Senior Microsoft 365 Specialist

Senior Microsoft 365 Specialist

Geplaatst Deadline Locatie
20 feb 20 mrt Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij als Microsoft 365 specialist enthousiast over het vertalen van uitdagingen naar bruikbare functionaliteiten? Wil je bijdragen aan duurzame groene oplossingen? Werk bij ons aan diverse IT-uitdagingen zoals robotisering in de landbouw, IOT in kassen en stallen, deep learning voor oogstprognoses of gewasbescherming! Dit met een perfecte werk-privé balans en dito CAO.

Onze IT-afdeling zorgt met 200 medewerkers voor een moderne ICT-omgeving voor onderwijs en onderzoek. We werken in multidisciplinaire teams aan actuele vraagstukken op het gebied van digitalisering, selfservice, security, datamanagement, high performance computing en cloud strategie. Dus volop ontwikkel- en carrièrekansen voor specialisten op verschillende niveaus.
Als senior Microsoft 365 specialist werk je in een multidisciplinair team van elf collega's aan de doorontwikkeling van de dienstverlening. Je ondersteunt gebruikers bij het optimale gebruik van Office. Je ondersteunt gebruikers in het optimale gebruik van Office.

Wij zijn trots op onze tweede plaats op de ranglijst van beste werkgevers bij niet-ICT-organisaties volgens de Computable Career Guide 2022 Computable Career Guide | Computable.nl

Wat ga je doen?
  • Je bent verantwoordelijk voor operationeel management van onze hybride office omgeving (met name MS Teams);
  • Je bent verantwoordelijk voor alle aspecten op gebied van security, interoperabiliteit, beschikbaarheid & stabiliteit van dienstverlening WUR Microsoft 365 platform;
  • Adviserend voor Governance en Adoptie rondom Microsoft 365;
  • Oplossend voor deel van alle supportvragen uit de gebruikersorganisatie.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

  • Een opleiding op Hbo-niveau of aantoonbare werkervaring op Hbo-niveau;
  • Meerdere jaren ervaring als Technisch Specialist op het gebied van MS Teams en Teams Room Systems;
  • Ervaring met telefonie (bij voorkeur via MS Teams Phone System) en Call Center software op Enterprise niveau;
  • Bedreven met Powershell;
  • Dieptekennis van onderliggende architectuur Microsoft 365 platform
  • Relevante product/platform certificeringen;
  • Bij voorkeur ervaring met beheer hybride Exchange omgeving.
Als een verbindend persoon, ben jij in staat om mensen en teams samen te brengen en effectieve samenwerking te bevorderen. Jouw focus ligt van nature op wat jij mogelijk kunt maken en dit maakt jou tot een belangrijke speler in elk team. Je beschikt over uitstekende organisatie- en planningsvaardigheden en bent goed in staat om werkprocessen te structureren. Dit maakt jou in staat om projecten op een efficiënte manier aan te pakken en te voltooien, en bij te dragen aan het succes van de organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research. Highlights uit onze CAO WR zijn bijvoorbeeld:
  • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
  • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra compensatie uren op te bouwen;
  • sabbatical leave, studieverlof en deels betaald ouderschapverlof;
  • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
  • een structurele eindejaarsuitkering van 4%;
  • uitstekende pensioenregeling via ABP
Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal € 3.527 tot maximaal € 5.479 bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 11). Bovendien is een aanstelling van 0,8 fte bespreekbaar. We bieden je een jaarcontract met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Ons pand is modern, licht, groen, en staat op een levendige groene campus waar studenten, docenten, onderzoekers en alle andere bewoners kriskras door elkaar fietsen, lopen, werken en studeren. De campus is ruim opgezet met goede parkeergelegenheid. Je werkt met de nieuwste technologie en komt te werken in een enthousiast team van collega's met passie voor hun vakgebied.

Werkgever

Wageningen University & Research

De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 7.200 medewerkers (6.400 fte) en 13.200 studenten en ruim 150.000 Leven Lang Leren-deelnemers behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de meest aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

  • IT
  • Natuurwetenschappen
  • max. 36 uur per week
  • HBO
  • P1166926-1

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you