Managementassistent (0,8 fte)

Managementassistent (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
13 feb 2 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij betrokken, professioneel en schakel je makkelijk tussen de diverse ondersteunende werkzaamheden? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Voor de afdeling Internationaal en Europees recht en de afdeling Staatsrecht, Bestuursrecht en Rechtstheorie van het departement Rechtsgeleerdheid vorm je samen met je vier collega’s het secretariaat. De ideale kandidaat voor deze functie heeft een servicegerichte instelling, heeft gevoel voor communicatie en vindt het leuk om snel te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Je bent secuur, proactief en goed in staat je eigen werk te organiseren. Door je werkhouding en instelling lever je een positieve en enthousiaste bijdrage aan het team.

Wat ga je doen?
  • Je verzorgt de secretariële en organisatorische ondersteuning van de twee afdelingen.
  • Je ondersteunt de coördinator bedrijfsvoering van beide afdelingen.
  • Je plant afspraken en vergaderingen in.
  • Je handelt samen met je collega’s de mailbox van het secretariaat af.
  • Je geeft facilitaire ondersteuning: o.a. bij het bestellen en de registratie van ICT-apparatuur, het gereedmaken van nieuwe werkplekken en bij het op orde houden van de openbare ruimtes.
  • Je geeft ondersteuning bij te organiseren conferenties, seminars en evenementen.
  • Je helpt proactief de websites/intranet up-to-date houden.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wat breng je mee?
  • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van MS Office, je maakt je nieuwe systemen snel eigen en hebt er plezier in je hierin te verdiepen.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je denkt in oplossingen en kansen.
  • Je hebt een proactieve houding, gericht op samenwerken.
  • Je hebt mbo+/hbo werkniveau.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,8 fte) voor de duur van een jaar met - bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.471,- en maximaal € 3.336,- (schaal 7 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht is een unieke combinatie van 3 departementen: Rechtsgeleerdheid, Economie en Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Deze 3 vakgebieden verzorgen afzonderlijk én gezamenlijk onderwijs en onderzoek. Door dit multidisciplinaire aanbod is de faculteit een onderscheidende partner voor kennisoverdracht op hoog niveau.

Staf en studenten in het onderwijs, onderzoek en impact staan centraal binnen de faculteit en worden professioneel ondersteund vanuit de Facultaire Service Organisatie (FSO). De medewerkers in de FSO leveren belangrijke, dienstverlenende bijdragen aan de ontwikkeling en uitvoering van opleidingsprogramma’s, onderzoekprojecten en impactactiviteiten. In de FSO werken collega’s vanuit een gezamenlijke en gedeelde verantwoordelijkheid voor het grotere geheel samen. Wij werken aan een beweeglijke organisatie, met een open cultuur, gebaseerd op onderling vertrouwen, en waarin ruimte is voor leren en reflecteren. Wij zoeken medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor (de kwaliteit van) hun werk; zij worden daarin gesteund en gefaciliteerd door hun leidinggevenden. Naast kwaliteit en deskundigheid, staan plezier in het werk, onderlinge betrokkenheid en collegialiteit centraal.

Het departement Rechtsgeleerdheid maakt hier onderdeel van uit van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie. ‘Recht in Utrecht’ staat voor multidimensionaal onderzoek op de hoofdgebieden van het recht en voor intensief en gevarieerd juridisch onderwijs in een kleinschalige academische gemeenschap. Het onderwijs en onderzoek richt zich primair op de kerngebieden van het recht en de verbanden daartussen: Privaatrecht, Strafrecht, Staats- en Bestuursrecht en Rechtstheorie alsmede Internationaal en Europees recht. Het departement wil een actieve en onderscheidende rol spelen met innovatief juridisch onderzoek naar wetenschappelijk en maatschappelijk relevante thema’s en met uitdagend onderwijs dat studenten opleidt tot juristen die leiding kunnen geven aan maatschappelijke veranderingen.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Recht
  • 28—32 uur per week
  • €2471—€3336 per maand
  • MBO+
  • 1205240

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Newtonlaan 201, 3584 BH, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you