Baliemedewerker Universitair Veterinair Diagnostisch Laboratorium (0,8 – 1,0 fte)

Baliemedewerker Universitair Veterinair Diagnostisch Laboratorium (0,8 – 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
1 mrt 22 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Werk jij graag in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en heb je hart voor dieren? Dan komen we graag met je in gesprek.

Functieomschrijving

In deze functie werk je bij de centrale balie van het diagnostisch laboratorium waar de dierenartsen van het Universitair Dierenziekenhuis en dierenartspraktijken uit heel Nederland, monsters aanleveren voor onderzoek. Bij het UVDL wordt klinisch chemisch, hematologisch en cytologisch onderzoek gedaan. Het laboratorium is voorzien van de modernste apparatuur en het is vergelijkbaar met een laboratorium in een humaan ziekenhuis. Het verschil zijn de (veterinaire) patiënten.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de monsters onderzocht kunnen worden en dat de resultaten dezelfde dag nog teruggestuurd worden aan de dierenartsen.

Wat ga je doen?
  • Je verwerkt aanvraagformulieren voor klinisch chemisch, hematologisch en cytologisch onderzoek in het laboratoriuminformatiesysteem.
  • Je neemt de telefoon op tijdens het telefonisch spreekuur om vragen van dierenartsen te beantwoorden, je beantwoordt e-mails en staat artsen/eigenaren/bodes te woord aan de balie.
  • Je verdeelt de ontvangen monsters voor onderzoek bij de verschillende werkplekken van het UVDL of je verzendt deze naar externe laboratoria.
  • Je houdt de voorraad van verzendmaterialen goed bij en verzendt deze materialen ook naar aanvragende dierenartspraktijken.
  • Je werkt samen met je collega’s in het team mee aan het verbeteren van de processen en het verlenen van een goede service.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wat breng je mee?
  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding.
  • Je hebt enige ervaring in administratief werk en interesse in diergeneeskunde.
  • Je bent klantgericht, je hebt goede communicatieve vaardigheden en je neemt makkelijk de telefoon op.
  • Je bent stressbestendig, weet goed te schakelen tussen werkzaamheden en weet prioriteit te stellen.
  • Je bent nauwgezet en werkt zorgvuldig.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Beheersing van het Engels is een pre.
  • Je werkt graag in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,8 - 1,0 fte) voor de duur van een jaar met - bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal €2.402,- en maximaal € 2.889.,- (schaal 5 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema's One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het Universitair Dierenziekenhuis. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers en is gevestigd op het Utrecht Science Park, niet ver van het historische centrum van Utrecht.

Het Universitair Veterinair Diagnostisch Laboratorium (UVDL) is een van de diagnostische laboratoria van de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Bij het UVDL werken 15 medewerkers. Het UVDL is net als het Universitair Dierenziekenhuis onderdeel van het departement Clinical Sciences.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 28—40 uur per week
  • €2402—€2889 per maand
  • MBO
  • 1206080

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 108, 3584 CM, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you