Laboratorium medewerker / Analist HLO - Westerdijk Institute - Utrecht

Laboratorium medewerker / Analist HLO - Westerdijk Institute - Utrecht

Geplaatst Deadline Locatie
25 jan 15 feb Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Functie-informatie:

Je zult gaan bijdragen aan de preservatie en kwaliteitscontrole van schimmels in de Biobank, welke worden gebruikt voor onderzoek en als referentiemateriaal door wetenschappers in meer dan 60 landen. Binnen de Collectie werk je nauw samen met de schimmelcurator en analisten, conform de hoge kwaliteitseisen van een ISO 9001 certificaat.

Verantwoordelijkheden:
  • Preserveren en beheren van voorraden van de schimmelcollectie
  • Opkweken en controleren van schimmelstammen
  • Uitvoeren en registreren van kwaliteitscontroles
  • DNA-sequencing en andere analyses uitvoeren op stammen en de verkregen data beoordelen en analyseren voor kwaliteitscontrole van stammen in de collectie
  • Bijdragen aan verbetering van werkprocedures en de implementatie van nieuwe methoden

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

  • Een interessante en uitdagende functie
  • Een gemotiveerd team
  • Een prettige, informele werksfeer
  • Een unieke internationale werkomgeving

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.741,00 en maximaal € 3.764,00 bruto per maand bij een full time dienstverband (schaal 7/8 cao Nederlandse Universiteiten/KNAW) . Dit is exclusief 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, internet- en thuiswerkvergoeding en pensioenopbouw bij het ABP.

De KNAW biedt haar medewerkers een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Een pakket dat voorziet in de verschillende behoeften die medewerkers afhankelijk van hun levensfase, levenswijze of loopbaanambities hebben. Zo is het mogelijk om door wekelijks twee uur per week extra te werken het aantal vakantiedagen van 29 tot 41 dagen per jaar (bij fulltime dienstverband) uit te breiden.

Voor een volledig overzicht van de arbeidsvoorwaarden wordt verwezen naar de webpagina: werken bij de KNAW.

Werkgever

Hubrecht Institute

Over het Westerdijk Instituut
Het Westerdijk Fungal Biodiversity Institute is een onderzoeksinstituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen en is gevestigd op het Utrecht Science Park. Het instituut bestudeert de biodiversiteit in het hele spectrum van het schimmelrijk. Onderzoekers ontwikkelen en gebruiken daarbij een breed scala aan technieken om de biologie, ecologie en genetische informatie van schimmels in kaart te brengen. Het instituut bestaat uit zes onderzoeksgroepen, de Databases & Software Development groep, en de Biobanks CBS & NCCB Collectie groep.

Het Westerdijk Instituut beheert een wereldvermaarde collectie van ruim 100.000 levende schimmels, gisten en bacteriën, die het instituut aan de top van mycologische onderzoeksinstituten plaatst. Het instituut is een expertisecentrum voor mycologie en levert antwoorden op maatschappelijk relevante vragen op het gebied van gezondheid, landbouw en industrie.

Kijk voor meer informatie op de website van het Westerdijk Instituut: www.wi.knaw.nl.

Diversiteit & Inclusie
De KNAW acht een werkomgeving waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt van groot belang. Een werkomgeving waarin aandacht is voor individuele kwaliteit en waar ontwikkelmogelijkheden voorop staan. Samen streven we naar een inclusieve cultuur waarin we verschillen omarmen. We nodigen dan ook graag kandidaten uit die door hun achtergrond en ervaring hieraan een bijdrage willen leveren. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen de KNAW op deze wijze versterkt.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • Natuurwetenschappen
  • max. 38 uur per week
  • €2741—€3764 per maand
  • HBO
  • 1390

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Uppsalalaan 8, 3584CT, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you