PhD Positie CloudWalker, ontwerp en evaluatie mechanisch exoskelet

PhD Positie CloudWalker, ontwerp en evaluatie mechanisch exoskelet

Geplaatst Deadline Locatie
24 feb 25 mrt Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je gaat als promovendus werken aan de ontwikkeling en evaluatie van een mechanisch exoskelet, of looporthese, de CloudWalker. Dit exoskelet helpt mensen met een verlamming van de benen, bijvoorbeeld bij een dwarslaesie, om zelfstandig te kunnen lopen. Het project is een samenwerking van de TU Delft, het Erasmus MC en Rijndam Revalidatie, in Rotterdam.

Er is een eerste prototype gemaakt, dat getest is met gezonde personen. Jij gaat het prototype verder ontwikkelen, op basis van de testresultaten en op basis van input van eindgebruikers/patiënten en mogelijke toekomstige producenten. Je ontwerpt en bouwt een nieuw prototype. Dit vindt hoofdzakelijk plaats in Delft. Het door jouw ontworpen prototype ga je testen met personen met een dwarslaesie. Deze testen vinden plaats in Rotterdam, in het Eramus MC en in het Rijndam revalidatiecentrum. De resultaten hiervan prubliceer je in wetenschappelijke tijdschriften. 

Je bent de verbindende factor in de samenwerking tussen technici, clinici, patiënten en producenten.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Master in Biomedische Werktuigbouwkunde, of vergelijkbaar.
  • Goede beheersing van zowel Nederlands als Engels is een vereiste, vanwege patientcontact.
  • Ontwerpvaardigheden.
  • Creatief in het ontwerpen van nieuwe mechanismen.
  • CAD-vaardigheden, SolidWorks of vergelijkbaar.
  • Sociaal vaardig in omgang met patiënten en niet technische beroepsgroepen.
  • Basiskennis anatomie.
  • Basiskennis medische hulpmiddelen.
  • Zelfstandig en proactief.

Nice to have:

  • Ervaring met een Motion Capture systeem.
  • Vaardig met OpenSim.
  • Ervaring met Arduino.
  • Ervaring met het bouwen van prototypes.


Om te kunnen promoveren aan de TU Delft is een bepaalde Engelse taalvaardigheid vereist. Zie voor meer informatie de toelatingseisen van de Graduate School.

 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

Promovendi krijgen in principe een dienstverband van 4 jaar aangeboden, maar in de vorm van 2 arbeidscontracten. Een eerste contract voor 1,5 jaar met een officiële go/no go voortgangsbeoordeling binnen 15 maanden. Gevolgd door een aanvullend contract voor de resterende 2,5 jaar, ervan uitgaande dat alles goed gaat en aan de prestatie-eisen wordt voldaan.

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Nederlandse Universiteiten, oplopend van € 2541 per maand in het eerste jaar tot € 3247 in het vierde jaar. Als promovendus sta je ingeschreven bij de TU Delft Graduate School. De TU Delft Graduate School biedt een inspirerende onderzoeksomgeving met een uitstekend team van promotoren, wetenschappelijke staf en een mentor. Het 'Doctoral Education Programme' is gericht op het ontwikkelen van je overdraagbare, vakinhoudelijke en onderzoeksvaardigheden.

De TU Delft biedt een op maat gesneden arbeidsvoorwaardenpakket, kortingen op ziektekostenverzekeringen en sportlidmaatschappen, en een maandelijkse werkkostenbijdrage. Flexibele werkroosters zijn bespreekbaar. 

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit

De faculteit 3mE verricht baanbrekend onderzoek dat leidt tot uitdagende toepassingen en nieuwe fundamentele inzichten op het gebied van werktuigbouwkunde. Van grootschalige energieopslag, medische instrumenten, regeltechniek en robotica, tot slimme materialen, structuren op nanoschaal en autonoom varende schepen. De basis en resultaten van dit onderzoek vinden hun weerslag in uitstekend en modern onderwijs dat studenten opleidt tot maatschappelijk betrokken en verantwoordelijke ingenieurs en onderzoekers. De faculteit 3mE is een dynamische en innovatieve faculteit met een internationale scope en high-tech lab-faciliteiten. Onderzoek en onderwijs richten zich op ontwerp, productie, toepassing en verbetering van producten, materialen, processen en mechanische apparaten en dragen zo bij aan de ontwikkeling en groei van een duurzame samenleving en aan welvaart en welzijn.

Klik hierom naar de website van faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek & Technische Materiaalwetenschappen te gaan.

Specificaties

  • PhD
  • Techniek
  • 38—40 uur per week
  • €2541—€3247 per maand
  • Universitair
  • TUD03557

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you