Front-end Developer Web Apps voor de UvA en HvA (ICT)

Front-end Developer Web Apps voor de UvA en HvA (ICT)

Geplaatst Deadline Locatie
21 feb 19 mrt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De dienst ICT Services (ICTS) van de Universiteit van Amsterdam (UvA) en Hogeschool van Amsterdam (HvA) zoekt per direct een Medior+ Front-end Developer Web Apps. Zelf startend en ondernemend: als Front-end Developer Web Apps bij ICTS ben jij verantwoordelijk voor de herimplementatie en ontwikkeling van de Services app in onze cloud omgeving (AWS of Azure). Een 2.0 product met volledige nieuwbouw dus. Maar ook andere uitdagende applicaties zullen uiteindelijk jouw aandacht, enthousiasme en expertise verdienen.

Wat ga je doen?
  • In de kern zorg jij ervoor dat, met jouw kennis van bijvoorbeeld Angular, React of VUE op het gebied van techniek en user experience, de web app optimaal werkt. Jij adviseert de opdrachtgever over mogelijke verbeteringen en voert deze uit.
  • Daarnaast hou je je bezig met een herontwerp en implementatie van de web app, onderhoudt de ontwikkelstraat en lost voorkomende fouten op. Voor de herimplementatie adviseer je bij het kiezen van te gebruiken frameworks, bv. een headless CMS, om je ontwikkelsnelheid te vergroten. Daarin werk je samen met het WebApp team helpt jou met bv cloud infrastructuur vragen.
Als eerste klus werk je dus aan de Services web app. Deze web app meldt storingen in en onderhoud aan de ICT-dienstverlening aan de UvA (services.uva.nl) en de HvA (services.hva.nl).

Op de langere termijn zal de ontwikkeling van de Services app niet al je tijd in beslag nemen. Daarom zijn er andere uitdagende applicaties waar je aan zou kunnen werken, bijvoorbeeld meewerken aan de MyID web app, het front-end voor account beheer door eindgebruikers van de UvA en HvA. Er zijn een boel andere apps bij de UvA - HvA waar je eventueel aan kan bijdragen als front-ender. Er is daardoor ruimte voor jouw voorkeur en enthousiasme.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

  • Je kunt analytisch denken: een probleem moet immers worden opgelost. Je gaat dus graag op onderzoek uit naar de oorzaak. Dit kun je zelfstandig, proactief: eigen keuzes maken geeft je energie;
  • Je durft wat verder te gaan dan de uitgezette paden. Wij vertrouwen je in die creativiteit. Met een gezonde hoeveelheid nieuwsgierigheid en leergierigheid neem je het voortouw in je ontwikkeling die wij op iedere mogelijke manier voor je zullen faciliteren.
  • Je kunt technische zaken uitleggen aan minder technische productteam leden.
Daarnaast heb je
  • meerjarige front-end ontwikkelervaring met JavaScript en bij voorkeur TypeScript in single page applications (SPAs);
  • ervaring met gangbare UX methodieken en technieken en gevoel voor het maken van een gebruikersvriendelijke UI;
  • ervaring met API interfacing;
  • ervaring met ontwikkeling in cloud omgevingen is een pre;
  • je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een fulltime dienstverband van 38 uur per week voor de periode van een jaar met een proeftijd van twee maanden. Bij gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring, bij aanvang van het dienstverband €3.974,- tot €5.439,- (Ontwikkelaar ICT 2, schaal 11) per maand op basis van een volledige werkweek van 38 uur. Dit is exclusief 8% vakantie- en 8.3% eindejaarsuitkering. Bij een fulltime dienstverband beschik je over 29 vakantiedagen. Er is de mogelijkheid om 2 uur per week extra te werken, zodat je extra verlofuren opbouwt. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Daarnaast biedt de UvA uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert zij medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.

Wat bieden we je verder?
  • een uitdagende functie met afwisselende werkzaamheden en volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling bij een inspirerende organisatie;
  • een functie waarbij eigen initiatief en input sterk gewaardeerd worden;
  • een enthousiast en warm team dat openstaat voor nieuwe collega's;
  • een inspirerende academische en internationale werkomgeving met collega's die net zo van ICT houden als jij.
Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam. Voor de HvA, zie medewerkers aan het woord.

Werkgever

ICT Services UvA

Je komt te werken in het WebApp team, binnen de afdeling Applicatiebeheer van de dienst ICT Services (ICTS). Voor de centrale dienst ICT Services (ICTS) werken circa 300 medewerkers die de primaire processen van zowel de UvA als de HvA ondersteunen. Wij doen dit door innovatieve en betrouwbare IT-diensten te leveren aan ruim 90.000 studenten en 10.000 medewerkers. Meer lezen.

Voor meer informatie zie onze LinkedIn-pagina Universiteit van Amsterdam: Werken in de ICT | LinkedIn en de websites: www.HvA.nl en www.UvA.nl.

Specificaties

  • IT
  • max. 38 uur per week
  • €3974—€5439 per maand
  • HBO+
  • 11259

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hogehilweg 21, 1101CB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you