Beleidsmedewerker nieuwe opleidingen

Beleidsmedewerker nieuwe opleidingen

Geplaatst Deadline Locatie
20 feb 19 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Heb jij ervaring in het vormgeven van nieuwe opleidingen, waaronder joint-degrees? Kan je goed plannen, organiseren en coördineren? Dan zoeken wij jou!

Als beleidsmedewerker bewaak en initieer je het proces om tot deze nieuwe opleidingen te komen. Je zorgt dat dit proces goed loopt qua tijd, kwaliteit en budget. Hierbij werk je intensief samen met interne en externe stakeholders van de nieuwe opleidingen en beheer je de managementinformatie van deze opleidingen. Je draagt zorg voor het voorbereiden van de macrodoelmatigheidstoets en de toets nieuwe opleiding (TNO). Je schrijft, redigeert, voert onderzoek uit en begeleidt bij de noodzakelijke uitwerking van het curriculum. Daarnaast begeleid je het proces rond de visitatie behorend bij de TNO en zorg je voor de implementatie van de nieuwe opleidingen binnen het aanbod van de Radboud Universiteit.

Je maakt deel uit van het team Beleid en Coördinatie binnen het Onderwijscentrum van de faculteit en werkt samen met de huidige onderwijsbeleidsmedewerkers en onderwijscoördinatoren om tot een goede afstemming tussen de nieuwe opleidingen en bestaande opleidingen te komen.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring in het vormgeven van nieuwe opleidingen, waaronder joint-degrees.
  • Je hebt ervaring met het maken van beleid in een hogere onderwijsinstelling.
  • Je beschikt over goede analytische vaardigheden, hebt gevoel voor bestuurlijke systemen en oog voor verschillende belangen.
  • Je bent in staat om met veel partijen samen te werken, om tussen alle stakeholders gemeenschappelijke grond te vinden, en deze te vertalen in concrete acties op weg naar de start van de nieuwe opleidingen.
  • Je bent goed in plannen, organiseren en het coördineren van ingewikkelde projecten.
  • Daarbij ben je flexibel en kan je overzicht bewaren, snel schakelen en deadlines bewaken.
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
  • Je ontvangt een salaris van minimaal € 2.960 en maximaal € 5.439 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10 of 11). Je inschaling is afhankelijk van werkervaring en daarmee het takenpakket dat je gaat uitvoeren. 
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De Faculteit der Natuurwetenschappen Wiskunde en Informatica (FNWI) is een succesvolle, studentgerichte bètafaculteit waar onderzoek en onderwijs nauw met elkaar verweven zijn. Onze missie is het verleggen van de grenzen van wetenschappelijke kennis door uitstekend onderwijs en baanbrekend onderzoek. Hiermee nemen we onze verantwoordelijkheid als de spil in het vinden van oplossingen voor grote maatschappelijke en wetenschappelijke uitdagingen.

Het onderwijscentrum organiseert de onderwijs- en student-gerelateerde activiteiten van de faculteit en staat voor het organiseren van dit onderwijs op een heldere en betrokken manier.

De vier onderwijsinstituten Biowetenschappen, Moleculaire wetenschappen, Wis-, Natuur- en Sterrenkunde en Informatica en Informatiekunde zijn inhoudelijk verantwoordelijk voor het onderwijs binnen de bachelor- en masteropleidingen van de faculteit.


Radboud Universiteit


Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Onderwijs; Beleid- en staf
  • €2960—€5439 per maand
  • Universitair
  • 1205861

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you