Integratie Specialist

Integratie Specialist

Geplaatst Deadline Locatie
23 jan 29 jan Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Integratie Specialist (met analysevaardigheden)
Wil jij als Integratie Specialist bijdragen aan baanbrekende oplossingen voor een duurzame groene toekomst? Denk hierbij aan robotisering in de landbouw, IOT in kassen en stallen, deep learning voor oogstprognoses of gewasbescherming! Onze IT-uitdagingen zijn zeer gevarieerd!
Voor het multidisciplinaire team Integration Services zijn wij op zoek naar een Integratie Specialist. Dit team is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het integratielandschap van Wageningen University & Research (WUR). FB-IT is het IT-schakelpunt voor WUR en heeft een complex constant veranderend applicatielandschap waarbij diensten en technieken in beweging zijn én blijven.
Het integratielandschap van WUR is een moderne oplossing gebaseerd op microservices die in Kubernetes worden gehost. We gebruiken waar kan open source technologie die we zo inzetten dat het geheel zo robuust en flexibel mogelijk is. Het integratieplatform bestaat uit twee hoofdonderdelen:
 • De Enterprise Service Bus (ESB) gebaseerd op microservices gebouwd in C#/.net core waarbij event-driven berichten worden uitgewisseld via RabbitMQ. Voor CI/CD wordt Gitlab gebruikt en voor monitoring een combinatie van Splunk en Opensearch
 • De servicelaag, een datastore gebaseerd op Opensearch die wordt gevoed vanaf de ESB zodat in de data ook gezocht kan worden door afnemers via API
De combinatie van deze twee componenten maakt dat we superflexibel zijn in het koppelen van systemen, iets waar weinig commerciële oplossing aan kunnen tippen. Hier zijn we dan ook trots op!

Als Integratie Specialist ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het ontwikkelen van koppelingen en word je uitgedaagd om alle ins en outs van het platform je eigen te maken. Dit doen wij door alle teamleden te betrekken bij vernieuwing en verbeteringen van het integratielandschap. Naast ontwikkelen heb je de analyse skills om integratie wensen te vertalen naar technische koppelingen. Daarmee zorg jij samen met het team voor dé integratie oplossing waar WUR op kan vertrouwen!
Om jou te begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling biedt WUR goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ruime mogelijkheden voor opleiding en training.

De functie
Als Integratie Specialist ben je:
 • Verantwoordelijk voor de realisatie en het (geautomatiseerd) beheer van koppelingen
 • Verantwoordelijk voor de analyse en vertaling van wensen rondom integratievraagstukken naar een technische oplossing
 • Comfortabel met schakelen tussen en samenwerken met verschillende klanten en collega's
 • Een belangrijke schakel in de afstemming tussen betrokken spelers (stakeholders) die betrokken zijn bij de ontwikkeling van koppelingen
 • Maar vooral ook leergierig, initiatiefrijk en nieuwsgierig naar het vak en totale integratielandschap

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Wij vragen:
 • Minimaal HBO opleiding, academisch werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met software ontwikkeling (ervaring met C#/.NET is een pré)
 • Affiniteit met informatie analyse
 • Communicatief en analytisch vaardig
 • Je bent bekend met Agile werkwijzen zoals Kanban en Scrum;
 • Een teamplayer
Verder:
Zijn wij op zoek naar iemand die mogelijkheden pakt om zichzelf verder te ontwikkelen en zich daarin laat ondersteunen door het team en ervaren collega's

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research. Highlights uit onze CAO WR zijn bijvoorbeeld:
 • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
 • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra compensatie uren op te bouwen;
 • sabbatical leave, studieverlof en deels betaald ouderschapverlof;
 • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 4%;
 • uitstekende pensioenregeling via ABP
Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal €3024 tot maximaal €4317 bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 9). Bovendien is een aanstelling van 0.8 fte bespreekbaar.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Ons pand is modern, licht, groen, en staat op een levendige groene campus waar studenten, docenten, onderzoekers en alle andere bewoners kriskras door elkaar fietsen, lopen, werken en studeren. De campus is ruim opgezet met goede parkeergelegenheid. Je werkt met de nieuwste technologie en komt te werken in een enthousiast team van collega's met passie voor hun vakgebied.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wij zijn
De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.
Met ongeveer 30 vestigingen, 7.200 medewerkers (6.400 fte) en 13.200 studenten en ruim 150.000 Leven Lang Leren-deelnemers behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.
Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Onze IT-afdeling zorgt met 200 medewerkers voor een moderne ICT-omgeving voor onderwijs en onderzoek. We werken in multidisciplinaire teams aan actuele vraagstukken op het gebied van digitalisering, selfservice, security, datamanagement, high performance computing en cloud strategie. Dus volop ontwikkel- en carrièrekansen voor specialisten op verschillende niveaus.

Wij zijn trots op onze tweede plaats op de ranglijst van beste werkgevers bij niet-ICT-organisaties volgens de Computable Career Guide 2022 Computable Career Guide | Computable.nl.

Specificaties

 • IT
 • Natuurwetenschappen
 • max. 36 uur per week
 • HBO
 • P1147293-1

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you