Adviseur Kwaliteitszorg / Auditor

Adviseur Kwaliteitszorg / Auditor

Geplaatst Deadline Locatie
1 mrt 20 mrt Heerlen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Binnen de dienst Onderwijs en Onderzoek, team Kwaliteitszorg & Monitoring zoeken wij een Adviseur Kwaliteitszorg / Auditor (1,0 fte) die afwisselende taken heeft op gebied van auditing, beleidsontwikkeling en advisering.

Als (lead-) auditor voer je audits (mee) uit, rapporteer je hierover en geef je op inspirerende wijze leiding aan een auditpanel. Opleidingen en lectoraten kunnen rekenen op jouw expertise, positief kritische blik en actuele kennis op het gebied van kwaliteitszorg en het accreditatiestelsel.
Je begeleidt opleidingen en lectoraten bij de voorbereiding op hun visitatie volgens de geldende kaders (bv. NVAO/BKO/ESG).

Collega’s van academies (opleidingen en lectoraten) kunnen bij je terecht voor advisering over de inrichting of verbetering van hun kwaliteit(szorg). Daarnaast geef je adequaat en integraal advies aan academies, bijvoorbeeld in de rol van accounthouder. Ook draag je bij aan de ontwikkeling van Zuydbreed kwaliteits- en onderwijsbeleid en help je bij het evalueren daarvan.

Samen met collega’s van andere teams van O&O werk je aan een optimale ondersteuning van opleidingen en lectoraten gericht op een verbetering van de kwaliteit van onderwijs en onderzoek in brede zin.

Je bent nieuwsgierig en zorgt ervoor dat je continu op de hoogte bent van ontwikkelingen en trends op het gebied van (kwaliteit van) onderwijs en onderzoek en relevante wet- en regelgeving. Je signaleert, analyseert, bewerkt en verspreidt informatie op een manier die inspireert en enthousiasmeert.

Specificaties

Zuyd Hogeschool

Functie-eisen

Voor deze functie vragen wij een ervaren (bij voorkeur) onderwijskundig professional van academisch niveau, die analytisch sterk, resultaatgericht en omgevingsbewust is. Wij zoeken een collega, die ervaring heeft met beleidsontwikkeling, advisering en auditing in het hoger (beroeps)onderwijs.

Je houding typeert zich als communicatief, proactief en verbindend. Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, bent advies- en besluitvaardig en beschikt over een flexibele werkhouding.

Je bent goed op de hoogte van de landelijke ontwikkelingen in het Hoger Onderwijs en hebt ruime ervaring met evalueren.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: met mogelijke verlenging.

Wij bieden een functie van 1,0 fte voor de duur van één jaar. Bij gelijkblijvende behoefte en bedrijfsomstandigheden kan dit verlengd worden.

Wij bieden een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, doch maximaal schaal 12 CAO−HBO (maximum €6.064,86 bruto per maand bij een fulltime aanstelling).

Bij interne kandidaten wordt de huidige duur van het dienstverband gerespecteerd.

Afdeling

Dienst O&O draagt met audits bij aan de verbetering van de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. Door middel van peer review kijken we hoe een opleiding of lectoraat ervoor staat en welke verbeteringen er eventueel kunnen worden aangebracht. Onze werkwijze is laagdrempelig, ontwikkelingsgericht, positief kritisch en afgestemd op de behoefte van de interne klant. Door te werken met interne en externe peers bevorderen we kennisuitwisseling en leren we van- en met elkaar.

De audits zijn onderdeel van het kwaliteitszorgsysteem van Zuyd en bieden ook zicht op de mate waarin het bestuur “in control” is over de kwaliteit. Met onze visitatiebegeleiding ondersteunen we opleidingen en lectoraten in de voorbereiding op externe visitaties. Daarnaast willen we ook de kwaliteitszorg van onze eigen dienstverlening verder versterken.

Daarom zijn we op zoek naar een professional die met name de rol van adviseur kwaliteitszorg/auditor binnen onze dienst komt vervullen.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Beleid- en staf
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 38 uur per week
  • max. €6064 per maand
  • Universitair
  • AT ZU 20230301

Werkgever

Locatie

Nieuw Eyckholt 300, 6419 DJ, Heerlen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you