Onderzoeksassistent (administratief) - ALS Centrum

Onderzoeksassistent (administratief) - ALS Centrum

Geplaatst Deadline Locatie
28 feb 21 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

In deze veelzijdige administratieve functie in het ALS Centrum ondersteun je verschillende onderzoeksprojecten door o.a. het maken van planningen, telefonisch en digitaal benaderen van patiënten en het administratief verwerken van onderzoeksgegevens.

Functieomschrijving

Als onderzoeksassistent bij het ALS Centrum draag je bij aan het krijgen van meer kennis van de ziekte ALS en het vinden van een behandeling voor deze dodelijke ziekte. Je bent onderdeel van hét expertisecentrum in Nederland op het gebied van ALS, PSMA en PLS waarbij nationaal en internationaal samen gewerkt wordt aan grote onderzoeksprojecten.

In deze functie ben je de spil in het verzamelen van onderzoeksgegevens voor de Biobank Neuromusculaire ziekten van het UMC Utrecht. Met de gegevens uit deze Biobank wordt door de onderzoekers van het ALS Centrum onderzoek gedaan naar de oorzaak van ALS.

Je bekijkt aan welke onderzoeken patiënten deelnemen en welke informatie nog ontbreekt. Je benadert patiënten voor het verzamelen van extra informatie, het maken van afspraken of het telefonisch afnemen van korte vragenlijsten. De verzamelde gegevens verwerk je in verschillende onderzoeksdatabases. Hierbij houd je je aan de richtlijnen van het wetenschappelijk onderzoek.

Je werkt samen in een team van ongeveer 10 onderzoeksassistenten en werkt nauw samen met (arts-)onderzoekers en andere medewerkers van het ALS Centrum.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

  • Je hebt een administratieve opleiding op mbo-niveau afgerond.
  • Je hebt ervaring met het werken in de gezondheidszorg.
  • Je bent flexibel, communicatief sterk en nauwkeurig. Kortom, een administratief talent, die het onderzoek in goede banen kan leiden.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar de deelnemers.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (32 - 36 uur) functie bedraagt maximaal € 3.302,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Afdeling

Als onderzoeksassistent kom je te werken bij ALS Centrum Nederland, dat onderdeel is van het UMC Utrecht Hersencentrum. Je werkt in een team van ongeveer 10 onderzoeksassistenten nauw samen aan diverse onderzoeksprojecten naar de oorzaak en het beloop van ALS.

ALS Centrum Nederland heeft als doel de diagnostiek, zorg en behandeling voor mensen met ALS in Nederland te optimaliseren, onder andere door middel van wetenschappelijk onderzoek en het delen van kennis over deze aandoeningen. Op de polikliniek neuromusculaire ziekten wordt er naar gestreefd verwezen patiënten binnen 1 dag uitsluitsel te geven over de diagnose.

Een team van artsen, (arts-)onderzoekers, verpleegkundig specialisten, onderzoeksverpleegkundigen, en onderzoeksassistenten werken samen aan diverse onderzoeksprojecten voor het vinden van de oorzaak en behandeling van ALS.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • max. €3302 per maand
  • MBO
  • 2023-3042

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you