Intern Universiteitskliniek voor Paarden (1,0 fte)

Intern Universiteitskliniek voor Paarden (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
30 jan 15 feb Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Lijkt het je leuk om te werken bij het grootste academische dierenziekenhuis in Europa? Bekijk dan het profiel van Intern bij de UPK en solliciteer!

Functieomschrijving

De interns vervullen een belangrijke rol binnen de Universiteitskliniek voor Paarden (UKP), in de patiëntenzorg en het klinisch onderwijs. Het internship biedt de kans om, onder toezicht van specialisten, veel ervaring op te doen met een heel diverse caseload en vormt de basis voor een verdere carrière in de paardengeneeskunde.

Als intern kun je worden ingezet binnen de intramurale disciplines van de UKP: Inwendige Ziekten, Heelkunde en Voortplanting (met een nadruk op de eerste twee), en eventueel ook in de Ambulante Kliniek. Je participeert voor het grootste deel van de tijd in de patiëntenzorg (en het daarmee onlosmakelijk verbonden patiëntgebonden onderwijs), maar ook in het klinische onderwijs in de masterfase. In dit kader word je interns ook uitdrukkelijk betrokken bij de avond-, nacht- en weekenddiensten.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Ben jij de dierenarts met een vooral een sterke motivatie en een positieve instelling die wij zoeken? 

Jij bent of hebt:
 • een gedreven dierenarts die afgestudeerd is binnen de differentiatierichting paard en/of praktijkervaring in de paardenpraktijk;
 • een sterke motivatie om je verder in de paardengeneeskunde te willen ontwikkelen;
 • enige praktijkervaring (is een pre, maar geen strikte vereiste);
 • in staat om in teamverband te werken;
 • beschikt je over goede communicatieve vaardigheden.
 • kwaliteit, klantvriendelijkheid en “efficiëntie” staan voorop.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (1,0 fte) voor de duur van anderhalf jaar. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.960,- en maximaal € 4.670,- (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. 

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Diergeneeskunde (DGK) is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema's One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers en is gevestigd op het Utrecht Science Park in het Androclusgebouw niet ver van het historische centrum van Utrecht.

De afdeling Paard van het departement Clinical Sciences heeft ruim negentig medewerkers, waarvan meer dan de helft dierenartsen. De Universiteitskliniek voor Paarden (UKP), die onderdeel  is van het departement, heeft ambitieuze toekomstplannen waarin ontwikkeling van de patiëntenzorg en het vergroten van de klantgerichtheid centraal staan. Als intern vul je hierin een cruciale rol.

Specificaties

 • Paramedische patiëntenzorg
 • 36—40 uur per week
 • €2960—€4670 per maand
 • Universitair
 • 1204244

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 112, 3584 CM, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you