HR officer

HR officer

Geplaatst Deadline Locatie
27 jan 19 feb Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

In een diverse en dynamische omgeving wil jij graag alles op rolletjes zien lopen. Als de spin in het web help je het HR team om het werk te structureren en overzicht te creëren en dat doe je heel professioneel! Hou je van snel schakelen? Houd je daarbij het overzicht en het hoofd koel? Dan willen we jou graag ontmoeten om kennis te maken.

Het HR team van de faculteit Bouwkunde bestaat uit 7 collega’s in verschillende rollen. We zijn een hecht team, er heerst een open cultuur en we werken op een informele manier met elkaar samen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team wil komen versterken.

Jouw baan.
Ter ondersteuning van de HR adviseurs voer je zelfstandig (administratieve) werkzaamheden uit op het gebied van in-, door- en uitstroom. Denk hierbij aan werving & selectie, het voeren van arbeidsvoorwaardengesprekken, verzuim en verlof. Daarnaast verzorg je en controleer je HR rapportages en organiseer je bijeenkomsten. Als HR Officer coördineer je de werkzaamheden van HR Support en rapporteer je aan de HR manager. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen binnen de faculteit Bouwkunde en collega’s van de universiteitsdienst, zoals Recruitment en HR Services, om alles in goede banen te leiden. Je vindt het leuk om uitgedaagd te worden en denkt samen met je HR support collega’s actief mee in het continue verbeteren van de processen.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Voor deze functie is het essentieel dat je communicatief vaardig bent in woord en schrift, ook in het Engels. Je werkt proactief en klantgericht en je werkt graag in een team. Je vindt het leuk om alle voorkomende HR werkzaamheden optimaal te organiseren en faciliteren.

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een aantal jaren werkervaring in het HR domein.

Arbeidsvoorwaarden

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op verlenging.
 • Een functieomvang van 32-40 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 8 uit de CAO van de Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.818,- en een maximum van € 3.764,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaardenen zetten we ons actief inom een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Bouwkunde

De faculteit Bouwkunde heeft wereldwijd een leidende rol in onderwijs en onderzoek. De drijvende kracht achter het succes van de faculteit is het robuuste onderzoeksprofiel in combinatie met de energie en creativiteit van de studenten en de academische gemeenschap. Het is een bruisende plek waar ruim vierduizend mensen van 's morgens vroeg tot 's avonds laat studeren, werken, ontwerpen, onderzoek doen en kennis vergaren en verspreiden. Onze faculteit heeft een sterke focus op ‘ontwerpgericht onderzoek' dat al enkele jaren wordt erkend en bekroond, met als resultaat een toppositie op de wereldranglijsten. Medewerkers en studenten werken aan de verbetering van de gebouwde omgeving met behulp van een breed scala aan disciplines, waaronder architectonisch ontwerp, stedenbouw, bouwtechnologie, sociale wetenschappen, procesmanagement en geo-informatiewetenschappen. De faculteit werkt nauw samen met andere faculteiten, universiteiten, private partijen en de publieke sector en heeft een uitgebreid netwerk, zowel in Nederland als internationaal.

Klik hier om naar de website van faculteit Bouwkunde te gaan.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • €2818—€3764 per maand
 • HBO
 • TUD03432

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you