in samenwerking met de instituten van de NLDA en andere stakeholders (zowel intern Defensie als extern) ontwikkelen, in samenhang beschouwen, implementeren en borgen van een nieuw op te zetten doorlopende leerlijn datageletterdheid binnen een kennisecosysteem waarbij een concept wordt ontwikkeld voor een flexibel onderwijsaanbod dat verder rijkt dan de huidige initiële- en loopbaanopleidingen en daarmee model kan staan voor implementatie op de andere inhoudelijke thema's van de nog te implementeren PMOOC.

Specificaties

Ministerie van Defensie

Functie-eisen

Je hebt bij voorkeur een academische studie afgerond op. Je kunt goed verbinden, bent ondernemend (herkent kansen en benut ze), creatief (weet van niets iets te maken) en beschikt over goede contactuele eigenschappen. Aantoonbare ervaring met projectmanagement is een pre: plannen, doelen stellen en die halen is jou niet vreemd. Ervaring in een onderwijsomgeving en affiniteit met de maatschappelijke impact van data science is een pre. Je bezit een groot analytisch vermogen en je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken, ook onder druk. Je beheerst Nederlands en Engels zeer goed in woord en geschrift.

Je hebt ervaring en achtergrond in het IT/IV werkveld.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 3 jaar.

  • Salarisniveau: schaal 11
  • Salarisomschrijving: Het salaris is gebaseerd op een 38-urige werkweek.
  • Maandsalaris: Min €4.045 – Max. €5.554 (bruto)
  • Dienstverband: Tijdelijke aanstelling
  • Contractduur: Het betreft een contractsduur van 3 jaar
  • Minimaal aantal uren per week: 38
  • Maximaal aantal uren per week: 38

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Management
  • max. 38 uur per week
  • €4045—€5554 per maand
  • Universitair
  • 564722

Werkgever

Ministerie van Defensie

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Kraanstraat 4, 4811 XC, Breda

Bekijk op Google Maps

Interesting for you