Projectmanager Integrale Veiligheid

Projectmanager Integrale Veiligheid

Geplaatst Deadline Locatie
2 feb 1 apr Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Dagelijks werken diverse professionals verspreid over meerdere afdelingen aan thema’s als sociale veiligheid, internationalisering, cyber- en informatieveiligheid, fysieke veiligheid, gebouwveiligheid, arbo en milieu. De afdeling Integrale Veiligheid borgt de onderlinge afstemming. Vanuit jouw rol denk je mee over de strategie van IV. Je bent op operationeel en tactisch niveau verantwoordelijk voor het incidentmanagement van acute gebeurtenissen, maar ook voor een veelheid aan (complexe) projecten en processen. Op tactisch niveau neem je deel aan het crisisteam van een faculteit of dienst. Daarnaast pak je uiteenlopende taken op rondom integrale veiligheid. Denk aan het schrijven van beleidsteksten, het uitvoeren van risicoanalyses en –onderzoek en het opstellen van veiligheidsrisicoprognoses en samenbindend beleid tussen safety, security en cybersecurity. Ook onderhoud je contacten met onder meer politie, brandweer en de AIVD. Bovendien vertegenwoordig je onze universiteit in netwerken en samenwerkingsverbanden als het Platform Integrale Veiligheid.

Profiel
Je hebt gedegen kennis van beveiliging en veiligheid en hebt aantoonbare ervaring met het omgaan met hulpdiensten, waardoor je als gelijkwaardige gesprekspartner kunt opereren. Als deelnemer aan het Integraal Veiligheid Overleg van  TU Delft ben je in staat om nieuwe initiatieven op het gebied van IV te ontwikkelen, af te wegen en de haalbaarheid ervan in te schatten en je gesprekspartner hierin mee te nemen. Aangezien veiligheidsincidenten en -calamiteiten ook buiten werktijden kunnen plaatsvinden, zijn jij en je collega’s, via geroosterde piketdiensten 24/7 beschikbaar. Sowieso heb je al geen 9-tot-5 mentaliteit. 

Afdeling Integrale Veiligheid
De afdeling Integrale Veiligheid (IV) is een dynamische afdeling die zich door haar taken binnen alle lagen van TU Delft beweegt. Zij brengt de overall risico’s in kaart, neemt preventieve maatregelen en stelt in overleg met stakeholders beleid, regels en procedures op. Daarnaast is deze afdeling verantwoordelijk voor de ontwikkeling en handhaving van het IV-beleid in relatie tot de organisatiedoelen. Samen met het risicomanagement dat zich richt op organisatierisico's die in relatie staan met de kerndoelen van TU Delft, vormen deze elementen Integraal Risicomanagement. De afdeling IV participeert onder leiding van de Directeur Legal Services sterk in de ontwikkeling van dit proces.

Soms wordt binnen deze afdeling ook uitvoering aan het beleid gegeven, in andere gevallen ligt de uitvoering van het IV-beleid elders in de lijn, waarbij jij de regisseur/adviseur of auditeur bent. De afdeling Integrale Veiligheid adviseert interne klanten (waaronder het College van Bestuur) en is verantwoordelijk voor de coördinatie van crisismanagement en de uitvoering van interne onderzoeken. De afdeling Integrale Veiligheid bestaat thans uit de Manager Integrale Veiligheid (vacature), twee projectmanagers (waarvan 1 vacature), drie projectleiders en een Export Control specialist die werkzaam is op het domein van Kennisveiligheid.

De afdeling Integrale Veiligheid maakt onderdeel uit van de directie Legal Services.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je hebt een universitair werk- en denkniveau en je hebt kennis van en ervaring met alle componenten van het vakgebied van integrale veiligheid (Safety, Security, cyber, openbare orde, business continuity, crisis, riskmanagement). Je werkt zowel zelfstandig als in het team, bent een zelfstarter en je zoekt en ziet mogelijkheden om een goede balans te vinden tussen openheid en veiligheid. Je bent stressbestendig, omgevingssensitief en hebt een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Je hebt als het nodig is een lange adem en brengt projecten tot een goed einde. Ook al zie je die niet altijd direct; je weet dat er door jou voor elk probleem een oplossing te vinden is. Goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Engelse taal zijn noodzakelijk, evenals gevoel voor en begrip van andere culturen.

Competenties: Integer, stressbestendig, initiatiefrijk, resultaatgericht, overtuigend, organisatiesensitief, flexibel, doorzettingsvermogen. 

Arbeidsvoorwaarden

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
  • Een functieomvang van 36-40 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 12 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 4.814,- en een maximum van € 6.181,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaardenen zetten we ons actief inom een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Legal Services

De directie Legal Services draagt bij aan het borgen van de zgn. legal, risk & compliance accountability van TU Delft. Een belangrijke taak is het leveren van strategisch advies en operationele ondersteuning op juridisch en veiligheidsgebied aan het College van Bestuur, de faculteiten en de Universiteitsdienst. TU Delft bundelt binnen de directie Legal Services vijf onderdelen die samen zorgdragen voor een brede ondersteuning: Legal Affairs, Intellectueel Eigendom/Octrooien, Contractmanagement, Projectmanagement en Integrale Veiligheid.

Specificaties

  • Management
  • €4814—€6181 per maand
  • Universitair
  • TUD03011

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you