Legal & Administrative Process Assistant

Legal & Administrative Process Assistant

Geplaatst Deadline Locatie
20 feb 23 mrt Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden rondom de oprichting en het beheer van spin-offs en dochterondernemingen van UTH (University of Twente Holding), alsmede voor administratieve zaken rondom octrooiaanvragen. Zo zorg je voor afstemming over finale stukken en ondertekening daarvan met betrokkenen waaronder notariaten en aandeelhouders. Vervolgens zorg jij ervoor dat bijeenkomsten op en top gefaciliteerd zijn. Jij hebt het gepland, iedereen heeft de juiste stukken ontvangen en alles op de locatie is geregeld. Verder verzorg jij de communicatie tussen verschillende partijen. Daarbij werk je primair voor UTH, maar ook voor het sterk daaraan verbonden KTO (Knowledge Transfer Office) en de juristen.

Jij ondersteunt UTH door het organiseren van meetings, je doet de verslaglegging en archivering van stukken. Je bewaakt de diverse processen en optimaliseert deze waar nodig. Daarbij gebruik je ons CRM systeem ter ondersteuning. Tevens monitor je de opvolging van besluiten en actiepunten. Je beheert de mail van UTH en de agenda's van enkele collega's.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

  • Bij voorkeur HBO werk- en denkniveau, aangevuld met werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je bent proactief en hebt een "hands-on-manier" van werken.
  • Je bent in staat om goed het overzicht te bewaren in processen en procedures en om verbeteringen daarin door te voeren.
  • Je bent flexibel en stressbestendig en durft je mening te geven
  • Je bent een teamplayer
  • Je bent communicatief sterk in woord en geschrift. En je spreekt goed Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

  • Parttime of fulltime functie voor 28-38 uren per week.
  • Dienstverband bij Universiteit Twente voor de periode van één jaar. Met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en onveranderde omstandigheden.
  • Salaris tussen € 2.818,- en € 3.764,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, conform schaal 8 van de cao Nederlandse Universiteiten en afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Thuiswerkmogelijkheden in overleg.
  • Gratis toegang tot de sportfaciliteiten op de campus.

Afdeling

University of Twente Holding (UTH) is een 100% dochteronderneming van University of Twente (UT). UTH's missie is het genereren van economische en maatschappelijke impact door een positieve bijdrage te leveren aan het ontstaan en het versterken van een stevig fundament voor een snellere groei van innovatieve bedrijven ontstaan vanuit kennis en technologie die ontwikkeld is binnen de UT. Naast dat UTH een aandelenbelang verwerft in spin offs van de UT, doet UTH dit onder andere door het ter beschikking stellen van ondersteunende faciliteiten en fondsen zoals High Tech Factory en High Tech Fund. Daarnaast participeert UTH in investeringsfondsen die in een vroege fase investeren.

UTH werkt nauw samen met het KTO van de UT, ondergebracht bij Stichting Novel-T en de juristen die hiervoor werkzaam zijn. Het KTO heeft van de UT de opdracht, om namens de UT, actief zorg te dragen voor overdragen van resultaten van onderzoek aan bestaande of nieuw op te richten bedrijven zodat deze resultaten worden toegepast in de maatschappij. Daarvoor scout het KTO relevant onderzoek, zorgt voor de bescherming van intellectuele eigendomsrechten van de UT en voert onderhandelingen voor de overdracht van deze rechten aan een bestaand bedrijf of een spin off. De juristen ondersteunen zowel UTH als het KTO.

Daarnaast is er vanwege de aard van de activiteiten van UTH en het KTO een nauwe verbondenheid met Novel-T. Novel-T helpt startups die willen groeien. Spin-offs die hard op weg zijn naar succes. Mkb'ers die vooruit willen. Met haar support, programma's en bootcamps versnellen zij hun business case. Novel-T zorgt voor toegang tot kapitaal, marktkennis en talent.

Jij komt in dienst van de UT, zal werkzaamheden verrichten voor UTH, KTO en de juristen. Fysiek zijn alle partijen gehuisvest bij Novel-T waar ook jouw werkplek zal zijn.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 28—38 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • HBO
  • 1060

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you