Programma coördinator

Programma coördinator

Geplaatst Deadline Locatie
27 jan 8 feb 's-Hertogenbosch

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tilburg University | JADS is op zoek naar een Program Coordinator Education Business & Data Science (0,6 - 1,0 fte) voor Jheronimus Academy of Data Science (JADS), afdeling Professional Education, locatie: ‘s Hertogenbosch, aantal posities 2.

Functieomschrijving

Jheronimus Academy of Data Science (JADS)
De Jheronimus Academy of Data Science (JADS) is een unieke samenwerking tussen de Technische Universiteit Eindhoven en Tilburg University (TiU).
Jheronimus Academy of Data Science biedt fulltime Bachelors, Master, PhD, Enginering Doctorate (EngD) en parttime Professional Education Programs, gericht op data science professionals, in zowel open als maatwerk opleidingen. Voor de unit education zoekt JADS een enthousiaste programma coordinator.
 
Program Coordinator
Je komt te werken bij de unit Education van JADS. 
 
Als programma coordinator bij JADS education ben je mede verantwoordelijk voor meerdere onderwijsprogramma’s. De inhoud van de programma’s ligt op het snijvlak van Business, Data Science, AI en Entrepreneurship. JADS biedt zowel voltijd als deeltijd programma’s. Er zijn generieke programma’s maar ook programma’s gericht op een specifieke doelgroep en in-company. Als groeiende instelling is JADS volop actief in de ontwikkeling van nieuw programmas in deze inno
 
JADS werkt als “joint-venture” van Tilburg University en TU/e nauw samen met deze beide instellingen. JADS heeft een sterk partnernetwerk bestaande uit meer dan 300 bedrijven en instellingen.
 
In het dynamische education team van JADS werk je samen met collega programma coordinatoren, de programma managers, onderwijs support, marketing en finance. Tot je kerntaken behoren voorbereiding, uitvoering en evaluatie van professional education programma’s. Je onderhoudt contacten met docenten van JADS, binnen TU/e en Tilburg University en daarbuiten. Je hebt ook regelmatig contact met de studenten en leidt onderwijsprogrammas in goede banen. Zo zorg je voor een duurzaam team van gemotiveerde studenten en docenten die betrokken zijn bij de programma’s. 
 
Richting de deelnemers van de programma’s organiseer je de werving, en blijf je tijdens de uitvoering van een programma nauw betrokken tot aan het mooie moment van de diploma-uitreiking.
 
Als programma coordinator

 • ben je betrokken bij de werving en intake van de deelnemers.  
 • ben je verantwoordelijk voor de totale informatievoorziening rondom de opleidingen en help je bij innovatie van educatie.
 • Ben je verantwoordelijk voor het beheren van verschillende online systemen
 • Leidt je de organisatie en uitvoering van onderwijs in goede banen
 • Onderhoud je goede contacten met studenten.
 • Je bent aanspreekpunt voor docenten 
 • Je draagt bij aan de visie op executive onderwijs, onderwijsvormen en begeleid docenten met het bereiken van effectief uitvoeren van het onderwijs
 • denk je mee over opzetten van procedures en systemen en gaat hier ook direct mee aan de slag. 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO- of academische opleiding.
 • Kennis van en werkervaring in het hoger -en postacademisch onderwijs een pre.
 • Ervaring in onderwijscoördinatie en/of studieadvisering is een pre.
 • Je bent sterk in organiseren en management
 • Je werkt efficiënt en accuraat, bent in staat snel te kunnen schakelen tussen diverse partijen en taken.
 • Je bent flexibel, behoudt overzicht en bent in staat keuzes te maken. 
 • Je bent een teamplayer en in staat te schakelen tussen wetenschappers, support teams en de praktijk van professionals

Heb jij daarnaast uitstekende communicatieve vaardigheden en zeer goede kennis van het Nederlands en Engels in woord en geschrift, dan nodigen we jou van harte uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

De aanstelling vindt plaats bij Tilburg University. Vanuit JADS word je primair ingezet voor de onderwijsprogrammas en activiteiten op de locatie ’s Hertogenbosch. 
 
Het betreft één tijdelijke positie van een jaar met uitzicht op vast dienstverband bij een positieve evaluatie en één tijdelijke positie ter vervanging van een zwangerschapsverlof van +/- 7 maanden. De omvang van het dienstverband is 0.6-1.0 fte. De functie is ingedeeld in het UFO-profiel onderwijscoördinator. Het salaris bedraagt minimaal € 2960,- en maximaal € 4670,- bruto per maand in salarisschaal 10 bij een fulltime aanstelling. De inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring. 
 
Tilburg University behoort tot Nederlands beste werkgevers en kent een goed arbeidsvoorwaardenpakket, zoals een vakantie-uitkering van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal verlofdagen en een keuzemodel arbeidsvoorwaarden. De CAO Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Werkgever

JADS

De Jheronimus Academy of Data Science (JADS) vormt een uniek concept waarin een geïntegreerde benadering van Data Science tot stand komt door de exacte wetenschappen van de Technische Universiteit Eindhoven te combineren met de sociale wetenschappen van Tilburg University. JADS heeft drie campussen in Tilburg, Eindhoven en ’s Hertogenbosch. JADS Campus in Den Bosch draait om onderzoek, onderwijs en valorisatie van data-ondernemerschap.

Meer informatie over JADS is te vinden op www.jads.nl

Specificaties

 • Onderwijs; Beleid- en staf; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 24—40 uur per week
 • €2960—€4670 per maand
 • HBO+
 • 21282

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

St. Janssingel 92, 5211 DA, 's-Hertogenbosch

Bekijk op Google Maps

Interesting for you