Projectcoördinator ClimateLaunchpad

Projectcoördinator ClimateLaunchpad

Geplaatst Deadline Locatie
24 feb 26 mrt Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Een organiserende en ondersteunende rol rond een wereldwijde competitie voor groene start-ups. Dit is kort samengevat je boeiende functie als projectleider ClimateLaunchpad bij de TU Delft.

Functieomschrijving

De TU Delft is de drijvende kracht achter ClimateLaunchpad, wereldwijd de grootste jaarlijkse competitie voor startende groene ondernemers. Met training, coaching en een stevig netwerk stomen we de deelnemers in inmiddels 60 landen klaar tot succesvolle start-ups. Zo stimuleren we nieuwe initiatieven die het klimaatprobleem helpen oplossen. Als projectleider heb jij een ondersteunende rol richting alle deelnemende landen rond deze competitie. Een afwisselende functie waarin je voor alle baanbrekende klimaatinnovaties over de hele wereld een belangrijk aanspreekpunt bent.

Als projectleider werk je binnen het Innovation & Impact Centre van de TU Delft in een leuk team van vier collega’s dat met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng ClimateLaunchpad coördineert en organiseert. Als projectleider werk je onder leiding van de projectmanagers.

Een dag in je nieuwe baan

’s Ochtends check je eerst je mail, application deadlines & het aantal nieuwe aanmeldingen dat binnen is. Zijn er reacties of berichten waar je op moet reageren of die je aan je collega’s moet doorspelen? Je opent de planning om je to-do-lijst voor die dag te maken.

Je eerste mails van de dag gaan naar onze partners in India, Duitsland en Australië over hun aanstaande deadlines voor inschrijvingen. Hebben ze genoeg deelnemers, kunnen we nog helpen bij de werving? Ondertussen hangt Kenia aan de lijn met de vraag of de datum voor hun Boot Camp aangepast kan worden. De projectmanager vraagt je om wat overzichten in Excel en Wordpress aan te passen en checkt wanneer je tijd hebt om wat Zoom events in te plannen voor onze trainers. O ja, eind deze week is de maandelijkse team meeting en je hebt nog geen input voor de agenda ontvangen. Dat stem je dus af met het team en je zorgt dat bij iedereen ruim op tijd de hot topics in de inbox zitten.

Een ongoing project waar je vandaag ook wat tijd aan besteed is het verzamelen van alle gegevens van de Boot Camp deelnemers en het bijhouden van onze CRM database. In je achterhoofd heb je trouwens ook de organisatie van de Regional Final Europe die in het najaar plaatsvindt, je bent de rechterhand van de projectmanager om die te organiseren.

Nadat je alle acties van de dag hebt verwerkt in de planning, je mailboxen en de financiën op orde zijn en je nog een laatste telefoontje met Ierland hebt afgerond ben je helemaal klaar voor weer een frisse start morgen. Die start trouwens met een kort overleg met betrekking tot een aantal communicatie actiepunten waarvoor jij de berichtgeving verzorgt op social media.

Meer over ons? www.climatelaunchpad.org

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt een hbo-diploma en minstens twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie voor grote (online) events, programma’s of organisaties.
  • Je hebt internationale ervaring, bij voorkeur met events in meerdere landen tegelijk. Daarbij helpt het enorm als je Engels (bijna) net zo goed is als je Nederlands.
  • Je hebt het liefst ervaring met het onderwerp duurzaamheid, en met duurzaam ondernemen, start-ups, en start-up-competities of soortgelijke events.
  • Je hebt een enorme drive om jouw werk in goede banen te leiden en om je de adminstratieve processen en verschillende systemen snel eigen te maken.
  • Het is een pre als je goed overweg kunt met projectmanagement tools zoals Dropbox, Zoho en Notion, en een affiniteit hebt met marketing en communicatie tools (Mailchimp, Hootsuite, WordPress, Facebook, Google Analytics en Adobe Suite).
  • Je steekt graag je handen uit de mouwen, vindt altijd een oplossing en klagen komt niet voor in je vocabulaire.
  • Je hebt lef, een vleugje humor, werkt graag met anderen samen en kunt daarbij goed de balans bewaren tussen alle verschillende deadlines.

We zoeken een schaap met 5 poten, maar het is prima om met 4 gespierde poten te beginnen waarbij je de wil en potentie hebt de vijfde poot te ontwikkelen. Wij gaan je daarmee helpen!

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op verlenging. 
  • Een functieomvang van 32-40 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 8 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €2.818,- en een maximum van €3.764,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.
  • Flexibele werktijden, deels vanuit huis werken is mogelijk.
  • Superleuke collega's.
  • Een internationaal netwerk waar je de rest van je leven en carrière plezier van zult hebben.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaardenen zetten we ons actief inom een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

 

 

Afdeling

Universiteitsdienst - Legal Services

De TU Delft werkt al bijna 180 jaar met succes aan de toekomst. Wetenschappers en studenten ontwikkelen technologieën, werken samen en ondernemen daarmee voor de samenleving en volgende generaties met oog voor duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Jij komt te werken bij het Innovation & Impact Centre, de directie verantwoordelijk voor beleid en ondersteuning rondom de derde kerntaak van de universiteit (naast onderzoek en onderwijs): valorisatie.

Het Innovation & Impact Centre ondersteunt bij het opzetten van samenwerkingen tussen bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen om gezamenlijk aan maatschappelijke vraagstukken te werken en kennis door te geven aan de maatschappij. Het Innovation & Impact Centre biedt praktische ondersteuning en advies aan TU Delft onderzoekers. Het Innovation & Impact Centre geeft ook adviezen en ondersteuning aan het College van Bestuur, onder andere over actueel (landelijk, Europees) beleid op het gebied van hoger onderwijs, strategische planvorming van de universiteit, onderzoekprofilering, (inter-)nationale samenwerking, onderzoekfinanciering en businessintelligence.

Het Innovation & Impact Centre heeft disciplinaire afdelingen op het gebied van onderzoeksfinanciering NL en EU, IP, Public Affairs, Corporate Innovation, Campus-ontwikkeling, Projecten en Innovation Affairs.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—40 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • HBO
  • TUD03421

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you