Senior Apothekersassistent/Teamleider (0,6 - 0,8 fte)

Senior Apothekersassistent/Teamleider (0,6 - 0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
24 jan 15 feb Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Zie jij een leidinggevende functie met als aandachtsgebied logistiek wel zitten? Kom dan werken bij de enige Veterinaire Apotheek in Nederland!

Functieomschrijving

Wij bieden een zeer afwisselende, inspirerende functie met ruimte om initiatieven te nemen en verantwoordelijkheid te dragen. Je werkdagen zijn in ieder geval donderdag en vrijdag, de overige werkdag(en) zijn in overleg. Je gaat als teamleider werken bij de enige Veterinaire Apotheek in Nederland.

Jouw taken als Senior Apothekersassistent/Teamleider:
  • Je hebt een operationeel leidinggevende rol en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning en aansturing op de werkvloer van de apothekersassistenten en de overige medewerkers.
  • Je stimuleert en faciliteert hen en weet hierin de juiste balans te vinden tussen behoeften en belangen.
  • Je bent verantwoordelijk voor het logistieke en administratieve proces m.b.t. voorraadbeheer en leveringen aan interne en externe afnemers.
  • Je ondersteunt bijbehorende interne controles, procesverbeteringen, projecten en verzamelen van managementinformatie.
Je gaat deel uitmaken van een team medewerkers met hart voor de apotheek en voor elkaar, collega’s die gezamenlijk werken aan een apotheek die steeds beter inspeelt op de wensen van klanten.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

  • Je bent gediplomeerd apothekersassistent met enige jaren werkervaring.
  • Je hebt affiniteit met leidinggeven.
  • Je bent communicatief sterk, resultaatgericht en in staat om verschillende en soms conflicterende behoeften en belangen samen te brengen.
  • Je bent enthousiast, empathisch en gedreven.
  • Je werkt gedisciplineerd en planmatig.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,6-0,8 fte) voor de duur van een jaar - met bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.818,- en maximaal € 3.764,- (schaal 8 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema's One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.

De apotheek verzorgt de inkoop, productie en distributie van diergeneesmiddelen voor verschillende aan de faculteit verbonden klinieken (gezelschapsdieren, paard en landbouwhuisdieren). Het is een bijzondere apotheek die veel overeenkomsten heeft met zowel een ziekenhuisapotheek als een openbare apotheek. De apotheek heeft een productieafdeling, een laboratorium, verzorgt distributie naar de afdelingen van de kliniek en heeft een balie waar eigenaren na hun bezoek aan de kliniek voor hun dieren medicijnen komen halen. De apotheek is nauw betrokken bij de patiëntenzorg en de apothekers nemen deel aan multidisciplinaire overleggen en opgenomen patiënt besprekingen. Onderwijs aan diergeneeskundestudenten behoort tot de hoofdtaken van de apotheek.
Verder wordt  voorlichting  gegeven aan studenten, dierenartsen en medewerkers van de facultaire klinieken, aan patiënteigenaren en aan externe dierenartsen en andere betrokkenen. Bovendien is de apotheek een informatiepunt voor dierenartsen en patiënteigenaren in heel het land.

De apotheek is gecertificeerd (NEN-ISO 9001:2015) en zet momenteel de laatste stappen om geheel conform GMP-z normen te produceren. In de apotheek zijn momenteel vijf staf-(ziekenhuis)apothekers, een teamleider (deze vacature), twee coördinatoren, tien apothekersassistenten, een laborante en drie overige medewerkers werkzaam.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 20—32 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • Universitair
  • 1203890

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 106, 3584 CM, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you