Traineeship Finance

Traineeship Finance

Geplaatst Deadline Locatie
10 feb 31 mei Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 mei 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als financial trainee krijg je de mogelijkheid ervaring op te doen in diverse werkzaamheden. Je werkt direct mee als volwaardige collega op de verschillende faculteiten waar het onderwijs en onderzoek plaatsvindt. Hier leer je onder andere hoe je projectkosten verantwoordt naar externe financiers en hoe je interne projectbewakingen of een begroting opstelt voor een faculteit.

Daarnaast werk je samen met je collega-trainees aan verschillende opdrachten binnen de universiteit, zoals het uitwerken van proces- en werkbeschrijvingen voor extern gefinancierde projecten en het meedenken over de implementatie en inrichting van nieuwe financiële applicaties. Op deze manier ontdek je waar jouw kwaliteiten liggen en in welke financiële functie deze het beste tot uiting komen.

Bovendien volg je een uitgebreid opleidingstraject en is er ruimte om te leren. Je wordt hierbij begeleid door een mentor op de werkplek. Ook leer je veel van medetrainees en collegas.
Je opleidingsprogramma heeft aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, denk aan intervisie en persoonlijke vaardigheden zoals krachtig adviseren en je volgt een inhoudelijk opleidingstraject. In het inhoudelijke traject leer je veel over de werking van financiën binnen universiteiten, denk aan de bekostigingssystematiek van de universiteit, subsidievoorwaarden, juridische aspecten van overeenkomsten en BTW.

Het traineeship beslaat twee jaar, opgedeeld in vier delen waarin je iedere keer bij een andere faculteit werkzaam bent in een andere functie. Gemiddeld besteed je een dag per week aan het opleidingsprogramma en de gezamenlijke opdrachten.

Meer informatie kun je vinden op de Young Professionals pagina.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

  • Je hebt je bedrijfseconomische HBO opleiding afgerond bij de start van het traineeship.
  • Je hebt affiniteit met financiën en bedrijfseconomische processen.
  • Je bent leergierig, accuraat, proactief, analytisch en bedenkt graag creatieve oplossingen om processen te verbeteren.
  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels (minimaal B2 niveau).

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt als trainee een tijdelijke aanstelling van een jaar met een optie op een jaar verlenging bij goed functioneren en je werkt 32-38 uur. In het tweede jaar zal met jou gekeken worden naar mogelijkheden voor een verlenging of aanstelling op een vaste positie.
  • Het startsalaris van alle trainees is gelijk, je verdient € 2.818,- bruto per maand (schaal 8). Het salaris in jaar 2 is € 2.960,- (schaal 8).
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden bij de universiteit zijn erg goed. Denk aan gratis gebruik van sportfaciliteiten, keuzevrijheid ten aanzien van het arbeidsvoorwaardenmodel en een goede balans tussen werk en privé. Kijk hier voor meer informatie over het werken bij de UT.

Specificaties

  • Financiën
  • 32—40 uur per week
  • max. €2818 per maand
  • HBO
  • 1058

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you