Medewerker EvaluatieService

Medewerker EvaluatieService

Geplaatst Deadline Locatie
25 jan 12 feb Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij praktisch ingesteld, heb je oog voor detail en beschik je over uitstekende computervaardigheden? En vind je het leuk om direct bij te dragen aan niet alleen het ondersteunen van het onderwijsproces en de kwaliteitszorg van de Radboud Universiteit, maar ook het ontzorgen van docenten? Dan ben jij nodig als medewerker EvaluatieService.

Ons team EvaluatieService draagt zorg voor allerlei uitvoerende werkzaamheden rondom schriftelijke en online dataverzameling, analyse en tentamenverwerking. We werken op dagelijkse basis voor veel verschillende opdrachtgevers, aan verschillende type opdrachten, met meerdere deadlines per dag. Als medewerker EvaluatieService ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van een verscheidenheid van taken. De opmaak / constructie van vragenlijsten voor tentamens en enquêtes is er hier een van. Dit bestaat onder meer uit het controleren en opmaken van vragenlijsten en enquêtes in Teleform of het controleren en opmaken van door docenten aangeleverde tentamenvragen met behulp van intern ontwikkelde software. Ook het printen van vragenlijsten, enquêtes, opgemaakte tentamens en antwoordformulieren hoort hier bij. In deze functie zul je verder regelmatig te maken krijgen met het verwerken van grote databestanden. Denk dan aan het scannen en controleren of corrigeren van ingevulde papieren vragenlijsten, het bewerken en analyseren van databestanden, en het maken van diverse typen (maatwerk-)rapportages. Deze rapportages variëren van eenvoudig en gestandaardiseerd tot zeer complex en bewerkelijk. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor wat meer algemene taken, zoals het coördineren en bewaken van de voortgang en doorlooptijd van evaluatietrajecten voor onze opdrachtgevers, het uitvoeren van projectlogistieke taken (post, telefoon, e-mail), en het begeleiden van werkstudenten. Bij je werkzaamheden maak je gebruik van bestaande software als Teleform, Microsoft® Excel en intern ontwikkelde applicaties.

Je werkt zeer zelfstandig aan taken, in nauw overleg met het team. Het is daarbij belangrijk dat je zelf goed overzicht houdt, plant en taken prioriteert. We werken met grote hoeveelheden en veelal persoonsgevoelige data. Het is daarom essentieel dat je nauwkeurig werkt en kritisch blijft, ondanks de soms strakke deadlines. Je hebt daarbij oog voor de behoeften van onze opdrachtgevers en draagt bij aan het steeds verbeteren van onze diensten.

Werken bij EvaluatieService is afwisselend: elke dag is anders. Je hebt te maken met veel verschillende opdrachtgevers, die elk hun eigen vragenlijsten en rapportagewensen hebben. De deadlines zijn kort. Je hebt dagelijks contact per e-mail, telefonisch of live met veel verschillende contactpersonen binnen de universiteit. We richten ons voornamelijk op de logistiek, facilitering, verzorgen van evaluatietrajecten en minder op de inhoud van de vragenlijsten. Daarbij hebben we wel kennis van zaken en zijn een gerespecteerde gesprekspartner voor onze opdrachtgevers.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau.
  • Je bent zeer accuraat en hebt oog voor detail. Je hebt geen bezwaar tegen repetitief werk.
  • Je bent integer, klantgericht, kunt goed zelfstandig werken en neemt initiatief.
  • Je beschikt over communicatieve en sociale vaardigheden, bent stressbestendig en pragmatisch.
  • Je hebt affiniteit met cijfers en statistiek. Je bent gewend te werken met (grote) data(bestanden) in een geautomatiseerde werkomgeving.
  • Je hebt interesse in toetsing en kwaliteitszorg in het (hoger) onderwijs, en bent bereid je hier inhoudelijk verder in te bekwamen in deze functie.
  • Je beschikt over uitstekende algemene computervaardigheden. Je hebt goede kennis van en ervaring met Microsoft® Excel.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Het betreft een dienstverband van 0,6 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.818 en maximaal € 3.764 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 8).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Academic Affairs is één van de zes divisies van Radboud Services. Academic Affairs bundelt strategisch beleidsadvies en het verlenen van verschillende ondersteunende services op het gebied van onderzoek, onderwijs en studenten.

Education Support is een afdeling binnen Academic Affairs. Hier komen de centrale diensten voor de ondersteuning van het onderwijs aan de Radboud Universiteit samen: onder meer onderwijsdidactiek, onderwijsvernieuwing, beheer en ontwikkeling van ICT functionaliteiten gericht op onderwijs, (proces)coördinatie van digitaal toetsen en cursusevaluaties en in toenemende mate procesregie op onderwijs- en tentamenplanning. De afdeling is in 2021 ontstaan uit een reorganisatie en is nog volop in ontwikkeling.

Binnen Education Support voert het team EvaluatieService belangrijke ondersteunende diensten uit voor het onderwijsproces en de kwaliteitszorg van de Radboud Universiteit en Radboudumc. Zo zijn wij verantwoordelijk voor het faciliteren van (evaluatie)onderzoek en de verwerking van papieren en digitale tentamens. Concrete opdrachten zijn bijvoorbeeld een cursusevaluatie van de Faculteit der Managementwetenschappen, een tentamenanalyse voor de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en een evaluatie van co-schappen voor het Radboudumc.

Kenmerkend voor ons team is dat wij sterk productiegericht zijn. We ontzorgen graag onze opdrachtgevers (o.a. docenten, facultaire secretariaten of beleidsmedewerkers) zo veel mogelijk door het door hen gewenste maatwerk te leveren, vaak binnen strakke deadlines, en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de diensten die wij leveren. Wij ontwikkelen binnen ons werkveld continu nieuwe of verbeterde producten, in nauw overleg met onze opdrachtgevers. Je komt te werken in een klein, maar dynamisch team wat zeer autonoom functioneert, sterk probleemoplossend is ingesteld en intensief met elkaar samenwerkt.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 24 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • HBO
  • 1204230

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you