Coördinator projectverhuizingen (1,0 fte)

Coördinator projectverhuizingen (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
2 mrt 24 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Zie jij een uitdaging in het verhuizen van een high-tech laboratorium met elektronenmicroscopen en AGW kantooromgevingen dan hebben wij een mooie baan voor je!

Functieomschrijving

De Universiteit Utrecht is met 8.500 medewekers en 35.000 studenten een van de grootste universiteiten in Nederland en staat de komende jaren voor een enorme uitdaging om duurzaamheidsdoelstellingen uit zijn Strategisch huisvestingsplan te verwezenlijken. Naast kantoor, studie en onderwijsomgevingen hebben we bij de Universtiteit Utrecht te maken met onderzoekfaciliteiten zoals laboratoriums en patiëntenzorg (diergeneeskunde). Eén van doelstellingen uit dit plan is het terugbrengen van de ecologische voetafdruk van de universiteit om zo bij te dragen aan de CO2-reductie. Hiervoor worden er grote renovatie- en nieuwbouwprojecten door onze directie Vastgoed en Campus uitgevoerd en worden er nieuwe (activiteitengerelateerde) werkplekconcepten gerealiseerd, om zo tot een veel lager energieverbruik en minder m2 te komen.

Bij veel van deze projecten vinden (vaak complexe) verhuizingen plaats. Alle verhuizingen worden begeleid door het team verhuiscoördinatoren dat onderdeel is van het Facilitair Service Centrum (FSC) en worden uitgevoerd samen met een gecontracteerd verhuisbedrijf.

Ter versterking van dit team zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega die zich specifiek in gaat zetten voor de coördinatie van grote projectverhuizingen. De taken die daarbij horen zijn als volgt: 

 • Als coördinator projectverhuizingen ga je met een team of zelfstandig (complexe) projectverhuizingen van begin tot eind begeleiden in een grote universitaire organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren, bewaken en opleveren van de verhuisprojecten en het aansturen van interne medewerkers en/of derde partijen.
 • Je werkt vanuit een projectplan, zodanig dat het project binnen randvoorwaarden van kosten, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie wordt gerealiseerd.
 • Je hebt afstemming met je naaste collega's van het verhuisteam, gebruikers, projectmanagers en externe partijen en je legt verantwoording af aan jouw afdelingshoofd.
 • Je werkt nauw samen met de afdeling Beheer Onderwijsomgeving (BOO) die verantwoordelijk is voor al het planmatige onderhoud in de onderwijszalen en practicaruimtes en andere locaties waar veel verhuisbewegingen plaatsvinden.
 • Je gaat indelingstekeningen maken in AutoCAD en lijsten in Excel.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij iemand met het volgende profiel:
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau en een relevante afgeronde opleiding, zoals Facility Management. Je hebt ervaring met verhuiscoördinatie.
 • Je bent een samenwerker met een aangeboren "wij"-instelling en je hebt je zaken goed op orde. Je weet mensen te verbinden en te motiveren.
 • Je vindt het belangrijk een bijdrage te leveren aan duurzaamheid en weet duurzaamheid te integreren in de verschillende aspecten van je werkgebied.
 • Je hebt overtuigingskracht en kunt stevig een positie innemen.
 • Je kunt improviseren en snel reageren op veranderende omstandigheden. Je bent stressbestendig en gewend aan werken onder tijdsdruk.
 • Je kunt relativeren en bent een snelle beslisser. Je bent resultaatgericht.
 • Je bent analytisch, maar ook een doener die praktisch ingesteld is en je hebt geen 9:00 – 17:00 mentaliteit (soms moet het werk buiten kantoortijden plaatsvinden).
 • Je hebt zeer goede communicative vaardigheden, communiceert helder en hebt basiskennis van de Engelse taal.
 • Je hebt technisch inzicht en kennis.
 • Je werkt geordend en kunt overweg met administratieve systemen zoals SAP en Topdesk.
 • Je hebt kennis van MS Office (Word, Excel, Outlook, Project) en AutoCAD. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een tijdelijk dienstverband (1,0 fte) voor de duur van een jaar, met - bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.960,- en maximaal € 4.670,- (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. 

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling (via het ABP). Vanaf 1 augustus 2020 is het hele terrein van de universiteit helemaal rookvrij. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

Het Facilitair Service Centrum is één van de acht directies van de Universitaire Bestuursdienst binnen de Universiteit Utrecht. Het FSC levert servicegerichte en duurzame facilitaire dienstverlening aan de medewerkers, studenten en bezoekers van de universiteit. De behoeften vanuit het onderwijs, onderzoek en de patiëntenzorg zijn hierbij leidend.  Het is een dynamische organisatie waar ongeveer driehonderd medewerkers verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de werkzaamheden en het zorgen voor een continu veilige en comfortabele werk- studie- en onderzoeksomgeving. Het FSC hecht grote waarde aan duurzaamheid in de uitvoering van de diensten en de eigen bedrijfsvoering.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 36—40 uur per week
 • €2960—€4670 per maand
 • HBO
 • 1206161

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584 CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you